موضوعها: 43
پلتفرم های شما:
- Xbox 360
- Playstation 4
- Mobile
یعنی یکی نمیتونه بگه جای معتبر و ارزون برای خرید هارد ایکس باکس توی تهران کجاست؟
\cell \lastrow\row}
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
پروفایلم پاک شد راهی برای بازگشتش نیست؟[img]images/smi/s0 (23).gif[/img]
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام
من یه سوالی دارم ولی نه کسی بهم تو فروم ج میده نه تو خوده سایت!!
میخواستم بدونم هارد(اینترنال) x360 4G اسلیم رو میشه ارتقا داد یا باید واسش اکسترنال تهیه کنم؟؟
ممنون میشم اگه ج بدبد!![img]images/smi/s0 (48).gif[/img]
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
(08-25-2013, 10:45 PM)'mhz' نوشته است: سلام
من یه سوالی دارم ولی نه کسی بهم تو فروم ج میده نه تو خوده سایت!!
میخواستم بدونم هارد(اینترنال) x360 4G اسلیم رو میشه ارتقا داد یا باید واسش اکسترنال تهیه کنم؟؟
ممنون میشم اگه ج بدبد!![img]images/smi/s0 (48).gif[/img]
اطلاعی ندارم ولی فکر کنم نمیشه میتونی اگه نمیخوای اکسترنال بگیری از فلش 32 استفاده کنی [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
ولی بهتر بود موقع خرید یاد این سوال می افتادی و یه 250 میگرفتی[img]images/smi/s0 (86).gif[/img]
رد می شه ورقای تقویم مدام
واسه همه آرزوهامون کندیم گودال
دست از پا ترازتره بس که کردیم دعا
ولی میاد روزی که به کامه ایام
موضوعها: 1
پلتفرم های شما:
دوستان یه سوال فوری دارم،اگه می شه جواب بدید،ممنون[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
من امروز وقتی رفتم به لایو وصل شم،پیام داد که واسه رفتن به لایو،باید آپدیت جدیدی که امروز اومده رو نصب کنی.من موندم که اگه آپدیت رو نصب کنم،هک کنسولم نمیپره یا کلا مشکلی واسه کنسول ما ایرانی ها پیش نمیاد؟
ممنون می شم اگه فوری جواب بدید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ذهن خالق واقعيت است.براي ايجاد تغيير در واقعيت ها،بايد ذهن خود را تغيير دهيم[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
موضوعها: 54
پلتفرم های شما:
ببخشید من امروز the breaun xcom رو خریدم بعد هر چی میزارم رو دستگاه نمی خونه و کلمه ی این رو به من میگه:ungenum disk{فکر کنم اشتباه نوشتم}یه همچین چیزایی [img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
باید چیکار کنم[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
ممنون میشم در یادداشت های پروفایلم بگید[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]