03-26-2016, 05:48 PM
خب میریم سراغ نفر بعدی:
نفر بعدی: کاربر فعال سجادمحمدی پور
نفر بعدی: کاربر فعال سجادمحمدی پور
صندلی داغ با حضور کاربر فعال S.T.A.R.S
|
03-26-2016, 05:59 PM
به به سلام برادر جوان من
خوبی؟ خوشی؟ اهل کجایی؟ چند سالته؟ چه رنگی دوست داری؟ چه عددی عدده شانسته؟ چه عددی برات نحسه؟ چه غذایی دوست داری؟ نظرت درمورد شایعه ساخت GTA VI؟ نظرت درمورد افراد زیر: Admin kasra isapor123 Mobin Ahmadi مجید نصر ehsan 1377 AMIR_PC Devil Prince Nami Hunterson تاحالا قزوین اومدی؟ چندبار؟ نظرت درمورد فن بوی ها؟ نظرت درمورد نوب ها؟ تاحالا شده کسیو بزنی؟ تاحالا کسی شده بزنتت؟ تاحالا جلوی مردم شده بخوری زمین به هر دلیلی؟ علایقت چیه؟ به چه چیزایی تسلط داری؟
03-26-2016, 06:16 PM
به داش سجاد
سلام چه خبر چه کارا میکنی بازی مورد علاقت چیه بازی که ازش نفرت داری چیه بهترین فیلمی که دیدی بدترینش کدومه بهترین سریال بهترین کتاب بدترین کتاب خب نظرت در مورد من چیه مقالاتم در چه سطحی هستن کدومشون به نظرت بهترین بود نقدام رو خوندی کدومشون بهتره مذهبی هستی برادر ynw رو میشناسی؟ نظرت در موردش چیه؟ اهل کمیک هستی؟ اگه هستی کدوم کمیک رو بیشتر دوست داری؟ خب این بود سوالاتم خداحافظ
03-26-2016, 08:19 PM
سلام
خوبی؟ خوشی؟ سلامتی؟ فن دستگاهت میچرخه؟ فن روزگارت چطور؟ نوابیون رو میشناسی؟ برادران نوابیونی رو چطور؟ نوب ترین کاربر جهان کیه؟ به نظرت نوبم من؟ خودت نوبی؟ نوب را با ذکر مثال توضیح دهید. فوتبالی هستی؟ طرفدار کدوم تیمی؟ دماغ زلاتان یا پای راست رونالدو؟ میدونستی لیونل مسی توپ طلای بیشتری نسبت به ادن هازارد توی گل زدن داره؟ منظورم اینکه هازارد توی این فصل ۵ تا گل هم نزده مافیا را چگونه میبینید؟ ایا قبول داری گوتی ۲۰۱۶ عنوان مافیا ۳ میشه؟ کامبیز رو میشناسی؟ دوست داری با کامبیز خفن دیداری داشته باشم؟ اگه هزار دلار بهت بدن چیکار میکنی؟ حاضری دستت رو به خاطر یه PC ultra end بشکنی؟ اورجینال فیزیکی یا اورجینال دیجیتالی؟ پری لود یا پری اوردر؟ گیمر تگ یا پی اس ان ای دی؟ Gta یا واچ داگز؟ سوپرمن یا بتمن؟ کاپیتان امریکا یا ایرون من؟ Which side are you in? مسی یا جیسون استاتهام ؟ رونالدو یا رونالدینیهو؟ Ps4 یا Xbox one ? افغانستان یا شلنگ آباد؟ حالا توضیحاتی بده بهمون درباره : مافیا مافیا۲ مافیا ۳ جی تی ای انچارتد Ps4 XO برزیل فلافل بسه فعلا بزودی آ ویل کام بک
03-26-2016, 09:54 PM
(آخرین ویرایش: 03-26-2016, 10:43 PM، توسط سجاد محمدی پور.)
