موضوعها: 22
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
سلام دوستان یه سوال دارم البته بیشتر درباره بازی هست تا کنسول ps4
در بازی rainbow six siege وقتی میخوام با رفیقم بازی کنم هرکاری کنم نمیشه فقط یه دفعه شد که وسط dis connect شد
اینترنتش ایرانسل هست و 3g و همیشه هم nat type رفیقم 3 هست راهی نیست این nat type ش درست شه بشه 2 ؟
علت میتونه این بازی که نت تایپ اون 3 و نت تایپ من 2 ؟
موضوعها: 0
سلام.آقا من یه مشکلی با برنامه psx دارم.وقتی برنامه رو باز میکنم تو قسمت ip هیچی ننوشته.چی کار کنم؟به اینترنت هم متصلم به این نیست
سلام.اینو واسه دوستانی میگم که میخوان دیتای بازیو از طریق کنسول دانلود کنن و شک دارن که روشن بودن مداوم کنسول ضرر داره یا نه
من کنسولم به مدت 2ماه رو ریست مود بود و با نت شاتل حدودا 1ترا و نیم دانلود کردم.کنسولمم هیچ مشکلی پیدا نکرد و مثل ساعت کار میکنه
فایروال رو خاموش کردم نوع اتصالم تغییر دادم.درست نشد
سلام به همه دوستان گل، ایشالا حالتون خوب باشه، یه سوال دارم مبتدیانه است ولی مهمه..
پسر خاله من یه اکانت داره که ماله خودشه( منظورم اینه که ترکیبی و این حرفا نیست) من اگه اونو بگیرم و وارد اون اکانت شم با کنسولم که میتونم دانلود کنم بازی هاشو، حالا اگه همون اکانت رو به نفر سومی هم بدیم همه میتونیم از امکاناتش فول استفاده کنیم؟ مثلا هم بازی ها دانلود شه، هم از پلاس اکانت استفاده کنیم... اگه اره میشه دستورالعملش رو هم توضیح بدین؟
مرسی و شرمنده که طولانی شد
الان از همین لینکی که دادین دانلود کردم.بازم همون مشکل رو دارم.تو ip هیچی ننوشته