موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
سلام.
متاسفانه پینگم توی بتل چهار بدجور خرابه دویست یا بالاتر
قبلا این شکلی نبود.
هیچ راهی نداره؟
نتم 1 مگابایت مخابرات
بعد من از طریق وای فای کنسولم به نت وصله
این فاصله تاثیری تو پینگ داره؟
یه سوال دیگه
میشه کنسول رو به لپ تاپ وصل کرد و از مانیتورش استفاده کرد؟
موضوعها: 0
(12-17-2016, 04:22 PM)Hجدیn Shadow نوشته است: (12-17-2016, 03:52 PM)Saeid.sh نوشته است: سلام چندتا سوال داشتم . منو دوستم میخوایم همزمان از یه فروشگاه دوتا ps4 بخریم.حالا برای بازی ها بفرمایید که راهی هست که بتونیم بازی هایی که برامون میریزن رو روی هردو کنسول بازی کنیم؟ یعنی مثلا یه فیفا 17 بخریم و همزمان هرکی روی کنسول خودش بازی کنه؟ یا اینکه حتما باید برای هر کنسول جدا بخریم؟؟ بعد بفرمایید که ارزونترین حالت بازی برای پی اس 4 چیه؟ چون شهرستان هستیم امکان تعویض دیسک اورجینال بسیار سخته ! پس فقط راه های دیجیتال رو پیشنهاد بدید. بعد یه جایی رو معرفی کنید که ما بتونیم با اطمینان و بهترین قیمت بازی هارو روی کنسولمون بریزیم.ممنون
داداش ببین بهترینش همون تخفیفها PSN با (US) به اشتراک گذاری بازی با دوستتون است. برای مثال TLOU شده 10 دلار کسی که میخواد رمز و پس شو بده گیفت کارت 10 دلاری میگیری که میشه 42 تومان -به لطف ارزش ارزش خوب- بعد وارد میکنه و بازی روی میخره و اکانت رو دی اکتیو میکنه!(اگه شخص اول دی اکتیو کنه برای همیشه باید آنلاین باشه تا هر موقع که خواست بره تو بازی لاینسسس رو قبول کنه سونی)
بعد پس و ایمیل رو میده به اون شخص دو وارد یه کاربر (یوزر) جدید تو پلی استیشنش میکنه بعد تو اون اکانت اکتیو میکنه روی پرایمری پلی استیشن 4 و بازی های اکانت اصلی میاد تو لیستش و باید دانلود کنه یا دیتاشو بریزه. هر دو نفره باید دیتا بریزن یا دانلود کنند دیتا گیگی 200 تومان است که البته بستگی داره تو تهران این قیمت است.
فقط این رو فراموش نکنید که هر دو هیچ وقت نباید اکتیو کنید به صرت همزمان وگرنه اکانت هاتون بن میشه
اوکی ممنونم . حالا بفرمایید که تو یه هارد یک ترابایتی چندتا بازی جا میشه حدودا و اگه بخوام یه پک چندتایی بریزم چه بازی هایی رو برای اول کار پیشنهاد میدید؟ اینم بگم که این اولین کنسول من بعد از سالهاست پس هیچی و بازی نکردم . قراره انتقام این چند سال و یدفعه بگیرم :)))) همیشه دوست داشتم یه گیمر بشم
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
سلام من یه اکانت هکی ریختم بعد الان میخام پاکش کنم اگر هم بازی ها و هم خود اکانت هکی رو از کنسول پاک کنم دیگه بن شدن تهدیدم نمیکنه؟؟
منظورم اینه دیگه همه خطراتش رفع میشه؟؟
موضوعها: 0
با عرض خسته نباشی من داشتم بازی اساسین بازی می کردم در ps4 که ناگهان برق قطع شد بعد از روشن کردن کنسول چک کردن برای هارد ذستگاه اومد بعد از اون برای دکمه ps روی کنترلر اومد دستگاه مشکلی که نداره
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
سلام.
راهی نیست که بشه کنسول رو به مانیتور هایی کهخ پورت HDMI نداره وصل کرد؟
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
سلام من یه اکانت هکی ریختم بهد اکانت اون عمویی که هک شده پلاس داره ولی اکانت اصلی خودم پلاس نداره ایا میتونم هر بازی که دارم انلاین بزنم؟؟چه مال خودم باشه چه مال اکانت طرف؟؟؟