امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شلیک به هدف ، خیزش دلتا فورس | نقد و بررسی Call Of Duty Modern Warfare 3
داداش نقدت متوسط بود 
راستشو بخوای خیلی فن کالاف دراوردی
بعد شاهد چند غلط املایی هستیم مانند:makarov درسته نه macarov بعد یه جا دیدم نوشته بودی باتلفیلد به جای بتلفیلد.
با نمره دهیت تاحدودی موافق نیستم به گرافیک خیلی نمره بالایی دادی.به نظرم باید ۸ میدادی.بعد نمره موسیقی رو ندادی.
به نظرم نمره موسیقی خواستی بدی ۱۰ بده.چون واقعا موسیقی بازی عالی کار شده بود وبرایان تایلر کارشو عالی انجام داده بود.
هوش مصنوعی راستشو بخوایباید ۹ میدادی چون در بعضی مواقع دشمن ها متوجه حضور من نمیشدند .گیم پلی رو عالی دادی.
امید وارم همه این هاییرو که گفتم ناراحت نشده باشی و ادم انتقاد پذیری باشی.[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
راستی یادم رفت صدا گزاری رو هم عالی دادی.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
پاسخ
نقد بسیار خوبی بود و هست
همیشه سری MW از داستان حماسی و جذابی بهره برده اند...
منتظر MW4 هستم... ببینم اینبار میخوان داستان رو چطوری پیش ببرن
گرافیک MW3 که واقعا ضعیف بود... صداگذاری COD هم اصلا به پای BF نمیرسه (البته فعلا که اینطوره)
COD تا حالا از لحاظ داستان نسبت به بقیه شوتر های اول شخص بهتر عمل کرده (البته صحنه های سینماتیک خیلی خوبی هم داره) (گیم پلی COD دیگه بنظر بنده تکراری شده)
اما سینگل COD:Ghosts از سینگل BF4 بهتر بود...

[تصویر:  0nxp_assassins_creed_fanart_by_barbeanic...4og5u0.jpg]
پاسخ
اولین قانون:
کلیه علائم نگارشی مثل نقطه، کاما، نقطه ویرگول و ... باید چسبیده به کلمه قبل از خودشون باشه. بعدش یه space میزنین، کلمه بعدی رو مینویسین. تو همین پستی که دارم جواب میدم کاملا رعایت شده هست!
برای نقد روی تالار و صفحه اصلی سایت، قسمت بیوگرافی نمیخواد.
The more you give, the more I maim              
You are spirit, and I am bane                                                      
Your truth strikes through, as steel guides true                                                                              
It's enough for pride, but not enough to survive

پاسخ
عالی بود.فقط بنظر میاد بیش از حد بهش نمره دادی[img]images/smi/s0 (24).gif[/img] من خودم حدودا 3 ساله بازی میکنم جدیدا هم تو فاز آنلاینش هستم :| یکی از بهترین نسخه های call of duty هستش.البته بعد از MW2
[تصویر:  406801404337575825_V-84-1280.jpg]

پاسخ
نقد خوبی بود [img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
از بین کالاف  فقط WAW رو تموم کردم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]

پاسخ
بهتر بود اول سخن هاتو می زاشتی بعد معرفی شخصیت هارو .
ولی از این که بگذریم نقدت خیلی عالی بود.
پاسخ
داداش نقدت که عالی بود.  خاطراتمم زنده شد.  عجب بازی باحالی بود [img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
پاسخ
کلا فن کال آف نیستم ولی این نسخه خوب بود .
مرسی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 1,979 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,094 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,117 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,522 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,270 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان