06-21-2016, 09:30 AM
(06-20-2016, 02:32 PM)Danial Dehghani نوشته است: درود بر اشکان عزیز. خوبی آقا؟ سلامتی؟ چه میکنی؟
دوتا سوال بیشتر نمیکنم فقط لطف کن واسه این دوتا سنگ تموم بذار!
نظرت رو راجع به کاربران زیر بگو (هر کدوم دو خط، زیاد از گزینه "متاسفانه آشنایی ندارم" استفاده نکن! در کل اگر کسی رو میشناسی از تو لیست دریغ نکن دو خط بنویس در موردش D:)
-kasra
-مجید نصر
-ehsan1377
-Rasoul_76
-Devil Prince
-Nami
-Mr.DB
-The White Witcher
-OmidGam3r
-Twisted Life
-Arash-Fire
-The Kingslayer
-Destiny
-Mahd.1
-E.M.I.N.E.M
-F.E.A.R
-Behdad.47
-titansarus
-Tyrion
-Punished Snake
-skull.king
-Shervin
-dark_prince277
-Tidus
-Maximum_Dev
-Expellite
-persianwolf
-javad
-Albert Wesker
-GamerStation
-wander
-Real G
-razhaypenhan
-spartacus
-Hamed Zahedi
-snake
-BiGReD
-B The Game
-Gladiator
-Leon S. Kennedy
-Blue Sun
-Daniel Sheykhi
-Old.Snake
-The Wolf Of Rivia
-AMIR_PC
-Mohammad Reza Sahraee
-Mr.ISO
-ERFAN RP
-Javad RmR
-Last Warrior
-Auberon
-The Breaker
You Never Win
-Yves Guillemot
-スヌーピーアミニ
-AMIR-GAMER
-mohammad 13
-NS game
-Mp3Old
-Amir Fenix
-alirezam
-Farhan
-ALAN PAYNE
-Ronan
-Mahdi.AC4
-ARK1375
van helsing
-PicaSSO
-Stan
-Arthas
-Qeiji
-Sir Big Wig
-shadow.boss
-Rocksteady
-HardCore Gamer
-Erfan-Wh
-HOSSEIN COD
-Yesman4Ever
-Ainur
-Mental patient
-Moein_fr
-John Watson
-Edge And Christian
-ユニーク
-last assassin
-The Last Guardian
-Ramin.M
-EDCL
-Assassinwanted
-kiankasaei
-B.Wayne
-The Beast Incarnate
-Last Of Shadow
-AA-Revenger
-aliakbar36
-AmirHossein2015
-Mr_Game
-WasteLand
-K.I.A.N
-Pania
-Admin
-saeed aghababaee
-A.R.A.$.H
-Danial Dehghani
به کاربران زیر یک شخصیت (که میتونه مربوط به فیلم و سریال، بازی، کتاب و ... باشه یا حتی یک شخص حقیقی!) رو نسبت بده:
-kasra
-مجید نصر
-ehsan1377
-Rasoul_76
-Devil Prince
-Nami
-Mr.DB
-The White Witcher
-OmidGam3r
-Twisted Life
-Arash-Fire
-The Kingslayer
-Destiny
-Mahd.1
-E.M.I.N.E.M
-F.E.A.R
-Behdad.47
-titansarus
-Tyrion
-Punished Snake
-skull.king
-Shervin
-dark_prince277
-Tidus
-Maximum_Dev
-Expellite
-persianwolf
-javad
-Albert Wesker
-GamerStation
-wander
-Real G
-razhaypenhan
-spartacus
-Hamed Zahedi
-snake
-BiGReD
-B The Game
-Gladiator
-Leon S. Kennedy
-Blue Sun
-Daniel Sheykhi
-Old.Snake
-The Wolf Of Rivia
-AMIR_PC
-Mohammad Reza Sahraee
-Mr.ISO
-ERFAN RP
-Javad RmR
-Last Warrior
-Auberon
-The Breaker
You Never Win
-Yves Guillemot
-スヌーピーアミニ
-AMIR-GAMER
-mohammad 13
-NS game
-Mp3Old
-Amir Fenix
-alirezam
-Farhan
-ALAN PAYNE
-Ronan
-Mahdi.AC4
-ARK1375
van helsing
-PicaSSO
-Stan
-Arthas
-Qeiji
-Sir Big Wig
-shadow.boss
-Rocksteady
-HardCore Gamer
-Erfan-Wh
-HOSSEIN COD
-Yesman4Ever
-Ainur
-Mental patient
-Moein_fr
-John Watson
-Edge And Christian
-ユニーク
-last assassin
-The Last Guardian
-Ramin.M
-EDCL
-Assassinwanted
-kiankasaei
-B.Wayne
-The Beast Incarnate
-Last Of Shadow
-AA-Revenger
-aliakbar36
-AmirHossein2015
-Mr_Game
-WasteLand
-K.I.A.N
-Pania
-Admin
-saeed aghababaee
-A.R.A.$.H
-Danial Dehghani
پیشاپیش مرسی و خسته نباشی بابت جواب دادن به این دو سوال.
