موضوعها: 0
10-08-2015, 12:07 PM
(آخرین ویرایش: 10-08-2015, 12:09 PM، توسط mohamadzand68.)
فیفا 15 و فیفا 12 رو برای تست نصب کردم هیچ مشکلی نداشتن.. موقع بازی سی دی رام کار نمیکنه (هیچ صدایی نداره)
ولی فیفا 16 با وجود نصب بازم موقع اجرا سی دی رام کار میکنه
برنر مکس یعنی چی؟
از کجا میشه فهمید سی دی مکس برنر هست یا نه ؟
عالی بود ممنونم
نمیدونم دیگه از کجا باید سی دی فیفا 16 بخرم که سالم باشه..عجب بازاری شده ها
سلام
خسته نباشید بنده یک ایکس باکس اسليم 250 گيگ حدود 20 ماهه دارم اورجينال هست جیتگنيست
تا یکماه پیش هیچ مشکلی نداشتم
ولی اخیرا بازيهايي که میخرم بعضياشو ارور میده میگه disc clean
به نظرتون مشکل از دیسک هست یا لنز ؟
بازیها رو همه رو نصب میکنم تو هاردش
اخیرا مثلا تا 50 درصد می ره ارور میده میگه disc clean
بعضی هم تا 90 درصد می ره
سی دی ها رو برنر مکس ميخرم
به نظر شما حدود دوسال دارم باید ببرم سرویس بدم ؟ لنزش خاک گرفته ؟ یا ضعیف شده ؟ یا مشکل از چیز دیگه هست
ممنون میشم جواب بدين
02-14-2016, 11:06 AM
(آخرین ویرایش: 02-14-2016, 11:30 AM، توسط Namyras.)
آره عزیز
موقع نصب تا 50 درصد بعضیا تا 90 درصد می ره بعد ارور disc clean میده
دیروز دوتا بازی far cry 4 و assassins creed گرفتم هیچکدوم نصب نميشدن و ارور میدادن
یکی بهم گفت واسه منم همینطور بود علتش اینه چون عکس بازی روی سی دی هست سنگین شده و مانع چرخش خوب تو درایو میشه جلدشان رو پاک کردم حل شد
منم دیروز بردم زیر آب با مایع و توری قشنگ عکس پشت سی دی رو کمرنگ کردم و امتحان کردم هردو بازی سریع نصب شدن
جای تعجبه نمیدونم چیکار کنم
راهنماييم کنين
ره عزیز
موقع نصب تا 50 درصد بعضیا تا 90 درصد می ره بعد ارور disc clean میده
دیروز دوتا بازی far cry 4 و assassins creed گرفتم هیچکدوم نصب نميشدن و ارور میدادن
یکی بهم گفت واسه منم همینطور بود علتش اینه چون عکس بازی روی سی دی هست سنگین شده و مانع چرخش خوب تو درایو میشه جلدشان رو پاک کردم حل شد
منم دیروز بردم زیر آب با مایع و توری قشنگ عکس پشت سی دی رو کمرنگ کردم و امتحان کردم هردو بازی سریع نصب شدن
جای تعجبه نمیدونم چیکار کنم
راهنماييم کنين
عزیز يه سوال ذهنم و درگیر کرده اگه جواب بدی ممنون میشم
من حدود سی تا بازی روی هارد از قبل نصب کرده ام
بازیهایی که الان میخوام نصب کنم همچین اروري میده
میخوام بدونم اگه لنز کثیف یا ضعیف شده باشه چرا بازیهای قدیمی که همشون تو هاردم نصبه رو قشنگ و اجرا میکنه و هیچ مشکلی ندارم
آیا این مسئله ربطی نداره ؟ یعنی اگه لنزش مورد داشته باشه تو نصب بازیها مشکل میخوره و بازیهای نصب شده رو اجرا میکنه ؟
خواهشا راهنمایی کنید
ازتون متشکرم
عزیز یه سوال دیگه به نظر شما اگه لنز کثیف یا ضعیف شده چرا بازیهای قدیمی همه رو خیلی قشنگ اجرا میکنه فقط سی دی های که الان میخرم مشکل داره ؟
یعنی لنز کثیف یا ضعیف بشه رو بازیهای قدیمی که رو هارد نصب هستن نبايد تاثیر داشته باشه ؟