امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شب بخیر/اولین نگاه به بازی Dying Light
[تصویر:  Dying-Light-Box-Art.jpg]
فکر کنید خودتان جای شخصیت اصلی بازی هستید.اطرافتان پر از زامبی , از ثانیه بعد تان خبر ندارید.چه حسی بهتون وارد میشه؟؟ آیا نمی ترسید؟ آیا خواب و خوراک دارید؟؟ آیا دلهره ندارید؟؟؟ این بازی تمام این چیزا شاید هم بیشتر به شما وارد میکند.این جور سبک بازی جدیدا کم یاب شده.با این حال بیایید با هم یکی از این جور سبک ها را برسی کنیم.

نام بازی : Dying Light
تهیه کننده : Warner Bros. Interactive Entertainment
سازنده : Techland
سبک:اول شخص -Survivle Horro-محیط باز
پلتفرمPC/PS3/PS4/X360/XONE :

سبک بازی محیط باز است که در شهر vast است.در بازی چرخش روز و شب بسیار مهم است و باید بدونید که وقتی خورشید طلوع میکنه میتونید دنبال مواد غذایی و اسلحه و مهمات بگردید اما وقتی خورشید غروب میکنه باید خودتان را آماده ترس و وحشت کنید.شهر توسط یک ویروسی که هنوز نامش معلوم نیست پر شده و آدم ها به زامبی تبدیل شده اند. کالا تک لند علاقه ی زیادی به زامبی ساختن دارد و با افتضاح در آمده از آخرین بازی Dead Island برای اولین بار برای نسل هشتم به یک بازی جدید ولی با همون سبک جزیره ی مرده گان واردشده(البته از حق نگذریم بازی هایی دیگر که توسط این شرکت ساخته شده اند عالی هستند).
بر گردیم سر شهر و زندگی, زندگی که دیگر جریان ندارد و بازمانده ها برای حفظ بقا و ادامه ی زندگی همه کار میکنند.میتونند شما را بکشند تا وسایل شما را بگیرند پس دشمن شما فقط زامبی ها نیستند.وبر عکس شما میتوانید در شهر پر از زامبی قدم بزنید , خونه ها را بگردید تا وسایل برای زنده ماندن پیدا کنید. فشنگ و مهمات کافی که فقط نیست شما میتونید سلاح سرد مثل آچار یا چاقو و.... در دست بگیرید که بتوانید در شهر پر از زامبی قدم بزنید.بهتره بدونید خود شما هم جزو کسانی هستید که تبدیل شده البته نه مثل زامبی ها فقط میتونید حضور زامبی با خبر بشین طبق ویدیو گیم پلی در آخر که هوا تاریک شده کار شما سخت شده.وقتی به بعضی از زامبی ها نزدیک میشین یک نور قرمز از دور زامبی پخش میشه که یه آلارمی برای بازی کننده است که این کلاس از زامبی ها بیخیال شما نمیشند و خیلی سریع به سمت شما میدوند واین جا بازی کننده باید از تمامی جا برای فرار استفاده کنند.

[تصویر:  716563_20130613_790screen005.jpg]

گیم پلی و گرافیک
سبک بازی اول شخص محیط باز است و در گیم پلی بسیار شبه به بازی  Mirror's Edge است چون هر دو شخصیت بازی پارکور کار هستند(!) ولی هیچ گونه مشکلی با دوربین نخواهید داشت و راحت میتونید از در و دیوار بالا برید.در بازی توسط هواپیماها برای نجات یافته ها کمک های اولی فرستاده میشه که اگر دیر به آنجا برید کسان دیگر صاحب آن میشوند.

موتور گرافیکی بازی کاملا جدید است قسمت ششم کروم انجین(chrom engine 6) که آماده برای بهره برداری از دایرکت ایکس 11 و قدرت کنسول های نسل بعد است.طبق ویدیو ها و اسکرین شات ها با استفاده از این موتور نور پردازی و انعکانس آن ها روی جسم دیگر,  ساحل,  ساختمان هایی که وقت برای ساختنشان باقی نمامده.همه و همه بیداد میکنند و شهر کاملا پر جزیات طراحی شده.

[تصویر:  Dying-Light-3-5.jpg]

سازنده ها مزایای پیش خرید این بازی را هم اعلام کردند و راجب بخش  Be The Zombieگفتن :
بخش Be The Zombie به بازیکن این اجازه را می دهد تا یک شکارچی شب شود؛ این شکارچی شب همانند یک غارتگر کشنده شامل مهارت های منحصر به فرد و مرگ آسایی مثل سرعت فوق انسانی و جهش های نادر زامبی ها می باشد. Night Hunter می تواند از طریق ارتقاع مهارت هایش توسعه یابد. و بازیکن پاداش ها و قدرت پردازش اختصاصی را به دست می آورد.

Dying light  در مقابل Dead Island :
به تازگی آقای Tymon Smektala در مصاحبه‌ای با گزارشگر یوروگیمر در همایش EGX 2013 گفته است که بازی Dying light یه بازی کاملا جدید و تفاوت بسیاری از آخرین نسخه ی جزیره ی مردگان دارد این تفاوت از بخش موتور گرافیکی است که کاملا جدید است , پیشرفت‌های متعدد در زمینه گیم پلی و چرخش روز و شب این بازی شده که آن را واقعا نسل هشتمی می‌کند.
ودر ادامه ایشون گفتند: Dying Light یک اثر پیشرفته شده نسبت به کارهای قبلی ماست و بسیار خشک تر و جدی تر با بازیکن رفتار خواهد کرد.شکی ندارم که مردم با دیدن پیشرفت‌های گیم پلی و دیدن محتوای داستانی واقعا هیجان زده خواهند شد.

