04-02-2016, 01:39 AM
(آخرین ویرایش: 04-02-2016, 01:41 AM، توسط سجاد محمدی پور.)
سلام بر معلم بسیار خوبم، آقا علی گل.
آقا علی همین اول کار بگم که تصمیم اشتباهی بود ورود به تورنومنت صندلی داغ! خلاصه امیدوارم تا پایان کار همینجور عمودی بمونید . فقط به سوالات به طور کامل جواب بدین لطفا... بریم که جذابترین چالش انجمن رو بپا کنیم...
خوبید؟ خوشید؟ سلامتید؟ گردش روزگار بر وقف مراده؟
شما کجا و اینجا کجا؟ چی شد که اومدین صندلی داغ؟
اوضاع تیمِ پرطرفدار گیمفا تو بخش تحریریه چطوره؟
بنظرتون به هم بخندیم یا باهم؟ چرا؟
نظرتون راجع به مقالات بنده چیه؟ (فرصت را غنیمت بشمارید... اینو بابام همیشه بهم میگه با چاشنی پسگردنی )
بنظرون آیندهای در نویسندگی دارم یا نه؟
کلا نظرتون نسبت به بنده چیه؟
از The Last Of Us ایراد بگیرین:
نظرتون در مورد این شکلک:
اگه قرار بود شما نامی برای این تاپیک انتخاب کنید، اسمشو چی میذاشتین؟
معادلات زیر رو حل بکنین: (بخش جدیدی که به مناسب حضور شما در این تورنومنت، طراحی کردم )
توجه: علامتهای { + و - و * و / } همون چهار نماد اصلی در ریاضیات هستن و شما متناسب به دو کلمهای که قبل و بعد از این علامتها قرار میگیرن، نظرتون رو بعد از = (مساوی) قرار میدین... امیدوارم ریاضیاتتون خوب باشه
{ + یعنی "به همراه" یا همون جمع ، - یعنی "بدونِ" یا همون منها ، * همون ضرب ، / همون تقسیم }
QB + آنچارتد4 =
گیمفا - کاربران =
ادمین + ISAPOR123 =
ناتیداگ * 2 =
+ =
شاد بودن / (تقسیم) مشکلات زندگی =
زندگی + علاقه =
دنیا - بازی (گیم) =
انجمن - من =
موبایل + Clash Of Clans =
موبایل - Clash Of Clans =
دنیای مجازی - گیمفا =
کوانتوم برک - نقد Giant bomb =
شعر مینویسید؟ تاحالا شعر خوندین (آهنگ) ؟
نویسندگی برای علاقه یا برای کار؟
بیشتر مقالات گیمفارو دنبال میکنید یا سایتهای خارجی رو؟ اصلا مقالهی دوستان رو مطالعه میکنید؟
از چه واژهای متنفرین؟ (در زمینهی گیم و صنعت بازیسازی)
آیندهی بازیسازان در ایران رو چی میبینید؟
یک "طنزنقد" از صنعت بازیسازی در ایران بنویسید: (از پروژهی بعدی خودم هم همینجا رونمایی کردم "طنزنقد") میتونید به این سوال پاسخ ندین...
سرنوشت گیمفارو چی حدس میزنید؟
تاحالا به کاری به غیر از نویسندگی فکر کردین؟ اگه تصمیم بگیرید فعالیتتون رو در گیمفا تغییر بدین، به جمع کدوم گروه در گیمفا میپیوندید (مدیران، نویسندگان، خبرنگاران و..)؟
تاحالا شده کسی تو انجمن خیلی بهتون کمک کرده باشه و شما ایشون رو استاد خطاب کنید؟ اصن اگه دوست دارین همینجا چند نفر از کسانی که خیلی در موفقیت شما کمکرسان بودن رو نام ببرید:
تاحالا به فکرتون زده بازی بسازین؟
کتاب نوشتید تاحالا؟
اگه جای سم لیک (Sam Lake) بودین چیکار میکردین؟ واکنشتون نسبت به شکست QB چیه؟
سرنوشتن آنچارتد4 رو چی حدس میزنید؟
خب آقا علی این شما و اینهم فاز اول سوالات. امیدوارم موفق و جزغاله شده باشید ... من با فاز دوم بر میگردم
یا حق
آقا علی همین اول کار بگم که تصمیم اشتباهی بود ورود به تورنومنت صندلی داغ! خلاصه امیدوارم تا پایان کار همینجور عمودی بمونید . فقط به سوالات به طور کامل جواب بدین لطفا... بریم که جذابترین چالش انجمن رو بپا کنیم...
