امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سرقت هوشمندانه : پیش نمایش Watch Dogs
جنگ ارتباطات همه جا را فرا گرفته ؛ دیگر هیچ کس در امان نیست . تمام اطلاعات شخصیتان از شبکه های اجتماعی گرفته تا حساب بانکی می تواند به حربه ای برای سود جویان بدل شود . نبردی بزرگ اما خاموش و سرقتی نامحسوس و هوشمندانه ! بله این بار هم Ubisoft می خواهد عنوانی جدید عرضه کند و با خلق یک شاهکار بدیع ، منتقدین را به تحسین وادارد ؛ صحبت از عنوانی است که امسال Ubisoft را پرچمدار E3 کرد : Watch Dogs

از ابتدای معرفی این عنوان گمانه زنی ها بر سر زمان عرضه بازی شروع شد . اکثریت صاحب نظران این بازی را عنوانی فرای نسل هفتم دانسته اند . اما طبق گفته سازندگان ، بازی برای این نسل و در سال 2013 منتشر خواهد شد . گرچه احتمالا نسخه ای با کیفیت تر را نیز در نسل بعد نظاره گر خواهیم بود .

[تصویر:  watchdogs_screen_02tcm2153800.jpg]

داستان :

عناوین Ubisoft را همیشه می توان به دلیل داستان متفاوتشان ستود .این بار نیز به همین منوال است . داستان بازی پیرامون سرقت اطلاعات و خطرات دنیای مجازی در حریم خصوصی افراد است .پس از قطع شدن برق در یکی از شهرهای آمریکا چند نفر به قتل می رسند . اما ماجرا بعدی فراتر از یک قطعی برق ساده دارد . تمام اطلاعات امنیتی و ریز جزئیات زندگی مردم توسط هکرها به سرقت رفته . سیستم های حمل و نقل ، حساب های بانکی ، اطلاعات افراد در اینترنت و هرچیزی که به دنیای مجازی مربوط است توسط ابرکامپیوتری به نام ctos تحت کنترل است . این سیستم توسط شرکت های خصوصی اداره می شود . در واقع دولت با این گروه ها همکاری کرده تا بتواند بر اقدامات خود سرپوش نهد . هر عملی بر ضد این گروه ها می تواند به افشای زندگی خصوصی ، غارت اموال ودر نهایت نابودی فرد و خانواده او منجر شود . حال جای پای حکومت محکم شده و شرکت ها نیز با خیالی راحت به اخاذی از مردم بی نوا می پردازند .این یعنی سرقتی به بزرگی زندگی انسان های جامعه . در این میان فردی به نام Αidan Pierce به مبارزه با این گروه ها می پردازد ؛ او Central Operating System را هک کرده و قصد دارد انتقام خود و دیگران را بازستاند . انتقامی از جنس هک ! حال او ناخودآگاه به منجی مردم تبدیل شده تا آرامش را به شهر بازگرداند . همانطور که تا کنون متوجه شده اید داستان بازی شبیه به فیلم های هم موضوع مانند Matrix ، البته با روایتی واقع گرایانه و بر طبق زندگی روزمره است .

[تصویر:  Watch-Dogs.png]

گیم پلی :

گیم پلی این عنوان را می توان تلفیقی همراه با نوآوری از عناوین بزرگ این نسل دانست . یک شوتر کامل در کنار تجربه جدیدی از مخفی کاری . مخفی کاری در این عنوان باعث شده که برخی آیدن را به نوعی اساسین دنیای مدرن بدانند . موبایل آیدن نقشی کلیدی و در عین حال جذاب را ایفا می کند . در یکی از مراحل دیده شد که او برای مسدود کردن راه هدف خود چراغ راهنمایی را با هک کردن به رنگ سبز در می آورد و این باعث توقف خودروها می شود . پس از این شروع به مبارزه می کند . و یا در جایی دیگر با قطع سیستم برق ، راه خود را برای داخل شدن به یک مکان باز می کند . این ها همه نوید یک گیم پلی جذاب را می دهند که خواهید توانست با خلاقیت خود مراحل به پیش ببرید . در کنار این ها در دنیای Open-World بازی نیز آزادی عمل به چشم می خورد . یکی از نکات مثبت گیم پلی هوش مصنوعی مردم است . همانند یک شهر واقعی آن ها در حال کارهای روزمره خود هستند . به هنگام یک تصادف به سرنشینان کمک می کنند ، چتر خود را بسته سوار تاکسی می شوند ، با یکدیگر به گفت و گو می پردازند و همه اینها به طور شگفت انگیزی طبیعی است .

[تصویر:  watch-dogs-hub.jpg]

گرافیک :

می توان گفت این عنوان از نظر گرافیکی رقابت بسیار تنگاتنگی با سایر عناوین Open-World علی الخصوص GTA V دارد . بادی می وزد و حرکات طبیعی لباس آیدن مارا مجذوب خود می کند . فیزیکی که نمایشی از نسل بعد است . نورپردازی های شگفت آور ، طراحی اسلحه ها و تاثیر آن ها بر موانع ، لوکیشن های مختلف و همه و همه شاهکارند . نمی شود نام دیگری بر آن گذاشت . گرافیک این عنوان آنقدر زیباست که انتظار برای عرضه بازی را بشدت سخت می کند .

موسیقی و صداگذاری :

موسیقی و صدا گذاری هم دست کمی از سایر موارد ندارد . موسیقی هیجان انگیز و صدا گذاری مناسب و هماهنگ با موقعیت های گوناگون این عنوان را از این لحاظ نیز بی نقص می سازد .

