03-22-2017, 10:08 PM
(03-22-2017, 09:41 PM)ChaosAgent نوشته است: سلام سلام
خوبی؟شکر خدااسم محمدرضافامیلشاغلی؟خیر فعلاچند سالته؟چن روز دیگه انشاالله 17رنگ مورد علاقه؟سفید به عشق مادریدغذای مورد علاقه؟ته دیگ ماکارونیرنگ مو؟خرماییورزش میکنی؟بلهکدوم ورزش؟فوتبالبازیکن مورد علاقه؟چنتان-Sergi Ramos,Cristiano,James,Marco Asensio-Luka Modricتیم مورد علاقه؟بهترین تیم تاریخ Real Madridفیلم یا سریال؟فیلمبهترین فیلم؟DeadPool,Suicide Squad,Batman Series,Avengersبهترین سریال؟Game Of Thronesبازیگر مرد مورد علاقه؟Heath Ledger,ryan Reynoldsبازیگر زن مورد علاقه؟NO Ideaکدوم سبک آهنگ گوش میدی؟Rap,POPخواننده مورد علاقه؟YASبهترین آهنگی که گوش کردی؟سرکوب یاسانیمه یا انیمیشن؟ (بهترین انیمه یا انیمیشن رو هم بگو)انیمیشن-Big Heroکدوم سبک بازی میکنی؟ و چرا؟ترس و بقا-هک اند اسلش-اکشن(اپن ورلد)-شوتر بهترین سبکم ترس و بقا بخاطر رزیدنت ایولشخصیت مورد علاقه؟Chris Redfield-Kratosسخن ماندگارش؟بره کریتوسو میگم فقط یه تیکه آخر3:My Vengeance Ends Nowو نظرت در مورد اینا:
The BestThe JokerHeath Ledgeبهترین بازیگرHarley Quinnدیوونه تر از جوکر و دلنشینMargot Robbieنظری ندارمعالیBatmanChristian Baleبازیگره عالیBen AffleckThe Dark KnightشاهکارSuicide SquadشاهکارJustice LeagueندیدمBvSفیلم قشنگی بود ولی بهم ریخته بودGTA Vشاهکار بی همتای راک استارTrevorروانیMichaelشخصیت عالیFranklinبیشتر از همه باهاش بازی میکنم تو GTANFS هنوزم سلطانهMGSشاهکارای کوجیما مخصوصا3و4Hideo Kojima استادOverwatchشاهکار بلیزارد که گوتی حقش بود و به حقش رسیدCoD IWداستان و روایت خیلی خوبی داشت ولی ایندفه مولتیش خراب کردBF1 عالی ولی داستانش چنگی به دل نمیزنهFallout 4همه چیش عالیه ولی بخاطر گرافیک افتضاحش نتونستم تحملش کنمDetroit Become Human شاهکار داستانیAndromedaبه داستانش ایراد زیادی وارده همینطور انیمیشناش ولی بره من مهم گیم پلیه که عالیهRocket Leagueیه سرگرمی عالیNathan Drakeشخصیت دوست داشتنیUncharted 4شاهکارTomb RaiderابرشاهکارLara CroftWild Huntاول متنفر بودم ازش ولی الان عاشق محیطش شدمGeralt of Reviaخوشم نمیاد ازشانیمیشن SingRatatouilleمنظورت همون موشست خیلی خوشم میاد ازش دوسش دارم
زدم تو خیابونایی که اصل نمیدونستم تش کجا بود
منم مثل تو خاطره هام تنها میگذشت تو برف و بارون...
منم مثل تو خاطره هام تنها میگذشت تو برف و بارون...