موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
11-07-2014, 08:52 PM
(آخرین ویرایش: 11-07-2014, 09:33 PM، توسط hlzon.)
با سلام من در یکی از روستاهای استان گلستان زندگی میکنم اینترنت مخابرات این استان به کل محدود است شرکت های خصوصی هم به روستای ما اینترنت نمیدن الان من برا بازی های انلاین باید چه کار کنم من نامحدود میخام[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
کسی نیست
موضوعها: 0
بد به مشکل خوردم [img]images/smi/s0 (38).gif[/img]...لطفا اگه تجربه دارید راهنماییم کنید...سپاس
موضوع از این قراره..
1-میخوام همه اکانت های psn ام رو پاک کنم ..اما چند تا بازی دیجیتالی خریده و دان کرده بودم با اکانت us
…پاک کردن اکانت US ام که مشکلی برا بازی های دان شده ایجاد نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سیو ها چطور؟؟؟؟؟؟؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
ممنون میشم.
2-برا مولتی ریجن اکانت PSN با ریجن بازی باید بخونه(همینطور برا دانلود DLC)....اما تو برخی از انجمن ها میبینم طرف مثلا بازی کیلزون ریجن ALL رو حاضر با
کیلزون ریجن 1 عوض کنه سر هم بده [img]images/smi/s0 (34).gif[/img]....من یکی هنگ کردم یا این ها حقیقتا نوبن یا این ریجن ALL مشکل داره برا مولتی زدن ...راستی استدلال یکیشون
هم این بود که ریجن ALL امریکای لاتین هست بازیش باید ریجن ALL امریکای شمالی باشه [img]images/smi/s0 (5).gif[/img]...به نظر که حرفش منطقی نمیاد ولی باز کنجکاو شدم برام مهمه بدونم جریان رو ...[img]images/smi/s0 (66).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
موضوعها: 4
(11-16-2014, 10:00 PM)'minibat16' نوشته است: (11-05-2014, 02:21 PM)'HOSSEIN COD' نوشته است: (11-05-2014, 01:36 AM)'minibat16' نوشته است: (11-04-2014, 10:34 PM)'HOSSEIN COD' نوشته است: بستگی به خود بازی داره اگه کانتر بازی کنی 1ساعت 500مگ کم میکنه و اگه جی تی ای بازی کنی 1 ساعت 2گیگ کم مینه
مثلا[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
چرا مردم رو میترسونی...
من کانتر بازی میکنم نهایتش ساعتی 60مگ مصرف میشه...
کسانی هم که ps4 دارن میگن 80 تا 90مگ مصرف میشه
داداش هر موقع پلی4 داشتی در موردش حرف بزن
من ps4ندارم ولی به زودی میگیرم انشالله...ولی کانتر هم که هر روز بازی میکنم نهایتش ساعتی 60 یا 70مگ کم میکنه
[img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
عزیز چرا مردم رو میترسونی بنده ps4 دارم وهمیشه آخر هفته ها فیفا15 آنلاین بازی میکنم.حجم مصرفی هم ساعتی نهایت 50 مگ هست(شما 2 گیگ رو از کجا اوردی من موندم؟؟؟!!!!!!)
موضوعها: 4
لطفا افرادی اکه نلاین بازی میکنن بگن از چه شرکتی نت میگرن ، سرعت و پینگشون چنده ؟!؟!؟!؟
[align=right]و با این نتشون چه بازی هایی رو بازی میکنن ، ایا بازی روون هست و یا لگ و پرشش قابل تحمل هست یا نه ؟!؟!؟
[align=right]کسانی که از کانکشن های پینگ استفاده میکنن ایا تاثیرش رو حس میکنن یا خیر ؟!؟!؟!
[align=right]هر ساعت به طور میانگین چه قدر حجم مصرف میشه ؟!؟!؟!
پلتفرم های شما:
(12-29-2014, 12:24 AM)'Jocker Minion' نوشته است: لطفا افرادی اکه نلاین بازی میکنن بگن از چه شرکتی نت میگرن ، سرعت و پینگشون چنده ؟!؟!؟!؟
و با این نتشون چه بازی هایی رو بازی میکنن ، ایا بازی روون هست و یا لگ و پرشش قابل تحمل هست یا نه ؟!؟!؟
کسانی که از کانکشن های پینگ استفاده میکنن ایا تاثیرش رو حس میکنن یا خیر ؟!؟!؟!
هر ساعت به طور میانگین چه قدر حجم مصرف میشه ؟!؟!؟!
اول بگو چی میخوای بازی کنی؟
ID LIVE:amir iran 7
GTA ONLINE GROUP:DEMON IRAN