پ.ن: صرفاً اسامی دوستانی آورده شده که یک تگ از بین این تگها داشتن: "کاربر فعال، کاربر ماندگار، تحریریه، تحریریه سابق، مدیر کل سایت، همکار بازنشسته، مدیر کل فروم، مدیر ارشد، کاربر حرفهای موضوعی، خبرنگار، مدیر انجمن، سرپرست تحریریه، سرپرست خبرنگاران، سردبیر سایت".
سلام دانیال... قربانت خیلی ممنون
دانیال همچین گفتی دو تا سوال میکنم من گفتم الان نوشتی 1- سلام 2- چی کار میکنی :\
این دو تا سواله الان؟
باشه دیگه چیکارت کنیم باید جواب بدیم دیگه... فقط من هر کی رو شناخت داشته باشم مینویسم در موردش
kasra: یک توضیحی در رابطه با ایشون میدی؟ شوخی کردم... آقای نراقی زحمات زیادی برای گیمفا کشیده و اونطوری که من میدونم حتی زمانی که نویسندهای برای سایت نمونده، گیمفا رو تعطیل نکرده و یه تنه ادامه داده تا بالاخره گیمفا برسه به این جایگاه... با اینکه خیلیها انتقادهایی به نحوه کارش دارن ولی خب قطعا هیچکس کامل نیست و من فکر میکنم آدم زحمت کشی هستن
مجید نصر: مجید از دوستان بسیار خوب من در گیمفا هست... حضورش کلا همیشه مایه دلگرمی بوده و هر وقت هر جایی (تیم اسپیک و...) با هم صحبت کردیم گفتیم و خندیدیم. علاوه بر این مدیر بسیار خوبی هم هست و کلا در زمینه PC نمیشه چیزی ازش بخوای و برات جور نکنه...
ehsan1377: احسان پسر خیلی خوبی بود و آشنایی مختصری ازش داشتم منتها نمیدونم چرا به یک باره رفت از انجمن و کسی هم جواب درستی در این رابطه به من نداد.
Nami: عالیه این بشر... تا حالا هیچ چیز بدی ازش ندیدم... سر اومدن آنچارتد 4 مارو بیچاره کرده بود. تا میومدیم صحبت کنیم میگفت داری اسپویل میکنی و جمع رو ترک میکرد ... حتی دیده شده که برای جلوگیری از اسپویل از همه شبکههای اجتماعی خداحافظی کرده و در انجمن هم حضور نداشته ... بعد از انتشار بازی هم خیلیها شایعه کردن پردههای اتاقش رو کشیده، در رو بسته و در طول 48 ساعت باری رو تموم کرده
OmidGam3r: امید یکی از شناخته شده ترین شخصیتهای بازی سازی مستقل که البته زحمتهای زیادی هم در این راستا و هم در رابطه با گیمفا کشیده.... دوست بسیار خوب من که هر موقع باهاش هم صحبت شدم چیزهای جدیدی یاد گرفتم... فقط میتونم بگم عالی
Twisted Life: بنده حقیر
Arash-Fire: آرش نوروزپور تازه به تیم خبری اومده و در حال فعالیت هست... تا جایی که شناخت پیدا کردم پسر خوبیه و کیفیت کارش (با اینکه جای کار داره) ولی قابل قبول و خوبه
The Kingslayer: شاه کش عزیز آقا در باب امیر حسین روایتهای زیادی وجود داره... خیلیهای میگن با مایکروسافت قرارداد امضا کرده و به دلیل دوستی نزدیکش با آقای فیل اسپنسر، لقب امیر اسپنسر به او اهدا شده است جدا از شوخی امیرحسین یکی از خبرنگارهای با سابقه تیم خبری هست و جالبه بدونید سابقه کاری امیر در گیمفا از سابقه کاری من در گیمفا بیشتره... دوست خوبم
