امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سری دوم | محبوب ترین و منفورترین شخصیت های دنیای بازی
(03-18-2016, 09:50 PM)سجاد محمدی پور نوشته است:
سلام و عرض ادب خدمت نویسنده‌ی محترم.
شایان جان یک سری نکات رو به شما می‌گم که امیدوارم با رعایتشون در آینده بتونید مقالات بهتری رو ارائه بدید و بیش از پیش بدرخشید. قبل از هرچیزی بگم که مقاله‌ی تر و تمیزی ارائه دادید که همین نکته‌ی مهمیه. بحث کلی مقاله و موضوع اون هم خیلی خوبه و هر خواننده‌ای رو مجذوب خودش می‌کنه. موضوع بعدی راجب به عکسیه که خودت طراحی کردی که همین یعنی برای مقالاتت ارزش قائلی و جای تقدیر و تشکر داره. نکات مثبت زیادی وجود داره که مهم‌ترینشون چیزی بود که پیش از این عرض کردم. بنده یک سری نکات رو در حد و اندازه‌ی خودم به شما یادآور میشم تا با رعایتشون در آینده به خوبی بدرخشید. اولین نکته موضوع مقدمه‌س که بارها بهش اشاره کردم و توضیحاتی رو راجب به این موضع خدمتتون عرض کردم. به طور کلی سعی کنید هیچ وقت به این بخش به عنوان یک بخش معمولی و نچندان مهم بهش نگاه نکنید. به جرعت می‌تونم بگم که مقدمه گاهی اوقات به اندازه‌ی متن اصلی اهمیت داره و نباید ساده از کنارش رد شد. تا حد امکان طوری مقدمه رو نگارش کنید که موضوع اصلی رو به طور غیر مستقیم به خواننده منتقل کنه. هرچند که مقاله ترجمه هست و شما در متن اون دخیل نیستید، اما می‌شد مقاله رو با یک مقدمه‌ی طوفانی و جذاب ویرایش می‌کردید. در واقع مقدمه یکی از مهم ترین ارکان برای یک خواننده محسوب میشه و بدون یک شروع خوب مطمعن باشید که مقاله پایان خوبی هم نخواهد داشت!. پپس سعی کنید این بخش رو جدی بگیرید و قدرت نویسندگی خودتون رو تو این بخش به نمایش بگذارید...
نکته‌ی دوم در مورد نکات نگارشی مقاله هست. برای اینکه روال کار تو این بخش رو بخوبی درک کنید و طبق اون پیش بردی پیشنهاد می‌کنم که نگاهی به نقدهای سایت بندازید و یا به مقالات اعضای حرفه‌ای انجمن سر بزنید. به طور کلی به چند مورد اشاره میکنم و بحث در این مورد رو تموم خواهم کرد. اول اینکه همیشه سعی کنید بعد از گذاشتن علائم نگارشی (مثل ویرگول، نقطه و...) یک فاصله را رعایت کنید (یک فاصله‌ی کامل با زدن کلید Space از صفحه‌کلید انجام میشه). دومین موضوع مساله‌ی نیم فاصله ها هست. البته بنظر میاد با این ویژگی اشنایی دارید و تا حدی تونستید این قاعده رو روی مقاله پیاده کنید اما در بعضی مواقع این موضوع نقض شده بود. یادتون باشه که نیم فاصله تنها مربوط به کلماتی که به "ی" ختم میشن نیست! برای مثال "شده اش" غلطه و باید نوشت "شده‌اش". نمونه‌های مشابه در سرتاسر مقاله دیده میشه. 
بحث بعدی در مورد استفاده از علائم { ؟ - ! } هست. در بخش های مختلف این مقاله از این علائم به شکل { ؟؟؟ } و { !!؟ } استفاده شده بود که به نظرم سعی کنید این کار رو انجام ندید. شاید قصدتون از انجام این کار تاکید بر روی سوالی و تعجبی بودن جملاته اما انجام این کار تنها تو گفتگوی عامیانه رواج داره ونباید در مقالات هم به این شکل استفاده بشه. 
موضوع آخر در مورد جمله‌بندی هاتونه. قبلا هم گفتم که در نوشتن مقالات روون بودن مهمه اما نباید جای نگارش رو بگیره. یعنی یک متن زمانی میتونه روون باشه که نگارش در اون رعایت بشه و به قولی نگارش خط قرمز یک متن محسوب میشه و به هیچ وجه نقضش نکنید مگر اینکه رعایتش باعث بشه جمله متکلف (پیچیده) بشه. همون‌طور که در نقد دیگر مقالات عرض کردم تعادل بین روونی جملات و نگارششون خیلی مهمه و سعی کنید روی این مساله هم بیشتر تمرین کنید تا به قول معروف افسار قلمت دستت بیاد و هرکاری که بخوای بتونی باهاش انجام بدی.

بیشتر از این گفته‌هام رو طولانی نمی‌کنم و امیدوارم از این حرفا برداشت درستی بکنی و در آینده شاهد مقالات قدرتمندتری از شما باشیم. امیدوارم مثل همیشه در این زمینه موفق ظاهر بشی و مارو با نوشتن نقد‌ها و مقالات حرفه‌ای خودت خوشحال بکنی.

موفق باشی اقا شایان S0 (29)

خواهش میکنم ممنون بابت نکاتی که گفتید تا جایی که تونستم رعایت کردم و بازهم همینطور سری بعدی که سری آخر هست رو هم با تمام توان و چیزهایی که یادگرفتم مینویسم تا انشاالله همه راضی باشند و یه مقاله خوب رو ارائه بدم بازم ممنون بابت وقتی که بابت خوندن و البته نوشتن توضیحات گذاشتین خیلی ممنون S0 (29) S0 (29)
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سری دوم | محبوب ترین و منفورترین شخصیت های دنیای بازی - توسط Destiny - 03-18-2016, 10:00 PM

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,125 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,748 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,649 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  بازی محبوب خودتان را نقدنویسی کنید و به آن نمره دهید. White Beard 0 1,310 12-31-2018, 03:57 AM
آخرین ارسال: White Beard
  مدیریت بازی مدیریت زندگی است .نقد بازی قهرمانان دیوار قرون وسطی mghnlolo 0 1,843 06-22-2017, 04:49 PM
آخرین ارسال: mghnlolo

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان