موضوعها: 0
سلام دوستان ببخشید کسی می تونه در مشهد یک فروشگاه مطمئن معرفی کنه که دیتا بازی ها داشته باشه ولی از این اکانت های هکی تقلبی نباشه یکی دو جا سر زدم کاملا مشخص بود اکانت هکی می خوان به ادم بندازن جای مطمئنی هست که منصف هم باشه
موضوعها: 22
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
دوستان جایی در تهران سراغ ندارید دیتا رو به صورت جدا بفروشه اگه در منطقه 4 باشه و دور و ور میدان هروی یا خیابان ظفر یا توپخونه باشه ممنون
بله درسته من منظورمو خوب نرسوندم دیتا می دونم هکی نداره منظورم اکانتی هست که باهاش دیتا استفاده کنم چند جا توی خیابان سعدی رفتم می گن اکانت ظرفیت دو و سه می فروشیم همراه با دیتا بازی اما می ترسم اکانت هکی باشه و بازی بعد از مدتی بن بشه دنبال جای مطمئن در مشهد هستم برای خرید ممنون می شم راهنمایی کنید
پلتفرم های شما:
سلام کسی میتونه در مورد این خرید دیتای بازی که رواج پیدا کرده ی توضیحی به من بده من تازه ps4 خریدم میخوام بدونم ایا مزیتی داره چجوری میشه ازشون استفاده کرد کلا ی توضیح مختصر و مفیدی میخوام ممنون
پلتفرم های شما:
من منظورم خرید دیتا بود خیلی از سایت ها رو دیدم زدن خرید دیتای فلان بازی قبلش هم گفتن باید اکانت کانادا یا امریکا داشته باشی من توضیح در مورد این میخوام مثلا دیتا رو بخریم چجوری میشه استفاده کرد اون اکانت امریکا یا کانادا برای چی هست این مد نظرم هست
پلتفرم های شما:
سلام
من اکانتم آمریکاس ولی بازی درایو کلابم ریجن دو هستش.میخواستم بدونم اگه بخوام آپدیت بازی رو رو دیسک بخرم ریجن چند بخرم؟؟
XOF... Kisses and hugs following by a big F you
موضوعها: 10
پلتفرم های شما:
ببخشید من یه سوال دارم میخواستم بدونم ps 4 کپی خورش اومده آخه میخواستم دستگاه رو بدم بره یه کپی خور بگیرم راسته ؟
Negan