موضوعها: 26
پلتفرم های شما:
دوستان قبلا یه تایبک با همین موضوع زدم و سیستمم رو نوشتم که دوستان گفتن باید ارتقا بدم سیستمم رو . حالا قصد خرید یه سیستم خوب دارم که با بولی که من دارم(1600 تومان فقط کیس ) سیستم زیر رو بهم بیشنهاد دادن به نظر شما خوبه اگه کم و کاستی داشت بگید ممنون میشم
CPU : CORE I3 INTEL
RAM : 4GB DDR 5
VGA : 1GB DDR5
MB : ASUS
HDD : 500 GB
POWER : 330 GREEN
البته در مورد رم گفتن اگه دو تا باشه بهتره... مدل MB رو بهم نگفتن اگه بیشنهاد دارید بگید با تشکر
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
سلام دوست عزیز.
اولا که رم DDR5 اصلا نداریم.فقط تا DDR3 اومده فعلا.
بعدشم این که شما مشخصات کارت گرافیک رو معلوم نکردی.صدتا کارت وجود داره که 1 گیگ حافظه دارن.
در آخر هم اینکه شما عمرا با 1 و 600 نمی تونی سیستم برای اجرای بازی های نسل بعد با کیفیت خوب ببندی.
مثلا برای نسل بعد حداقل باید یه گرافیک AMD Radeon HD 6970 بگیری که حدود 800 تومن قیمت داره.
و برای CPU هم دیگه حداقل باید یه Corei5 نسل سوم (یا نسل دوم) داشته باشی.
کمه کم باید 2 و 500 جور کنی.تازه فقط کیس رو حساب می کنیم.با 1 و 600 یه سیستم آفیس متوسط میشه جمع کرد با وضعیت قیمت های الان
موضوعها: 104
پلتفرم های شما:
سیستم خیلی شاخی گیرت نمیاد با این پول ولی خوب می تونی به گزینه های نسبتا خوبی مثل A10-5800K فکر کنی ... به نظرم با این پول استفاده از پلتفرم A85X به صلاح تر باشد.
موضوعها: 41
پلتفرم های شما:
سیستم بالایی[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
موضوعها: 104
پلتفرم های شما:
فروشنده احتمالا خبر نداره Battlefield 4 داره با FB3 ساخته میشه. شرمنده ولی با این سیستم BF4 رو روی نورمال هم نمیشه خوب بازی کرد.