موضوعها: 0
اقا من ۳تااکانت آمریکا دارم ک تو یدونش پلاس تو یدونه پی اس ۱۶ تو یکی دیگه کال آف هستش حالا میخوام بدونم میتونم این ۳تا اکانتو همزمان اکتیو کنم رو کنسولم ک هم بتونم از پلاس و اون دوتا بازیا رو اکانت اصلی خودم ک اروپاس استفاده کنم؟!
موضوعها: 0
سلام خسته نباشید ببخشید میخواستم بدونم بازی هایی که تو ps store با نام psn game هستن چ فرقی با بازی هایی ک نوشتن full game دارن؟؟ممنون میشم جواب بدید
موضوعها: 21
پلتفرم های شما:
اقا این بازی هایی که از رو ps2 برای ps4 پورت میشن چطور تهیه کنیم؟
از کجا بخریمشون؟
فیزیکی هست؟
کی انتشار میابن؟
موضوعها: 1
با عرض سلام و خسته نباشید
من تازه بازی ویچر رو گرفتم و هنوز بازی نکردم بعد اینکه برای اولین بار سی دی رو داخل دستگاه گذاشتم رفت برای اپدیت که حجمش حدود 18 گیگ بود ، سرعت اینترنت من 2 مگ هست و سرعت دانلودم 600 کیلوبایت اما سرعت دانلود من با ps4 به شدت پایین و بعضی وقت ها ps store نمیاد بالا ، ممنون میشم راهنمایی کنید سرعت دانلود رو چه طور به حدی که با سیستم دانلود می کنم برسونم یا هر پیشنهاد دیگه ای که در زمینه ی دانلود دارید
موضوعها: 1
(12-17-2015, 11:27 PM)Dead Soldier نوشته است: (12-17-2015, 11:20 PM)soheil.d نوشته است: با عرض سلام و خسته نباشید
من تازه بازی ویچر رو گرفتم و هنوز بازی نکردم بعد اینکه برای اولین بار سی دی رو داخل دستگاه گذاشتم رفت برای اپدیت که حجمش حدود 18 گیگ بود ، سرعت اینترنت من 2 مگ هست و سرعت دانلودم 600 کیلوبایت اما سرعت دانلود من با ps4 به شدت پایین و بعضی وقت ها ps store نمیاد بالا ، ممنون میشم راهنمایی کنید سرعت دانلود رو چه طور به حدی که با سیستم دانلود می کنم برسونم یا هر پیشنهاد دیگه ای که در زمینه ی دانلود دارید
سلام .
بدون آپدیت هم میتونید بازی رو انجام بدید . آپدیتی که انجام میدید یک dlc + حل مشکلات گرافیکی . که بدون این ها هم میشه بازی کرد .
اما اگه میخواید دانلود کنید پیشنهاد من دانلود با PC و انتقال از طریق برنامه PSX .
آموزش استفاده از برنامه PSX
موفق باشید .
خیلی ممنون از پاسخ گوییتون
اگر یک بازی رو قبل از اپدیت شرو به بازی کنیم و بعد تموم شدن اپدیت و نصب شدن ان چه اتفاقی می افتد ، ایا بازی از اول شروع می شود یا بهتره بازی رو پاک کرد و دوباره از اول شروع کرد برای اعمال تغییرات اپدیت