موضوعها: 0
سلام.یه سوالی برام پیش اومده ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده .
.
من یه بازی ریجن 2 حدودا تا اواسطش رفتم .حالا اگر همون بازی ولی ریجن 1 رو داخل دستگاه قرار بدم از ادامه save میره یا به دلیل تفاوت ریجن save رو نمیشناسه و باید از اول بازی رو آغاز کنم ؟؟؟
(08-03-2017, 03:15 PM)zilyzal نوشته است: (08-03-2017, 01:29 PM)mojy_star نوشته است: سلام.یه سوالی برام پیش اومده ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده .
.
من یه بازی ریجن 2 حدودا تا اواسطش رفتم .حالا اگر همون بازی ولی ریجن 1 رو داخل دستگاه قرار بدم از ادامه save میره یا به دلیل تفاوت ریجن save رو نمیشناسه و باید از اول بازی رو آغاز کنم ؟؟؟
باید از اول برید یا ریجن 2 تهیه کنید
اینجوری خیلی بد میشه . پس باید از اول برم . چون قراره برای اون بازی DLC منتشر بشه و چون اکانت psn من آمریکا یا همون ریجن 1 هست دیگه نمیتونم اون DLC رو بگیرم و حتما باید بازی ریجن 1 باشه درسته ؟
آیا راهی هست ؟
(08-03-2017, 04:06 PM)zilyzal نوشته است: (08-03-2017, 03:52 PM)mojy_star نوشته است: (08-03-2017, 03:15 PM)zilyzal نوشته است: (08-03-2017, 01:29 PM)mojy_star نوشته است: سلام.یه سوالی برام پیش اومده ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده .
.
باید از اول برید یا ریجن 2 تهیه کنید
اینجوری خیلی بد میشه . پس باید از اول برم . چون قراره برای اون بازی DLC منتشر بشه و چون اکانت psn من آمریکا یا همون ریجن 1 هست دیگه نمیتونم اون DLC رو بگیرم و حتما باید بازی ریجن 1 باشه درسته ؟
آیا راهی هست ؟
بازیو ریجن 2 بگیرید که مشکل سیوتون حل بشه
برای dlc یه اکانت ریجن 2 بسازید روی اون دی ال سی رو بخرید بعد از اینکه گذاشتید روی دانلود میتونید برگردید به اکانت اصلی خودتون و روی اون بازی کنید مشکلی هم نداره
سلام . آقا خودت شما همچین کاری کردی .مطمئنی؟چون یه سرچی کردم بعضیا میگن میشه بعضیا میگن نمیشه ،بعضیا میگن بستگی به بازی داره ،بعضیا میگن باید اکانت ریجن 2 رو پرایمری کنی ؟! خلاصه نظرات مختلفه.
اگه کوچکترین ریسکی داره بگو بازی رو عوض کنم ریجن 1 بگیرم .
پلتفرم های شما:
سلام ، من بعد از چند هفته اومدم که سی دی داخل ps4 ام بزارم ولی دیسک توی ps4 نمیره منظورم ایته که دیسک رو قرار میدم دستگاه نمیکشه تو ، چی کار کنم ؟ سی دی دیگری هم داخل دستگاه نیست
موضوعها: 3
سرعت دانلود من 1 مگابایته با بعضی dns ها 1 مگ مگ دانلود میکنه بعضی ها کمتر .خودم میتونم برای خودم dns اختصاصی بگیرم؟تاثیری داره؟