(03-26-2016, 05:59 PM)Hunterson نوشته است: به به سلام برادر جوان من درود خداوندگار بر تو (03-26-2016, 06:16 PM)BELLATOR نوشته است: به داش سجاد به به داداش علیرضا
03-26-2016, 10:59 PM
(آخرین ویرایش: 03-27-2016, 12:19 AM، توسط white.wolf.)
سلام
خوبی? زن و بچه خوبن? فست فود یا غذاسنتی ? نوشابه یا دلستر? از سرعت نتت لذت میبری? دوست داری gta بعدی تو توکیو باشه? ماه تولد? نطرت راجب این دسته شکلک چیه? (شکلک مورد علاقه منه) نظرت راجب باگ های اساین یونیتی ? دوست داشتی تو کدوم کشور به دنیا میومدی? نطرت راجب white.wolf ? تا حالا جوهر خودکار خوردی ? چرا سال اخر دبيرستان نمگیزه? راستی نبینم دیگه گروه نوابیون رو ترول کنی اگه تکرار کنی با من طرفی خب همین ديگه موفق باشی
03-26-2016, 11:03 PM
به به! برادر سجاد گل! درود بر برادر عزیزم!
برادر 20 سوالی آمده است! خود را آماده نما!
سلام خدمت کاربر گرامی سجاد محمدی پور
خوب هستین؟ همه چی روبراهه؟ وضع اینترنت چطوره؟ چرا تگ کاربرای انجمن نوشته شده کاربر سایت مگه ما کاربر انجن نیستیم؟ چرا ما مجبوریم سی دی کی اشتراکی بگیریم؟؟ چرا شرکت ها از Denuvo استفاده می کنند؟ چرا همه با ساختن gta vi توی توکیو مخالفن؟ چرا بعضیا میخوان بگن ما فن اصیل فلان بازی هستیم؟ چرا یوبی انقدر ایده های عالی داره اما بقیه شرکت ها برای ریسک زیاد توی بازیهاشون تغییر ایجاد نمیکنن؟ چرا من توی این تعطیلات از صبح تا 2 نصفه شب انلاینم؟ به نظرت بعد تعطیلات امتحانارو چی کار کنیم؟ به نظرت چرا تعطیلات 95 مثل میمون سریع میره؟ چرا بعد سیزده بدر شنبه است و بیاد بریم به مکتب؟ چرا حسنی به مکتب نمیرفت؟ چرا من عاشق بیوگرافی نوشتنم؟ چرا زمین گرده بعد ما روش هستیم سافه؟ چرا آب های توی کره زمین توی فضا نمیریزه همینطوری چسبیده؟ اصلا چرا نیوتون به دنیا آمد؟ اصلا زمین چی داره که همه چی رو جذب میکنه؟ خب اینا بسه حالا نظرتون رو در مورد اینا بگین: بنده: Mafia 3: GTA VI: Ubisoft: وضعیت اب و هوا: مقالات بنده: و... خسته نباشید سحرخیز و کامروا باشید موفق باشید خسته نباشید تعطیلات خوبی داشته باشین خداحافظ خدانگه دارتون شرمنده بابت سوالات حواسم نبود زیاد شد
03-27-2016, 12:26 AM
سلام روزت بخیر
حالت خوبه؟ سلامتی؟ همه چی روبراهه؟ دماغت چاقه؟ خوبی؟ موردانتظارترین بازی 2016 از نظر تو چیه؟ بدترین بازی سال 2015 چی بود؟ با کنسول بازی میکنی یا پیسی؟ چه غذایی رو خیلی دوست داری؟ چه غذایی رو خیلیتر ( ) دوست داری؟ نظرت درمورد شایعات اخیر جیتیای توکیو چیه؟ به نظرت واقعیت دارن؟ در انتها، نظرت رو درمورد افراد زیر بگو: King Zahedi کسری نراقی آرش سعادتمند فنود محبوبی خود من کاربرای شایعهپراکنِ سایت امیر عیسی پور مبین احمدی مجید نصر هیچی دیگه امیدوارم هرجا هستی موفق باشی شب و روزت خوش
