12-02-2015, 09:13 PM
(12-02-2015, 07:48 PM)Ps4_ĝàm3ř نوشته است: سلام بر مدیرای زحمت کش گل گیمفا(فکر نکنید میخوام پاچه خواری کنما) سلام بر شما قربان
خوبین؟ شکر خدا بله
خوشین؟ اگر قبول کنید بله
سلامتین؟ 2تا سوال قبلی هم مضمون بودند با این سوال
بریم سراغ سوالا(البته دیگه نمیشه چرت و پرت پرسید
شما تا ساعت چند کار میکنین؟ساعت اداری؟ ساعت کاری نداریم قربان. هر وقت هرکاج هر زمان که بتونیم در خدمت خواهیم بود و در انجمن خواهیم بود
شما چقدر حال دارید که صب تا شب تو گیمفایین؟ صبح تا شب!!! اغراقه این حرف! بنظرم این سوال جواب و نظر شخصی میخواد که بنده ترجیحا چیزی نمیگم
اصلا شما بازی میکنین؟ بله. ولی بشدت کم! بنده سالی 6-3 بازی انجام میدم
کدام کرکتر گیم را بعنوان مرجع تقلید خود قرار دادین؟(خودم بیگ باس ) والا جدن در حال حاضر حضور ذهن ندارم ولی کسیو اسوه قرار نمیدند! معمولا علاقه دارند به کاراکتر تا اسوه قرار دادنش
شما جرئت دارین در حضور برادر استیشن فن بازی کنین؟ بنده همینجا هستم قربان کاری داشتید؟!! جدا از شوخی، بنده کاری با فن جماعت ندارم. به قول حمزه و ابراهیم"بگذارید در دینای احمقانه خود بچرخند.."
چرا استیشنو رنگ قرمز نشون دادن شما رو با زرد؟ خب مدیرکل رو با چه رنگی نشون میدند؟! هر مدیری رنگ متفاوتی دارد
نظرتون راجب به قشر مظلوم کاربر سایت چیه؟ نظرم رو راجع به سایت دادم. به جواب های قبلی مراجعه کنید
واقعا آینده ی این مملکتو باید ما جوانان بخصوص جوانان گیمفایی بسازیم؟ بحث سی.یاسی ممنوع. 10% اخطار گرفتید
استیشن که مدیر انجمنه از کی دستور میگیره؟ در 95% مواقع هیچکس! 5% باقی بخاطر بعضی موضوعات امنیتیه که...
تا حالا اخطار گرفتین؟ مسلما اکثرمون گرفتیم. ناسلامتی کاربر بودیم
به نظرتون استیشن تا حالا به خودش اخطار داده؟ به حق چیزای نشنیده و ندیده
خب این از موج اول
اگه وقتی و نتی بود موج دومم میارم انشاالله...
در آخر بگم خسته نباشید بابت زحمتایی که میکشید،منم دوست داشتم یکی از شما باشم ولی خستم : خواهش میکنم انجام وظیفه است.
مثلا قرار بود چرت و پرت نپرسما