بازی Dying Light توسط استدیو Techland در حال ساخت است که در یک روز نامعلوم در سال 2014 برای کنسول های خانگی نسل هفتم و هشتم(PS3-PS4-Xbox360-XboxONE) و PC  عرضه میشود.

دانلود گیم پلی 12 دقیقه ای  بازی
http://nl.media2.multiplayer.it/files/20...h_1.hi.mp4

[تصویر:  90062409511201326600.jpg]

پاسخ
خوب بود اما کم بود و اطلاعات کمی رو دادی. [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
مقالت یکم آشفتگی داشت مثلا توی قسمت داستان چیز های رو تعریف کردی که برای گیم پلی بازی بود. باز هم تاکید می کنم متن شما از کمبود اطلاعات و کلمات رنج می بره. ممنون.

[تصویر:  76561198078353517.png]

پاسخ
(10-15-2013, 10:56 PM)'Farhan' نوشته است: خوب بود اما کم بود و اطلاعات کمی رو دادی. [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
نقدت یکم آشفتگی داشت مثلا توی قسمت داستان چیز های رو تعریف کردی که برای گیم پلی بازی بود. باز هم تاکید می کنم متن شما از کمبود اطلاعات و کلمات رنج می بره. ممنون.

با تشکر از شما[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img].این مقاله اولین نگاه بود تازه این مقاله مربوط به دو هفته ی پیشه ولی به خاطر یه سری مشکالت امروز اومد برای همین کمه ولی تو پیش نمایشش از الآن دارم کار میکنم 4 ماه دیگه میدم بیرون شما اونو ببین[img]/images/smi/new/127.gif[/img]

پاسخ
اول از همه دستت درد نکنه خسته نباشید[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
چند تا نکته بگم
1:سبکش بهتر بود می نوشتی مثلا ترسناک به جای ماجرایی و محیط باز رو بهتر بود می نوشتید جهان آزاد یا Open world.
2:یکی دوتا فعل وسط جمله به طرز محاوره ای بود که احتمالا از دستتون در رفته اما چون کم هست خیلی تو چشم نیست.
3:بهتر بود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img] که گیم پلی و گرافیک جدا بررسی شون اما چون اولین نگاه بود و اطلاعات خیلی زیاد نبود انتظار زیادی نمیرفت اما اگر جدا جدا نوشته می شد خیلی بهتر بود.در نهایت ممنون بابت اولین نگاه[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
پاسخ
فرهان جان یکی از مشکلات رو گفتند، من هم اون یکی رو می گم![img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
مشکلی که توی پیش نمایش ها و نقدهای دیگه شما هم دیده میشه، این هست که محاوره ای می نویسید![img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
یکی هم توی اطلاعات کوتاه بازی نوشتید :
سبک:اول شخص ماجرایی-محیط باز

سبکش Survivle Horror هست فکر کنم![img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
من تریلرش رو چند بار دیدم؛ خیلی خوب کار شده بود![img]images/smi/s0 (43).gif[/img] تنها امید من برای زنده شدن سبک Survivle Horror همین بازیه![img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
[تصویر:  h9pacwys58r03u326n3a.png]
پاسخ
(10-15-2013, 11:05 PM)'a.gamer' نوشته است: فرهان جان یکی از مشکلات رو گفتند، من هم اون یکی رو می گم![img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
مشکلی که توی پیش نمایش ها و نقدهای دیگه شما هم دیده میشه، این هست که محاوره ای می نویسید![img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
یکی هم توی اطلاعات کوتاه بازی نوشتید :
سبک:اول شخص ماجرایی-محیط باز

سبکش Survivle Horror هست فکر کنم![img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
من تریلرش رو چند بار دیدم؛ خیلی خوب کار شده بود![img]images/smi/s0 (43).gif[/img] تنها امید من برای زنده شدن سبک Survivle Horror همین بازیه![img]images/smi/s0 (43).gif[/img]

ممنون از شما-ببین خوبه[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]

پاسخ
خوب نوشته بودی ممنون [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
سعی کن بیشتر بنویسی و درباره بازی توضیحات بیشتری بدی[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]

پاسخ
ممنون بابت مقاله خوبتون ،کیفیت مقالاتتون در سطح خوبی قرار داره [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]فقط اگه رو کمیت بیشتر کار کنید،عالی میشه با این حال به نظر من از هر دو وجه عالی بود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
مرسی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پاسخ
(10-17-2013, 01:35 PM)'AMIR M13' نوشته است: ممنون بابت مقاله خوبتون ،کیفیت مقالاتتون در سطح خوبی قرار داره [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]فقط اگه رو کمیت بیشتر کار کنید،عالی میشه با این حال به نظر من از هر دو وجه عالی بود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
مرسی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

ممنون از شما بابت نظر[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]-ok حتما جبران میشه[img]/images/smi/new/131.gif[/img]

پاسخ
من از اون بی ده زامبی بودنش خوشم اومد[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] خیلی معرکه ئه که آدم بجای اینکه بخواد از Zombie ها بترسه ، خودش زومبی باشه و همراهشون شکار کنه.
اگه آخرالزمان زومبی واقعأ اتفاق بیفته من که ترجیح میدم خودم زومبی باشم تا آدم!!![img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,098 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,544 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,521 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  ویدئو گیمفا: هر کسی از ظن خود شد یار من… | Inside “در یک نگاه” White Beard 1 1,625 04-11-2020, 01:59 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  مدیریت بازی مدیریت زندگی است .نقد بازی قهرمانان دیوار قرون وسطی mghnlolo 0 1,828 06-22-2017, 04:49 PM
آخرین ارسال: mghnlolo

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان