(07-05-2013, 03:25 PM)'alirezam' نوشته است: اولا سلام .سلام
1.آخرین بازی که تموم کردی چی بود ؟نمیدونم چی بود درگیر نقد هستیم زیاد بازی نمیکنم.اما فکر کنم آخریش ندای وظیفه ۸ بودش.
2.پس چرا انقدر دیر برای صندلی داغ اقدام کردی ؟دیر.تازه زودم اومدم داداش [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
3.چندتا از وبلاگهاتو بگو شاید یه سر زدم ؟سر نزنی بهتره از همون جا فرار میکنی صبر کن چند روز دیگه میخوام سایت بزنم . [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
4.چرا فرهان؟ محمدرضا که بهتره . تو خونه همه میگن فرهان دیگه عادت کردم..[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
5.بهترین بازی سال 2012 ؟یادم نمیاد ولی ندای وظیفه ...یادم اومد مردگان متحرک. واقعا بعضی صحنه ها اشکم رو در آورد مخصوصا وقتی که تو طبقه بالا یک پسر بچه زامبی شده رو پیدا کردن و کشتنش و دفنش کردن[img]images/smi/s0 (38).gif[/img] [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
6.استقلال یا ... ؟ استقلال.فامیلامون بیشتر استقلالی اند منم گفتم طرفدار استقلالم.وگرنه زیاد تیم های ایرانی بازیهاشون رو نمیبینم.
7.چرا سرجیو راموس ؟ چون رنگ ریشش با موهاش سته (:
8.سریال خارجی نگاه نمیکنی ؟چرا نگاه میکنم اما نه از اون سریال های که بچه ها میبینن.فعلا شبکه نمایش پزشک دهکده و عملیات نجات.
9.کباب یا آبگوشت ؟ [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] ههههه کباب.
10.pes یا fifa ? با اینکه فیفا میگن بهتره اما pes جا افتاده تره تو ایران...
11.chris یا leon ? هر دوشون ...
12.ada یا jill ? جیل.باایدا زیاد آشنایی ندارم .
13.نظرت درباره ی re 6 ?از پنج بهتر بود.
14.امضام مال چه بازی است ؟بایوشوک .
15.far cry 3 رو بازی کردی در مجموع چند ساعت ؟یک بار تو ساری خریدم اجرا نشد.فعلا دارمن با پوستر هاش بازی میکنم [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
16.تا حالا گربه رو با سنگ زدی ؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] آره.کلا گربه میبینم میدوم دنبالش یا باهاش چشم تو چشم میکنم.اصلا محلم نمیزاره.خیلی افاده داره.[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
17.نظرت درباره ی محمد علیزاده ؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] بد نیست.
18.بازیگر مورد علاقه ؟ایرانی:مهران مدیری خارجی :برد (:
19. خواننده مورد علاقه ؟خواننده که میخونه برام مهم نیست.اثری که بده بیرون برام مهمه برای همین هیچ کدوم رو بهتر از دیگری نمیدونم
20.گاو خر تره یا خر گاو تر ؟[img]images/smi/s0 (25).gif[/img] هیچکدوم.هر دو تا الاغ هستن (:
باوفا سلام یادت موند خداحافظی یادت رفت.یا حق [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
(07-05-2013, 03:53 PM)'4mir124' نوشته است:معذرت.عدم ورود نداشتن فیلتر شکن مناسب (: [img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img](07-05-2013, 03:12 PM)'Farhan' نوشته است:داداش شبکه اجتماعی همون آبیه(07-05-2013, 02:55 PM)'4mir124' نوشته است: دلیل واقعی عدم ورودت به شبکه اجتماعی چیه؟منظورت گیمفاست.خوب اومدم عضو تحریریه شم.اولش خوب بود ولی آخرش همچنان ادامه دارد.