خوبید؟ خوشید؟ سلامتید؟ گردش روزگار بر وقف مراده؟
شما کجا و اینجا کجا؟ چی شد که اومدین صندلی داغ؟
اوضاع تیمِ پرطرفدار گیمفا تو بخش تحریریه چطوره؟
بنظرتون به هم بخندیم یا باهم؟ چرا؟
نظرتون راجع به مقالات بنده چیه؟ (فرصت را غنیمت بشمارید... اینو بابام همیشه بهم میگه با چاشنی پسگردنی )
بنظرون آیندهای در نویسندگی دارم یا نه؟
کلا نظرتون نسبت به بنده چیه؟
از The Last Of Us ایراد بگیرین:
نظرتون در مورد این شکلک:
اگه قرار بود شما نامی برای این تاپیک انتخاب کنید، اسمشو چی میذاشتین؟
معادلات زیر رو حل بکنین: (بخش جدیدی که به مناسب حضور شما در این تورنومنت، طراحی کردم )
توجه: علامتهای { + و - و * و / } همون چهار نماد اصلی در ریاضیات هستن و شما متناسب به دو کلمهای که قبل و بعد از این علامتها قرار میگیرن، نظرتون رو بعد از = (مساوی) قرار میدین... امیدوارم ریاضیاتتون خوب باشه
{ + یعنی "به همراه" یا همون جمع ، - یعنی "بدونِ" یا همون منها ، * همون ضرب ، / همون تقسیم }
QB + آنچارتد4 =
گیمفا - کاربران =
ادمین + ISAPOR123 =
ناتیداگ * 2 =
+ =
شاد بودن / (تقسیم) مشکلات زندگی =
زندگی + علاقه =
دنیا - بازی (گیم) =
انجمن - من =
موبایل + Clash Of Clans =
موبایل - Clash Of Clans =
دنیای مجازی - گیمفا =
کوانتوم برک - نقد Giant bomb =
شعر مینویسید؟ تاحالا شعر خوندین (آهنگ) ؟
نویسندگی برای علاقه یا برای کار؟
بیشتر مقالات گیمفارو دنبال میکنید یا سایتهای خارجی رو؟ اصلا مقالهی دوستان رو مطالعه میکنید؟
از چه واژهای متنفرین؟ (در زمینهی گیم و صنعت بازیسازی)
آیندهی بازیسازان در ایران رو چی میبینید؟
یک "طنزنقد" از صنعت بازیسازی در ایران بنویسید: (از پروژهی بعدی خودم هم همینجا رونمایی کردم "طنزنقد") میتونید به این سوال پاسخ ندین...
سرنوشت گیمفارو چی حدس میزنید؟
تاحالا به کاری به غیر از نویسندگی فکر کردین؟ اگه تصمیم بگیرید فعالیتتون رو در گیمفا تغییر بدین، به جمع کدوم گروه در گیمفا میپیوندید (مدیران، نویسندگان، خبرنگاران و..)؟
تاحالا شده کسی تو انجمن خیلی بهتون کمک کرده باشه و شما ایشون رو استاد خطاب کنید؟ اصن اگه دوست دارین همینجا چند نفر از کسانی که خیلی در موفقیت شما کمکرسان بودن رو نام ببرید:
تاحالا به فکرتون زده بازی بسازین؟
کتاب نوشتید تاحالا؟
اگه جای سم لیک (Sam Lake) بودین چیکار میکردین؟ واکنشتون نسبت به شکست QB چیه؟
سرنوشتن آنچارتد4 رو چی حدس میزنید؟
خب آقا علی این شما و اینهم فاز اول سوالات. امیدوارم موفق و جزغاله شده باشید ... من با فاز دوم بر میگردم
یا حق