Destiny: شایان مددی هم یکی از کسانی هست که تازه به تیم خبری اومده و امیدوارم پیشرفت بکنه... پسر خوبی هست و آرزوی موفقیت دارم براش
Mahd.1: مهدی آقاجانی پسر خیلی خوبیه... چند وقتیه وارد تیم خبری شده و کارش مورد قبول بوده... امیدوارم ادامه بده و موفق باشه
E.M.I.N.E.M: سعید شیخی پور این بشر بعضی وقتها اینقدر اعصاب من رو متلاشی میکنه که جلوی خودم رو نمیتونم بگیرم بچه فعالیه و کارش هم خوبه... فقط باید سعی کنه اخلاقش رو بهتر کنه و همکاری بیشتری (از نظر هماهنگی) داشته باشه
F.E.A.R: فرشاد سامانی مدت زیادی نیست که عضو تیم خبری شده ولی تو همین مدت کم فهمیدم پسر خیلی خوبیه و میشه روش حساب کرد... امیدوارم ادامه بده و موفق باشه
Behdad.47: بهداد بقایی رو چند ساله میشناسم و قبلا حتی با هم کار کرده بودیم. پسر خیلی خوبیه و این رو هم بگم گیتار الکتریک میزنه از نوع حرفهای و صدای قشنگی هم داره
Tyrion: حمزه رو من قبل از اینکه وارد تیم تحریریه بشه نمیشناختم و فقط با همون نام مخصوص Tyrion دنبالش میکردم ولی از وقتی وارد تیم شده کارهای خوبش رو بیشتر دنبال میکنم و بیشتر باهاش آشنا شدم.
Punished Snake: یونس بهرامی رو قبل از اینکه وارد تیم بشه با توجه به مقالاتش در بازینما میشناختم ولی خب الان خیلی بیشتر بهش نزدیک هستم... مقالات خیلی خوب و غنیای مینویسه... مقاله رازهای داستانی متال گیر یونس رو خیلی دوست داشتم... اخیرا هم که یه جنجال درست کرده
skull.king: فرزین پسر با استعداد و خوبیه و کلا کارهای گرافیکی گیمفا دست ایشونه... آرزوی موفقیت دارم برای فرزین
Hamed Zahedi: یادش بخیر قبل از اینکه بیام به گیمفا کارهای صوتی خانواده گیمفا و رادیو گیمفا رو با صدای حامد عزیز گوش میکردم و کلا همیشه یکی از شخصیتهای مورد علاقم بود در تیم...فکرش رو نمیکردم یک روز به تیم بیام و با حامد همکاری کنم... خیلی حس خوبی بود. کلا چیز بدی نمیشد از حامد پیدا کرد و همیشه خوبی و مهربونی ازش به جا میمونه... رفتن حامد یکی از تلخ ترین دوران گیمفایی من بود و دوستان (و البته خودش) میدونن که من چقدر ناراحت شدم از این اتفاق... با این حال همیشه براش آرزوی موفقیت کردم و میکنم
Leon S. Kennedy: مهرشاد ابراهیمی عزیز کسی بود که در گیمفا رو به روی من باز کرد... یادم نمیره اون روزی رو که ایمیل مهرشاد رو خوندم که در اون من رو برای خبرنگاری پذیرفته بود. یک سرپرست خوب و البته سخت گیر که دقیقا مثل لیون کندی تو کارش دقیق و حرفهای بود. هر جا هست براش آرزوی موفقیت میکنم
Daniel Sheykhi: با اینکه پیش از اومدنم به گیمفا کارهای آقای شیخی رو دنبال میکردم اما شاید وقتی وارد تیم شدم ایشون رفته بودن و قسمت نشد باهاشون کار کنم... تعریفشون رو زیاد شنیدم و براشون آرزوی موفقیت میکنم.
