09-19-2015, 06:51 PM
(09-19-2015, 06:43 PM)بازی_خور نوشته است:(09-19-2015, 06:39 PM)Unreal engine نوشته است:(09-19-2015, 05:51 PM)Amir H.S نوشته است:(09-19-2015, 05:31 PM)Jon Snow نوشته است:(09-19-2015, 05:05 PM)BadBoy4Ever نوشته است: عجیبه این حرفت
تو رتبه بندیا بهترین شرکت تولید کننده گوشیه حتی جلو تر از اپل و هواوی !
قدیم خوب بود ولی الان ما هیچ خلاقیت و تغییری تو گوشیاش نمیبینیم!
بهترین گوشیای دنیا مطعلق به اپل و اچ تی سی ان!
بعد جان من هوآوی رو ادم حساب میکنی تو؟
HTC اگه خوب بود که بر شکست نمیشد
HTC جزو بهترین برند های سازنده اسمارت فون هاست اچ تی سی ورشکست نشده فقط بابت ام ناین ضرر کرده اونم فقط به دو دلیل کوالکام و توشیبا بنده ام ناین دارم به جز داغ کردن در اوایل ( که الان برطرف شده) و لنز نسبتا متوسط هیچ ایرادی نداره یکی از بهترین و با کیفیت ترین برندهایی هست که استفاده کردم اما سامسونگ به هیچ وجه کیفیت قابل قبولی نداره و پس از یک سال استفاده تبدیل به یک گوشی ست تا پا مشکل میشه اونم به خاطر اون تاچ ویز مسخره!!
مثال نقض میارم
من یک گوشی g s plass دارم.
بعد 5 سال کار کردن به صورت خانوادگی.
باتریش خراب شد.
این یعنی گوشیه من بده؟!!!
دوست عزیز بنده یک زمانی s5 و m8 رو در کنار هم داشتم و بعد از یک سال استفاده به عینه دیدم عملکرد s5 به شدت افت کرد ولی m8 با وجود اینکه اپ های بیشتری نصب داشت بسیار روان تر از s5 کار میکرد من به چشم دیدم عملکرد m8 با همون سخت افزار بهتر از s5 بود و همینطور در بنچمارک های ۲۰۱۵ m8 بالاتر از s5 قرار گرفته و یکی از عوامل این عملکرد میتونه سبک بودن سنس نسبت به تاچ ویز باشه