موضوعها: 77
مشکلات رو که آقای خردمندی گفتن ولی یه چیز، به بازی رحم نکن هر چی مشکل دیدی بگو فقط تویه نمره دادن دخالت نده و یه نگاه عمیق به سازنده و هدفشون بنداز بعد نمره بده[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 77
(07-06-2014, 01:42 PM)'ARK1375' نوشته است: (07-06-2014, 01:40 PM)'Golden_Eagle' نوشته است: مشکلات رو که آقای خردمندی گفتن ولی یه چیز، به بازی رحم نکن هر چی مشکل دیدی بگو فقط تویه نمره دادن دخالت نده و یه نگاه عمیق به سازنده و هدفشون بنداز بعد نمره بده[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
می دونی بعضی اوقات بازی از بس چیز خوب داره آدم دلش نمیاد برای یه ایراد های کوچیک از بازی نمره کم کنه.
منم منظورم دقیقا همین بود[img]images/smi/s0 (37).gif[/img] یعنی نکات منفیو بگو ولی هرجور خواستی نمره بده[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
- Wii
- PSVita
- Playstation 4
از نقد قبلی بهتر بود هر چند مشکلات نگارشی و املایی زیاد توی نقدت داری .
مقایسه که توی نقدت دیدم کاملا بی ربط بود .
بخش داستان بازی رو نیاز نیست باز کنی چون اکثر کسایی که نقدت رو می خونن می خوان نظرت درمورد بازی بدونن و بعد برن سمت اون بازی پس اسپویل کردن مو به مو کار خوبی نیست .
زیاده گویی توی نقدت زیاد دیده می شه
درمورد نمره دادن هم میانگین بگیری بهتره
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
درود بر شما بابت این نقد زیبا!
من چندین بار Limbo رو تموم کردم! خیلی خیلی گیم پلی خوب و عالی داره...
تجربه این بازی رو به همه توصیه میکنم! یه جور خود درمانیه! :دی
موضوعها: 8
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
این بازی یه تجربه عالی بود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ممنون از نویسنده!
این مقاله هم نشون می ده که پیشرفت های زیادی کردی...
[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
یاد اون روزگاری که نه رو اسماشون خط خورده بود و نه رنگ اسماشون انقدر کم رنگ بود به خیر...
موضوعها: 36
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
- Mobile
اسپویل داستانی
من هنوز از داستان قانع نشدم ولی در ذهن من شاید در واقع آنها خیلی وقت است که مردند و در واقع روح آنها به دنبال هم است زیرا (LImbo) یا همان برزج جایگاه انسان های زنده نیست شاید آنها مرده بودند و الان فقط روحشان یک دیگر را یافته
اما واقعا از این داستان ها متنفرم، پایان باز رو دوست ندارم
.Oh, then that's the rule you'll have to break to know the truth
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
واقعا این نقدت خیلی گیرا بود.. تک تک کلمات اون حس بی نظیر بازی رو ادا کرد..[img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
ایراداتت خیلی خیلی خیلی کمتر از فارکرای 3 شده.. ایرادات که اشاره کردن ولی فکر کنم یه ذره تو نمره دادن احساسی عمل کردی
چون صداگذاری برخی آیتم های درون بازی همخونی لازم رو نداشت و گرافیک بازی در اواسطش افت نسبتا محسوسی داشت
ولی در کل نقدت واقعا خوب و احساسی بود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]