Mohammad Reza Sahraee: محمدرضا صحرایی عزیز و دوست داشتنی یکی از بهترین کسانی بود که در گیمفا باهاش کار کردم. دوران خوبی رو با محمدرضای عزیز داشتیم و چیزهای زیادی ازش یاد گرفتم ولی خب دست تقدیر باعث شد همکاری ما ادامه نداشته باشه. امیدوارم موفق باشه
You Never Win: من تا قبل از اینکه سامرند رو ببینمفقط میدونستم یک اثری هست به نام انیمه ولی تا حالا یک انیمه هم ندیده بودم... بازی ژاپنی و شرقی زیاد تجربه کردم ولی انیمه تا حالا ندیده بودم... بعد از آشنا شدن با این دوست خوبم (که قضیه داره ) تازه فهمیدم چه چیز قشنگ و چه سبک هنریای رو از دست دادم... سامرند پسر خیلی خوبیه و بدون شک یکی از بهترین نویسندههای انجمن هست... نکته خوب درباره سامرند اینه که خیلی تخصصی مینویسه.
-スヌーピーアミニ: پویان امینی یکی از بچههای خوب و آینده دار انجمن هست... پویان رو از نزدیک دیدم و با صحبت باهاش فهمیدم که فکرها و رویاهای خوبی تو سرش داره به شرطی که بتونه خوب تجربه کسب کنه و پخته بشه.
Mental patient: معین کلهری عزیز قطعا یکی از بهترین همکاران من در گیمفا بود و البته بعد از رفتنش دوست بسیار خوبی هم برای من باقی موند. یادش خیر اوایل ورودم به تیم از سخت گیریهای معین در آستانه گریه کردن بودم ولی بعدا فهمیدم واقعا این سخت گیریها موثر بوده و به نوعی نکاتی که بهم گوشزد میکرد همه به درد خودم میخورده... با معین ارتباط نزدیکی دارم و البته از این بابت خیلی خوشحالم
The Last Guardian: ابراهیم ثمرصفایعزیز دوست خوبم هست و باهاش در ارتباط هستم... متاسفانه در زمان من،ابراهیم دوره کوتاهی در گیمفا داشت اما کارهای ابراهیم رو از مجله خوب بازینما دنبال میکنم... آرزوی موفقیت میکنم برای این دوست خوبم
Mr_Game: سعید حلاجیان یک همکار و البته یک دوست خوب برای من هست... دوران خوبی داشتیم اما چند وقتیه که کلا بی خبر گذاشته و رفته...به هر حال امیدوارم درگیریها و مشغلههای سعید هم تموم بشه و بتونه برگرده به تیم
WasteLand: الوند فایقی یکی دیگه از همون همکارانو دوستانفوقالعاده و با نشاط بود که متاسفانه خیلی فرصت کار با همدیگه رو نداشتیم و جای خالیش پس از رفتنش به شدت حس شد... آرزوی موفقیت میکنم برای الوند عزیز
K.I.A.N: کیان و الوند به نوعی مکمل همدیگه بودندو بودن در کنارشون واقعا به من انگیزه میداد... کیان دوست خوبم هست و متاسفانه چند ماهیه که در کنار ما کار نمیکنه... هر کجا هست براش آرزوی موفقیت میکنم
Admin: امیر فقط در یک کلام فوقالعادست... کار کردن و البته دوستی با امیر حاجی زاده چیزهای زیادی رو به من یاد داد و همچنان از بودن در کنارش لذت میبرم... به غیر از دوستی و مسائل عاطفی، امیر برای گیمفا یک وزنهست و خیلی راحت میشه بهش تکیه کرد... امیر حاجی زاده رو شاید خیلیها به چشم یک ادمین خشک و جدی ببینند ولی باید بگم که اصلا اینطوری نیست... از بودن در کنار امیر واقعا خوشحالم
saeed aghababaee: کار کردن در کنار سعید آقابابایی مثل یک شانس میمونه که هر 100 سال یکبار در خونت رو میزنه و من تنها به این دلیل خودم رو خوش شانس میدونم... من و سعید قبل از اومدن به گیمفا با هم رفیق بودیم و رابطه بسیار خوبی با هم داشتیم بعد از اومدن به گیمفا هم خیلی حرفهای کار کردیم و کار کردن در کنار سعید عزیز واقعا باعث میشه هیچ وقت خسته یا بی انگیزه نباشم... سعید آقابابایی رو نمیشه با چند خط توصیف کرد... باید یک طومار نوشت .