03-27-2016, 01:02 AM
سوالاتو به خودت بر میگردونم
برادر لطف کن و سوالارو با بله یا خیر جواب نده (با نه و آره و... هم جواب نده). البته میدونم خواستهی زیادیه ولی اسپم هم نده . خب میریم که جزغاله کنیم صندلی رو... خوبی خوشی سلامتی؟ از وضعیت جامعهی اسپم چه خبر؟ باحال ترین اسپم جهان رو بده: فارزه با فقر و تیلم میبینی؟ سریال چطور؟مقاله مینویسی؟ بهترین بازی تاریخ؟ گوتیِ ایرانی در سال 94 کدومه؟ نظرت در مورد آواتار بنده؟ چرا این آواتارو انتخاب کردی؟ (یه فریاد سیا.سیه، مبارزه با ظلم و ستم ) نظرت در بارهی این شکلک: ( ) نظرت در مورد سایت و انجمن گیمفا چیه؟ سورپرایزی برای انجمن داری تو ایام عید؟ اگه جای کوجیما بودی چیکار میکردی؟ به فکر ساختن بازی هستی؟ فیلم چطور؟ بازیگر مورد علاقه؟ (درونمرزی) بازیگر مورد علاقه؟ (برونمرزی) نظرت رو راجع به موضوعات زیر بوگو: دیویژن: ادمین گرامی: (گل سرسبد سوالات بنده ) آقای مجید نصر: (محبوب دل ها) قفل DENOVO: فارکرای پریمال: ایام عید: فضای مجازی: آجیل شب عید: کنسول بازی: Xbox One & PS4: آنچارتد 4: کوانتوم برک: یه ساعت قبل از تحویل سال: اسپم: شیخ الاسپم: گروه نوابیون: طنز: بزرگترین استودیوی سازنده؟ بنظرت امسال E3 چه بازی ای رونمایی میشه که همرو به وجد میاره؟ بنظرت God Of War بر میگرده؟ Prince Of Persia چی؟ آجیل کیلویی چنده؟ شعر مینویسی؟ نظرت راجب روز پس از سیزده بدر چیه؟ بنظرت به هم بخندیم یا باهم بخندیم؟ اگه قوانین انجمن وجود نداشت چه پستهای ایجاد میکردی؟ (احتمالا یه پست بنام اسپمدونی ) دقت کردی گاهی اوقات خیلی زود، دیر میشه؟ اسپم دادن چه حسی داره؟ فعالیت سایت گیمفارو تو سال 94 چگونه ارزیابی میکنی؟ نظرت در مورد کاربرای سایت چیه؟ نام کاربریت توی سایت رو بگو: مقالات دوستان رو دنبال میکنی؟ بزرگترین علاقهی مجازیت چیه؟ تو دنیای واقعی همینی هستی که تو دنیای مجازی هستی؟ NvB4Ever
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
نکته ها و توصیه هایی برای ایام امتحانات یه گیمر یا یه کاربر | Station | 212 | 43,784 |
09-11-2022, 07:14 PM آخرین ارسال: arameshtala |
|
چرا دستگاه حضور و غیاب تشخیص چهره ...؟؟ | SPERSIA | 0 | 692 |
01-23-2022, 07:28 PM آخرین ارسال: SPERSIA |
|
تبلیغات در سایتهای نیازمندی(450سایت فعال) بدون محدودیت | honargara | 0 | 1,463 |
03-02-2016, 08:07 PM آخرین ارسال: honargara |
|
جذب نویسنده فعال | ALAN | 4 | 2,306 |
11-17-2012, 05:52 PM آخرین ارسال: ACF |
|
جذب مدیر فعال برای تک تک بخشهای انجمن | omidgamerha | 1 | 1,646 |
11-01-2012, 10:15 AM آخرین ارسال: Amir Game |