07-27-2015, 11:51 PM
ظاهرا کنسول شرکت سونی، تا به حال برندهی میزان فروش کنسولها در نبرد Xbox One و PS4 بوده است. چرا میگویم “ظاهرا”؟ چراکه مایکروسافت برگ برندهای را رو کرده که پلی استیشن ۴ از آن بهره نمیبرد: پشتیبانی از بازیهای قدیمی. با گیمفا همراه باشید.
آقای یوشیدا در گفت و گو با Games Radar اذعان داشت:
نقلقول:ما پشتیبانی بازیهای قدیمی را بر روی PS4 نداریم. شما با PS Now میتوانید بازیهای PS3 را روی PS4 بازی کنید اما هدف اصلی این شبکه این نیست. ما میخواهیم با استفاده از این شبکه و با حذف کردن نیازهای یک بازی کاری کنیم که بازیهای Playstation به دستگاههای متعددی راه یابد. این دستگاهها شامل دستگاههای متفرقه نیز میشود. چندی پیش همکاریمان با سامسونگ را با شما در میان گذاشتیم. از حالا افرادی که تلویزیونهای سامسونگ را خریداری کنند میتوانند بازیهای پلی استیشن را روی آن اجرا کنند. خوب، به نظرتان با وجود این اهداف باز هم نیازی به پشتیبانی بازیهای قدیمی هست؟
وی با کمی مکث ادامه میدهد:
نقلقول:نظر شما چیست؟ آیا این صحبتها را قانع کننده میدانید؟من واقعا مردمی که از ما این قابلیت را درخواست میکنند را درک میکنم. ولی اگر این کار راحت بود، آن را انجام میدادیم اما در حال حاضر تمرکز ما روی بازیهای PS4 و سرویسهای جدید میباشد. همچنین بازیهایی مثل The Last of Us را با نرخ فریم ۶۰ روی کنسول مذکور بازسازی میکنیم. همین اتفاق برای Dark Souls II هم افتاده است. شخصا همین چند وقت پیش این بازی را برای دومین بار تمام کردم.
http://gamingbolt.com/sony-explains-why-...d-services
فروش یک عدد اکانت اوریجین (بتل فیلد 4 و تایتان فال روی یک اکانت)