موضوعها: 0
سلام دوستان
امروز ps4 pro گرفتم شماره سریال و مدل کنسول با جعبش یکی هست
اما سریال و مدل کنسول با کنترلرش متفاوته این طبیعیه؟
ممنون
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
دوستان من میخوام بخرم کنسول رو ولی یه مشکل دارم. من نتم مخابراته پینگ رو تست کردم با سرور فرانسه و یه سرور تو لندن حدودن شد 170... و سرعت دانلود و آپلودم رو میزد توی یک مگ حدودن... حالا با این سرعت میشه آنلاین بازی کرد؟ سرویسم 2 مگ هستش. برای دانلود آپدیت ها هم میخوام از نت ایرانسل استفاده کنم که بعضی از دوستان گفته بودن سرعتشون حتی با 4g خیلی کمه و با تغیر dns هم مشکل حل نشده حالا من نگران سرعتم هستم چون سرویس دهنده رو رو هم نمیتونم عوض کنم کاری میشه کرد؟ سیستمم رو هم فروختم نمیتونم از psx استفاده کنم :| :(
Sent from my HTC M8Sw using Tapatalk
موضوعها: 14
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 4
- PSP
- Mobile
12-21-2016, 06:39 PM
(آخرین ویرایش: 12-21-2016, 06:40 PM، توسط Hidden Shadow.)
شما متاسفانه میتونستید دو ماه پیش یک ترابایت 1216 پلی استیشن 4 معمولی 1 میلیون تومان هم بخرید! ولی دلار رفت بالا، قیمت ها دوباره بالا رفت! الان شده 1 میلیون 300 هزارتومان . البته میتونید تا یک میلیون 250 هزارتومان هم پیدا کنید. در صورتی که الان با بازی آنچارتد 4 خود سونی داره 250 دلار عرضه میکنه(اسلیم)
کنسول های نسل هشتم تنها و تنها خروجی HDMI دارند و مانیتورهایی و TV هایی که خروجی این پورت را داشته باشند همگی قابل استفاده هستند.
این مشخصاتی که شما میدهید کمی قابل تامل هست! HDMI خیلی وقته جایگزین DVI شده و پورتی نمیتونه هر دو رو دریافت کنه برای دریافت اطلاعات بیشتر از اتصال تی وی تون با پلی استیشن 4 مدل را جست و جو کنید و مشخصات را از سایت رسمی مطالعه کنید
...Come Back To Your Destiny
...You're On The Right Patch Because You Are Special