موضوعها: 0
سلام خدمت دوستان عزیز.
الان یه چند وقتیه به یه مشکل خیلی بدی برخوردم...وقتی میخوام The last of us رو آنلاین یا به قول خودش Factions MP بازی کنم روی Connecting میمونه و هیچ اتفاقی نمیافته...
یک سوم نوار پر میشه و همینجوری میمونه...
کسی میدونه دلیل این مشکل چیه؟؟؟
موضوعها: 257
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
- xbox one
- Wii U
- Mobile
دوستان عزیز در مورد کابل این که من خودم دارم از کابل VGA TO HDMI استفاده می کنم روی مانیتور 19 ال جی و من PS3 خودم رو بهش وصل کردم و دارم بازی می کنم ولی چند تا مشکل داره یکیش اینه که کلا از رزولوشن 1080 پشتیبانی نمی کنه به هیچ عنوان دوم اینکه حتی رزولوشن 720 هم پشتیبانی نمی کنه ولی میشه روی این رزولوشن بازی کرد فقط به مقدار دو سانت از تصویر سمت راست سیاه هست همین و هیچ مشکل دیگه نداره.
حالا شما می خوای این کابل رو روی PS4 که رزولوشن اصلی اون 1080 هست استفاده کنی که اصلا چنین چیزی نمیشه چون مانیتور اصلا پشبانی نمی کنه حالا اگه مانیتور 20 اینچ به بالا داشتی میشد یه کاری کرد ولی روی 19 اصلا نمیشه.
موضوعها: 24
پلتفرم های شما:
دوستان یعنی نمیتونم PS4 بخرم؟خیلی ناامید شدم :(.
لعنت به این شانس
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Playstation 4
سلام به همگی
من دو تا سوال دارم:
اول اینکه مشکلی برای آنلاین TLOU:R بوجود اومده؟ خیلی وقته که نه من و نه دوستام نمیتونیم وصل بشیم. راه حلی براش هست؟
سوال دوم:
من از روز اولی که GTA V رو گرفتم نتونستم آنلاین بزنم. همیشه این ارور رو بهم میده:
Rockstar servers are unavailable right now. please try again later
اما دوستام راحت میتونن وصل بشن. MTU و DNS هم تغییر دادم اما نشد. برای این راه حلی هست؟
ممنون