A.R.A.$.H: بعد از ورود دوباره آرش سعادتمند به تیم خبری (چند ماه پیش) خیلی شناختی روش نداشتم و یک رابطه عادی در حد خبرنگار و سرپرست بینمون بود اما وقتی کم کم شناختمش و باهاش صمیمی شدم تازه فهمیدم چی رو از دست دادم آرش رو میشه علاوه بر شخصیت خوب و دوست داشتنیاش با خستگی ناپذیری هم توصیف کرد... مطمئنا بخش خبری گیمفا بدون آرش هیچه و زحماتی که میکشه و فداکاریهایی که برای این بخش انجام میده لایق قدردانی فوقالعادهای هست.
Danial Dehghani: دانیال دهقانی یک دوست و همکار شگفت انگیزه... این بشر علاوه بر تخصص خوب در نویسندگی،به تازگی تخصص ویژهای هم در شکستن یا به آتش کشیدن صندلیهای داغ انجمن نشون داده جدا از شوخی خیلی خوشحالم که با دانیال دهقانی کار میکنم و دوست بسیار خوب من هست... امیدوارم حالا حالاها با هم کار کنیم و رفیق باقی بمونیم...
میریم سراغ بخش دوم سوال
[font=Tahoma, sans-serif]kasra: بیگ ددی بایوشاک [/font]
[font=Tahoma, sans-serif][b][font=Tahoma, sans-serif]مجید نصر[/b]: ایتن مارس [/font][/font]
[font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif]Nami: ریف آنچارتد 4 [/font][/font]
[font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif]OmidGam3r: دکتر فریمن [/font][/font][/font]
[font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif]Twisted Life: تیم دریک (رابین) [/font][/font][/font]
[font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif]The Kingslayer: جیمی لنیستر [/font][/font]
[font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif]Mahd.1: لینک افسانه زلدا [/font][/font][/font]
[font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif]E.M.I.N.E.M: دانته شیطان هم میگرید [/font][/font][/font]
[font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif]F.E.A.R: جک شپرد [/font][/font][/font][/font]
[font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif]Behdad.47: میت بوی از سوپر میت بوی [/font][/font][/font][/font]
[font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif]Tyrion: فرانک وست Dead Rising [/font][/font][/font][/font][/font]
Punished Snake: نیکو بلیک gta 4
[font=Tahoma, sans-serif]Hamed Zahedi: لی اورت The Walking Dead [/font]
[font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif]Leon S. Kennedy: لیون اس کندی [/font][/font]
[font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif]Mohammad Reza Sahraee: کارل جانسون gta san andreas [/font][/font][/font][/font][/font]
[font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif]You Never Win: ارن یگار از Attack on Titan [/font][/font][/font]
[font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif]-スヌーピーアミニ: کرش [/font][/font]
[font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif]Mental patient: جوئل The Last of Us [/font][/font][/font]
[font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif]The Last Guardian: وندر Shadow of the Colossus [/font][/font][/font][/font]
[font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif]WasteLand: تام هاردی [/font][/font][/font][/font][/font]
[font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif]K.I.A.N: پک من [/font][/font][/font][/font][/font][/font]
[font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif]Admin:سم فیشر اسپلینتر سل [/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font]
[font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif]saeed aghababaee: بیگ باس [/font][/font][/font][/font][/font][/font][/font]
[font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif]A.R.A.$.H: گرلت آو ریویا [/font][/font][/font][/font]
[font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif]Danial Dehghani: کوروو آتانو [/font][/font][/font][/font][/font]
[font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif][font=Tahoma, sans-serif]ممنون بابت 2 سوال بسیار کوتاه و مختصرت... هفته دیگه قرار بذاریم من میخوام ببینمت [/font][/font][/font][/font][/font]
Darkness travels along my sight...Opening the windows to reveal the light
BAT#