[تصویر:  10371889904463832110.jpg]
بی شک این بازی یک شاهکار است ؛ شاهکاری که قرار است ساعت ها شما را در پای بازی میخ کوب کند و خاطراتی خوش به ارمغان بیاورد . تجربه ای که هرگز شبیه آن را ندیده بودید . Watch Dogs خواهد توانست سلیقه ای جدید در میان مخاطبان پدید آورد و تا مدتها از یاد نرود . پس اگر می خواهید در یک زندگی تازه پای بگذارید ؛ تا زمان عرضه بازی به انتظار بنشینید .

امیدوارم از خواندن این پیش نمایش نهایت لذت را برده باشید

دوستان گل گیمفایی این اولین مطلبی هست که در این سایت ارسال می کنم و به دلیل ذیغ وقت نتونستم به جزئیات بپزدازم . منتظر نظرات شما دوستان عزیزم هستم Confused27:
 آینده در انحصار کنسول های دستی است ! [تصویر:  s0%20%2869%29.gif]
پاسخ
عالی بود ممنون از مقاله ی جالبت
پاسخ
دوست عزیز منبع رو ذکر نکردی؟
پاسخ
(11-16-2012, 01:12 AM)dark نوشته است: دوست عزیز منبع رو ذکر نکردی؟
حتما خودشون نوشتن.
پاسخ
خودش نوشته ، دستشم درد نکنه
پاسخ
ممنون از game life
ولی نمیدونم چرا بعضی موقعا از برخی کاربران که چنین تاپیکایی میزنن زود سریع تند منبع میخواید
ولی بعضی هارو نه
مشکل کجاست؟
ما که نمیتونیم بر پایه ی حدس و گمان نظر بدیم ؟
میتونیم؟؟؟
پاسخ
(11-16-2012, 01:40 AM)dark نوشته است: ممنون از game life
ولی نمیدونم چرا بعضی موقعا از برخی کاربران که چنین تاپیکایی میزنن زود سریع تند منبع میخواید
ولی بعضی هارو نه
مشکل کجاست؟
ما که نمیتونیم بر پایه ی حدس و گمان نظر بدیم ؟ میتونیم؟؟؟
دوست عزیز قبل از اینکه شما به این تاپیک بیاین من نوشته های این مطلب رو در گوگل سرچ کردم و فهمیدم که کپی نیست ، شما اگه دیدی در تاپیکی منبع خواسته شده بدونید کپی هست و باید بسته بشه
پاسخ
خیلی خوب بود.مرسی از مطلب مفیدت.آفرینConfused62:Confused74:
[تصویر:  41.jpg]
پاسخ
عجب بازی ردیفیه
واقعا این ubisoft هست که فعلا پرجم داره نه توی گرافیک بلکه در گیم پلی و داستان .
من بازی های ea رو همینطوری میرم جلو و از بازی لذت نمی برم ولی وقتی بازی های ubisoft & rockstar رو بازی می کنم عشق می کنم و واقعا اون وقته که از بازی لذت میبرم (راکستار هم فقط max payne 3 قشنگ بودش و بقیه اشون مثل gta Confused67: ناامید کننده ان)
پاسخ
دوستای گلم این منبع از جایی کپی نیست , بنده سابقا در نشریات الکترونیکی مختلفی کار کردم ولی فروم گیمفا از همه جا صمیمی تر هست . به همین تصمیم گرفتم در این جا به فعالیت بپردازم . اگر ابهامی براتون در مورد منبع وجود داره می تونم براتون مقالات قبلیم رو بفرستم . Confused27:

(11-16-2012, 10:58 AM)RANDY نوشته است: عجب بازی ردیفیه
واقعا این ubisoft هست که فعلا پرجم داره نه توی گرافیک بلکه در گیم پلی و داستان .
من بازی های ea رو همینطوری میرم جلو و از بازی لذت نمی برم ولی وقتی بازی های ubisoft & rockstar رو بازی می کنم عشق می کنم و واقعا اون وقته که از بازی لذت میبرم (راکستار هم فقط max payne 3 قشنگ بودش و بقیه اشون مثل gta Confused67: ناامید کننده ان)
من خودم هم به نوعی عاشق یوبی هستم . تمام بازیهاش به آدم یه زندگی تازه می ده . تجربه ای که تو بازیهایی مثل Farcry , AC و ... داشتیم باورنکردنیه . در کل می خواستم بگم یوبیسافت بهترینه .Confused37:
 آینده در انحصار کنسول های دستی است ! [تصویر:  s0%20%2869%29.gif]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازبینی بازی Watch Dogs 2 بر روی MSI GS43VR Gabit0 0 1,748 03-24-2017, 07:38 PM
آخرین ارسال: Gabit0
  از غرب به شرق در مسیر رستگاری| پیش نمایش NiOh Hidden Shadow 1 2,629 01-15-2017, 12:31 PM
آخرین ارسال: S.T.A.R.S
  جنگاورانی از جنس آینده|پیش نمایش بازی Call OF Duty:Infinite Warfare Hidden Shadow 8 4,855 10-28-2016, 09:24 PM
آخرین ارسال: Hidden Shadow
  بازگشت گناهکارانِ بی‌گناه | پیش‌نمایش بازی Persona 5 BadBoyNeverDie 3 2,437 10-21-2016, 07:50 PM
آخرین ارسال: Maziyar Hemmati
  میراث‌دار ۲۹ سال خاطره… | پیش‌نمایش عنوان Final Fantasy XV saeed aghababaee 6 3,171 09-15-2016, 02:13 PM
آخرین ارسال: saeed aghababaee

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان