07-01-2015, 12:35 AM
(06-30-2015, 10:41 PM)PWLG نوشته است:(06-30-2015, 10:17 PM)Jon Snow نوشته است: تو اول برو گرافیک یونیتی رو ببین بعد بیا اینجا حرف بزن!!!!!!!!! گرافیکش فوق العادس!!!!
بعد کی گفته داستان برا منتقدا مهم نیست؟؟؟؟؟؟
آدم عاقل اول فک میکنه بعد نظر میده!!!!!!
دعوا داری؟
اعصاب نداریا!
یوبیسافت با این عنوان کاری رو شروع کرد که هیچ شرکتی جرئتش رو نداشت!
اگه اینقدر اساسین مختلف منتشر میشه، بخواطر اینه که بتونن سریع تر داستان رو تموم کنن وگرنه شاید تا بیست سال آینده هم ادامه داشته باشه!
پشت این اسم ساده assassin's creed، یه دنیای بزرگ به وسعت کل تاریخ پیدایش حشاشین تا زمان حال قرار داره و واسه همین باید داستان رو تو ابعاد مختلف پوشش بدن. کمیک، نسخه های کنسول های متفرقه و خیلی رسانه های دیگه، یوبیسافت یه پروژه فوق العاده عظیم رو شروع کرد و فقط کسی که تو عمقش بره، میفهمه که قضیه از چه قراره و چه بسا شاید تازه بفهمه که از این سری هیچی نمیدونسته!
البته بازم اینا دلیل نمیشه که هر نسخه گند بزنن ولی خب دلیل اینکه سالی دو سه تا اساسین کرید برای پلتفرم های مختلف و حتی کنسول های دستی منتشر میشه، اینه که داستان رو چه تو زمان حال و چه تو گذشته، چه با بازی و یا چه با کمیک، از همه ی ابعاد پوشش بدن!
امیدوارم این جدیده بتونه یه چیز درست درمون باشه! منکه بعد از 3، فقط روگ رو تموم کردم!
مردشور اون 4 و اون یونیتی رو ببرن!
4 و یونیتی هردوشون عالی بودن!!!!!!!!!!
از نظر من یونیتی حتی از 2 وبرادر هود هم بهتر بود!!!!!!از نظر من یونیتی بهترین نسخه این فرانچز هستش!!