02-14-2016, 12:33 PM
(02-14-2016, 11:06 AM)Namyras نوشته است: آره عزیزبله عاقا، كثيف بودن لنز موثره. بهرحال باس بدوني كه كنترل كننده ي همه نرم افزارا سخ افزارا هستن
موقع نصب تا 50 درصد بعضیا تا 90 درصد می ره بعد ارور disc clean میده
دیروز دوتا بازی far cry 4 و assassins creed گرفتم هیچکدوم نصب نميشدن و ارور میدادن
یکی بهم گفت واسه منم همینطور بود علتش اینه چون عکس بازی روی سی دی هست سنگین شده و مانع چرخش خوب تو درایو میشه جلدشان رو پاک کردم حل شد
منم دیروز بردم زیر آب با مایع و توری قشنگ عکس پشت سی دی رو کمرنگ کردم و امتحان کردم هردو بازی سریع نصب شدن
جای تعجبه نمیدونم چیکار کنم
راهنماييم کنين
ره عزیز
موقع نصب تا 50 درصد بعضیا تا 90 درصد می ره بعد ارور disc clean میده
دیروز دوتا بازی far cry 4 و assassins creed گرفتم هیچکدوم نصب نميشدن و ارور میدادن
یکی بهم گفت واسه منم همینطور بود علتش اینه چون عکس بازی روی سی دی هست سنگین شده و مانع چرخش خوب تو درایو میشه جلدشان رو پاک کردم حل شد
منم دیروز بردم زیر آب با مایع و توری قشنگ عکس پشت سی دی رو کمرنگ کردم و امتحان کردم هردو بازی سریع نصب شدن
جای تعجبه نمیدونم چیکار کنم
راهنماييم کنين
عزیز يه سوال ذهنم و درگیر کرده اگه جواب بدی ممنون میشم
من حدود سی تا بازی روی هارد از قبل نصب کرده ام
بازیهایی که الان میخوام نصب کنم همچین اروري میده
میخوام بدونم اگه لنز کثیف یا ضعیف شده باشه چرا بازیهای قدیمی که همشون تو هاردم نصبه رو قشنگ و اجرا میکنه و هیچ مشکلی ندارم
آیا این مسئله ربطی نداره ؟ یعنی اگه لنزش مورد داشته باشه تو نصب بازیها مشکل میخوره و بازیهای نصب شده رو اجرا میکنه ؟
خواهشا راهنمایی کنید
ازتون متشکرم