موضوعها: 0
(02-25-2016, 11:13 AM)ERFAN RP نوشته است: (02-25-2016, 10:46 AM)abolika نوشته است: دوستان من چند روز پیش dlc بلادبورن رو خریدم و واسم کار نمیکرد و وقتی با پشتیبانی سونی حرف زدم فهمیدم که ریجن دیسک و dlc یکی نیست و پولو تا چند روز اینده برمیگردونن فقط یه سوال من وقتی پولو دادن باید چجوری dlc رو بگیرم که با ریجن دیسکم یکی باشه ؟ دیسک من ریجن 2 هست
باید یک اکانت اروپا بسازید(ترجیحا انگلیس، فکر نکنم گیفت کارت یورو توی ایران بفروشن)
بعد از ساختن و تایید اکانت، اکانت خودتون رو پرایمری بکنید.بعد همونطوری که گیفت کارت قبلی رو وارد کردید، توی قسمت Readem code کد رو میزنید و بعد از تایید، دنبال محتوای Old Hunters بگیردید و اونرو خریداری بکنید
یه سوال دیگه
اگه من بازیمو بفروشم و بلادبورن رو دیجیتالی از playstation store بخرم میتونم از dlc استفاده کنم و اگه خریدم از سیو های بازیمم میتونم استفاده کنم ؟ چون همونجور که گفتید گیفت کارت یورو نیستش منم شدید تو کف این dlc هستم
موضوعها: 0
(02-25-2016, 11:32 AM)ERFAN RP نوشته است: (02-25-2016, 11:30 AM)abolika نوشته است: (02-25-2016, 11:13 AM)ERFAN RP نوشته است: (02-25-2016, 10:46 AM)abolika نوشته است: دوستان من چند روز پیش dlc بلادبورن رو خریدم و واسم کار نمیکرد و وقتی با پشتیبانی سونی حرف زدم فهمیدم که ریجن دیسک و dlc یکی نیست و پولو تا چند روز اینده برمیگردونن فقط یه سوال من وقتی پولو دادن باید چجوری dlc رو بگیرم که با ریجن دیسکم یکی باشه ؟ دیسک من ریجن 2 هست
باید یک اکانت اروپا بسازید(ترجیحا انگلیس، فکر نکنم گیفت کارت یورو توی ایران بفروشن)
بعد از ساختن و تایید اکانت، اکانت خودتون رو پرایمری بکنید.بعد همونطوری که گیفت کارت قبلی رو وارد کردید، توی قسمت Readem code کد رو میزنید و بعد از تایید، دنبال محتوای Old Hunters بگیردید و اونرو خریداری بکنید
یه سوال دیگه
اگه من بازیمو بفروشم و بلادبورن رو دیجیتالی از playstation store بخرم میتونم از dlc استفاده کنم و اگه خریدم از سیو های بازیمم میتونم استفاده کنم ؟ چون همونجور که گفتید گیفت کارت یورو نیستش منم شدید تو کف این dlc هستم
سیوهای هر ریجن متاسفانه مختص خودش هست و نمیشه سیو یک بازی ریجن 2 رو روی 1 اجرا کرد.
پس یعنی اگه دیجیتالی بازیو بخرم dlc قابل استفاده میشه ؟ شرمنده اینقدر سوال میپرسم چون میخوام مطمئن بشم دیگه ضرر نکنم
موضوعها: 2
سلام دوستان بنظرتون این کنسول چند سال دیگه عمر میکنه؟
ٌٌٌWE ARE THE WLAKING DEAD
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- Mobile
دوستان توی اساسینز یونیتی بعضی اوقات بازی هنگ میکنه بعد درست میشه
اما بعضی اوقات یهو از بازی میره بیرون
مجبورم دوباره از اول بیام
مشکلش چیه?