موضوعها: 0
سلام.
ببخشید من مشکلم داخل GTA Online هس که سوشال کلاب ارور not available میده!
مودمم TP-Link مدل TD-W8901G هس فریمورش هم آپدیت کردم
از لحاظ پینگ و اینجور چیزا من بازی های دیگه مثل بتل1 و تایتانفال و فیفا و کالاف و اینجور چیزا بدون لگ بازی میکنم!
حالا کسی میدونه چطوری این مشکلو حل کنم؟ (به جز راه حل عوض کردن ISP)
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
سلام.
بنده یه مشکل دارم توی PSX
من هفده گیگ اپدیت Star wars battlefront دانلود کردم و امروز هم خواستم بریزم توی کنسول
دو پارت رو ریختم ولی پارت سوم که میرسه دیگه نمیتونه انتقال بده مشکل از کنسوله نمی تونه اپدیت رو دریافت کنه.
چک کردم یه آپدیت جدید اومده 23 گیگ حالا من باید چه کنم؟
موضوعها: 22
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
سلام
میخواستم بدونم جایی رو میشناسید که فرمون thrustmaster t150 بفروشه؟! یک جا فقط پیدا کردم که زده بود به زودی که بعید میدونم باشه
قیمتش هم فقط بگید ممنون میشم
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
سلام من الان یه اکانت هکی ریختم که پلاس داره میتونم بازیهای رایگان پلاس رو بگیرم؟؟؟ اکانت خودم پلاس نداره
موضوعها: 0
(01-03-2017, 11:49 AM)Shayan.Z نوشته است: سلام.
ببخشید من مشکلم داخل GTA Online هس که سوشال کلاب ارور not available میده!
مودمم TP-Link مدل TD-W8901G هس فریمورش هم آپدیت کردم
از لحاظ پینگ و اینجور چیزا من بازی های دیگه مثل بتل1 و تایتانفال و فیفا و کالاف و اینجور چیزا بدون لگ بازی میکنم!
حالا کسی میدونه چطوری این مشکلو حل کنم؟ (به جز راه حل عوض کردن ISP)
کسی نبود جواب بده؟
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
سلام میخوام ps4 بخرم . میخوام بدونم پسوند های اخرش چه فرقی با هم داره ؟ شنیدم مربوط به سال تولید هست ...
و اگر میشه یک تلویزیون یا مانیتور خوب هم معرفی کنید. من خودم ۳۷ یا ۴۰ اینچ در نظرمه چون بازی کردن در یک تلویزیون بزرگ رو خیلی دوست دارم. ممنون
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
سلام.می خواستم بدونم اگر کنسول مدت خیلی زیادی توی حالت rest mod بمونه مشکلی پیش نمیاد؟
جون میخوام آپدیت هام رو با کنسول دانلود کنم مثلا اگر از شب تا صبح تو حالت رست مود بمونه مشکلی پیش نمیاد؟
خواهشا سریعتر جواب بدید.