موضوعها: 0
با سلام
من برای استفاده از اکانت هکی ps4 رفته بودم مغازه میگفت برا یک بازی 5 هزار تومن میگیره و بازی نصب میکنه حالا سوال من اینکه من فقط میخوام افلاین بازی کنم و کنسول رو هیچ وقت به اینترنت وصل نکنم امکان داره بازم کنسول بن بشه ممنون
(03-14-2017, 10:33 PM)BadBoyNeverDie نوشته است: (03-14-2017, 03:35 PM)JSPlayStation نوشته است: با سلام
من برای استفاده از اکانت هکی ps4 رفته بودم مغازه میگفت برا یک بازی 5 هزار تومن میگیره و بازی نصب میکنه حالا سوال من اینکه من فقط میخوام افلاین بازی کنم و کنسول رو هیچ وقت به اینترنت وصل نکنم امکان داره بازم کنسول بن بشه ممنون
داداش شما به نت هم وصل کن و من از پایه تضمین می کنم که هیچ خطری تهدیدت نمیکنه
شما 1 درصد هم امکانش نیست بن یا چیز دیگه ای بشی و ترسناک ترین احتمال ممکن اینه که بازیت قفل بشه همین که اونم تازه پیش نمیاد؛ پس هر کی بهت بن یا این چیزا رو گفته فراموش کن که سر کارت گذاشته
داداش واقعا مطمئنی؟؟چون من چند تا انجمن دیدم که میگفتن بن شدن
(03-15-2017, 01:16 PM)JSPlayStation نوشته است: (03-14-2017, 10:33 PM)BadBoyNeverDie نوشته است: (03-14-2017, 03:35 PM)JSPlayStation نوشته است: با سلام
داداش شما به نت هم وصل کن و من از پایه تضمین می کنم که هیچ خطری تهدیدت نمیکنه
شما 1 درصد هم امکانش نیست بن یا چیز دیگه ای بشی و ترسناک ترین احتمال ممکن اینه که بازیت قفل بشه همین که اونم تازه پیش نمیاد؛ پس هر کی بهت بن یا این چیزا رو گفته فراموش کن که سر کارت گذاشته
داداش واقعا مطمئنی؟؟چون من چند تا انجمن دیدم که میگفتن بن شدن
یه سوال دیگه وقتی اکانت کسی هک میشه و ما اونو بازی میکنیم چه اتفاقی برا اون میوفته؟
03-17-2017, 12:08 PM
(آخرین ویرایش: 03-17-2017, 12:09 PM، توسط ALI.K15.)
سلام اگه میشه چند سوال منو جواب بدین ممنون
1. چه مدت طول میکشه تا دسته به طور کامل شارژبشه؟
2.بعد از 2-3 ساعت بازی کنسول داغ میکنه ؟خیلی ها مشکل داغ شدن دارن راسته یا دروغ ؟
3. احتمالش هست الان که نسخه پرو اومده دیگه برای نسخه معمولی بازی تولید نکنن ؟
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
سلام من بازی بتل ۴ رو داشتم با psx میریختم تو نصب اولیه گیر کرده و cant install میزنه باید چیکار کنم ؟
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
سلام من میخام از استور بازی بخرم از مالیات میگیره قبلا اینطوری نبود راه حلی هست که مالیات ندم؟؟
سلام تو انچارتد کالکشن تمامی ترژرها و استرنج رلیکو جمع کردم حتی تروفی دوتاشم داده ولی تروفی سوم که مربوط به هردوتاش میشه رو نداده بایدچکارکنم
دوما سیو بازی رو ازکجا پاک کنم