موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
سلام دوستان!من جدیدا تصمیم گرفتمps4بخرم :D فقط یه موضوع نگرانم کرده!اونم اینه که توی شهرما برق حداقل ماهی یه بار قطع میشه!وازاونجایی که من شنیدم کنسول مشکل پیدا میکنه شدیدا ترسیدم!ینی داشته باشم بازی کنم یهو برق بره مشکلی پیش میاد؟!لطفا یکی توضیح بده!ممنون!
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
10-29-2015, 10:52 PM
(آخرین ویرایش: 10-29-2015, 11:32 PM، توسط M.E.R.L.I.N.)
اگرمشکلی پیش بیاد راه حلی داره؟هزینش چقدرمیشه تقریبا؟راستی اگه به محافظ وصل باشه امکان به وجود اومدن مشکل به حداقل میرسه؟ممنون بابت پاسخگویی!
هرچند سوال قبلیم پاسخ داده نشد ولی این سوالم میپرسم!وقتی اپدیتی واسه کنسول میاد اجباریه دانلودش کنم؟واینکه حتما باید هرازچند گاهی به اینترنت متصل بشم؟یااینکه ماهی یه بار هم کافیه؟لطفا جواب بدین :(
موضوعها: 17
پلتفرم های شما:
البته آپدیت اولیه کنسول حتما باید انجام باشه ...
که اونم میتونید از جایی که میخرید بگید دانلود کنه .
موضوعها: 0
سلام دوستان من یک هدست بلوتوثی از دیجی کالا خریدم که متسافانه ps4 ساپورتش نمیکنهو حالا قصد دارم یکی دیگه بخرم که ساخت شرکت ماکروسافته میخاستم ببینم این هدست به ps4 میخورهhttp://www.digikala.com/Product/DKP-3298/Microsoft-LifeChat-LX-1000-Headset/هدست-مايکروسافت-مدل-لايفچت-LX-1000#!/tab-review/
موضوعها: 0
این مدله به دلم ننشت اخه من خرید اولم که شانس نداشتیم به پلی 4 نخورد حالا اگه دوستان دیگه امتحان کردن یارمیدونن بگن یا هدستی دیگه معرفی کنن ممنون