02-16-2016, 03:08 PM
شکارچی زامبی طرفدار مافیا هم هستی اواتار حرف نداره امضا هم عالیه شخصیت هم شناختی ندارم
سرگرمی: نظرت رو در مورد آواتار و امضا و شخصیت نفر قبلی بگو
|
02-16-2016, 03:08 PM
شکارچی زامبی طرفدار مافیا هم هستی اواتار حرف نداره امضا هم عالیه شخصیت هم شناختی ندارم
اواتار : توکل بر الله یا الله
امضا: نیست خدایی جز الله یا الله شخصیت : خدا دوست از رو امضا و اوتار
اي زنده دلان هنگام ظهور نزديك است اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّدْ وَ آلِ مُحَمَّدْ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
02-20-2016, 03:27 AM
(آخرین ویرایش: 02-20-2016, 04:40 AM، توسط Last Warrior.)
ما هم گفتیم قبل تغییر آواتار یه نظری اینجا بدیم خیلی وقت هم بود که تو بخشهای سرگرمی شرکت نکرده بودم
اما دوست عزیز ali122 آواتار: ازشخصیتهای انیمیشن باب اسفنجی؛ Mr. Krabs( از اینترنت گیر آوردم اسمشو ) یه فیلمشو قدیما دیدم؛ The SpongeBob SquarePants ،یه چیزی که ازش یادم مونده اون لحظات کمدی تو بعضی دیالوگها و موقعیتها هستش که البته از نکات برجسته بسیاری از این دست انیمیشنهاست ، این ظرافت در این شوخیها یه نکتهایه که جذابیت و جلوهی خاصی به انیمیشنها میده ولی بعضی از این آثار پشت این خصوصیت، نبود داستان حداقلی( که بعضی جاها البته میشه کم پشت بودنشو قبول کرد) و نداشتن اوج و فرود لمسشدنی در لحظات دراماتیک و ... رو پنهان میکنن و بعضی با ترکیب این شوخیها با ساختار خوب، موفق میشن و . . . اومدی در مورد آواتار نظر بدی یا فیلم نقد کنی . . . و . . . یه دیالوگ بامزه باب اسفنجی: پاتریک صدام رو میشنوی؟ پاتریک: نه اینجا خیلی تاریکه. __________________________________________________________________ امضا: چون زیاد در مورد آواتار نوشتم، دیگه اینجا رو کم مینویسم و البته خیلی در جریان این جور چیزا (که اینجا Gamercard هست اگه اشتباه نکنم) و کلا این مسائل( PSN و Xbox Live و...) نیستم در هر حال امیدوارم تروفیها، جامها و افتخارات رو درو کنی. ___________________________________________________________________ اما این جملات پایینی کلی هستن و نه در رابطه با دوست بالایی: والا در مورد شخصیت افراد در فضای مجازی به نظرم نباید به این راحتی حرف زد، حتی با دیدن رفتار و سکنات و ... از نزدیک هم به این راحتی نمیشه در مورد دیگران قضاوت کرد . . . البته خب از نوع صحبتها و نوع نگاه و... میشه یه دریافتی داشت ولی بازم اون دریافت ما هستش و شاید درست باشه و شاید نباشه و یا تا حدی درست باشه، به هرحال همین دریافتها و برداشتها هم شاید اجتناب ناپذیر باشه . . . . . . بازم بحث فلسفی شد! البته اینجا حرفها بیشتر جنبهی تفریحی داره. کلا همه خوب هستن یا می تونن خوب باشن مگه اینکه خلافش ثابت بشه خوش باشید
02-20-2016, 08:19 AM
اواتار : به به سریال The Walking Dead
فصل ششم دارم دانلود میکنم کشش دادن امیدوارم با ظهور حضرت سریال تموم بشه و ختم بخیر امضا : عجب قیافه باحالی مخصوصا خندش
اي زنده دلان هنگام ظهور نزديك است اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّدْ وَ آلِ مُحَمَّدْ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ
02-27-2016, 10:34 AM
آواتار : در قلب ما جا داره
امضاء : انشاء الله که از منتظران واقعی باشیم . در کل آواتار و امضای زیبایی داره . »»» هیچکس همراه نیست ، تنهای اول «««
03-01-2016, 08:56 PM
آواتار:jill داخل resident evil(من کلا از شخصیت ها زن تو بازی خوشم نمیاد!)
امضا:کریس خفن تره شخصیت:آشنایی ندارم
03-01-2016, 09:12 PM
آواتار: الکی یاد کریتوس تو گاد آف وار میندازه منو (از بس منتظریم خبری بشه ازش زدیم تو فاز تخیل)
امضا: باور کن شب کابوس میبینم شخصیت هم که همه بچه های فروم گلن
03-01-2016, 09:33 PM
اواتار: یک دختر سرسخت که ما اصلا حریفش نمی شیم در عین حال به گفتن فحش های زیادی هم مسلط هست و در عین حال دوست داشتنی
خوبه اواتارت امضا: یک بار با رایانه اومدم اونم دیدم امضا نداری شخصیت: خیلی با ادبی
03-01-2016, 09:42 PM
سلام، بازم من
آواتار: یه حاج خانوم با موهای خاکستری، کلاه مشکی، پاپیون... نظر خاصی ندارم فقط خواستم بگم که تو استفاده از لوازم آرایشی زیاده روی کرده امضا: فک کنم توی یه مراسم عروسیه، بین خانواده دوماد و عروس دعوا شده شخصیت: از اون بچه باحالایی که میخوام شبانه روز بشینم پای صدات (بخصوص در آوردن صدای امیرممد نوب ) همچنین #همکار_آینده |
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
مسابقه : جواب سوال قبلی رو بگو و سوال جدید طرح کن. | Booker_Dewitt | 78 | 15,752 |
11-01-2016, 05:34 PM آخرین ارسال: The Grand Tour |
|
مسابقه حدس شخصیت بازی ها | Booker_Dewitt | 1 | 1,955 |
10-28-2016, 05:11 PM آخرین ارسال: Station |
|
چرا این نام کاربری؟ چرا این امضا و آواتار؟ | Javad RmR | 96 | 23,527 |
10-01-2016, 11:40 AM آخرین ارسال: Marcus Holloway |
|
سرگرمی| یه چیزی بنداز تو لباس قبلی! | adam76 | 4 | 2,470 |
05-02-2016, 01:47 PM آخرین ارسال: Station |
|
سرگرمی | کی؟ کِی؟ کجا؟ با کی؟ چی کار؟ (بازی گروهی) | adam76 | 175 | 39,643 |