12-06-2015, 08:02 PM
والا ما که بچه بودم فک می کردم این چیه که میاد اینور ادم می کشه می ره اونور خفه می کنه
رفتم از بابام پرسیدم
جواب داد : بچه به فکر درست باش
از داداشم پرسیدم :
به توچه هنوز خیلی بچه ای
از خواهرم پرسیدم :
ایش من چمدونم فقط باربی دوست دارم
از مامانم :
حیف توف تو روح امریکا که یه همچین بازیایی ساخته بچه مام خل شد رفت
یه نتیجه گرفتم :
به فکر درسم باشم چون خیلی بچم و باربی خوبه و اینکه تف تو روخ امریکا :|
اما کوشش دوسال دیگش که نسخه سوم اومد همچین جذبش شده بودیم که نگو دیگه چشام از کاسه داشت در میومد که با پسگردنی های اقازاده و ایش ایش گفتنای همشیره راضی به رخاموش کردن اون دسته بیلک به قول حاج خانم شدم و رفتم سر مقشام
سالای دیگه که یونیتی سیندی چیچی ؟ اهان سیندیکیت اومد که نگو ایش ایشای خواهرمم کار ساز نبود
خلاصه اینقدری ااساسین دوست داشتم که کم مونده بود خود کامپیوتر بزنه تو سم بگه برو اوور من دیگه بات بازی نمی کنم
خلاصه این بود اساسین بازی کردن ما :|
رفتم از بابام پرسیدم
جواب داد : بچه به فکر درست باش
از داداشم پرسیدم :
به توچه هنوز خیلی بچه ای
از خواهرم پرسیدم :
ایش من چمدونم فقط باربی دوست دارم
از مامانم :
حیف توف تو روح امریکا که یه همچین بازیایی ساخته بچه مام خل شد رفت
یه نتیجه گرفتم :
به فکر درسم باشم چون خیلی بچم و باربی خوبه و اینکه تف تو روخ امریکا :|
اما کوشش دوسال دیگش که نسخه سوم اومد همچین جذبش شده بودیم که نگو دیگه چشام از کاسه داشت در میومد که با پسگردنی های اقازاده و ایش ایش گفتنای همشیره راضی به رخاموش کردن اون دسته بیلک به قول حاج خانم شدم و رفتم سر مقشام
سالای دیگه که یونیتی سیندی چیچی ؟ اهان سیندیکیت اومد که نگو ایش ایشای خواهرمم کار ساز نبود
خلاصه اینقدری ااساسین دوست داشتم که کم مونده بود خود کامپیوتر بزنه تو سم بگه برو اوور من دیگه بات بازی نمی کنم
خلاصه این بود اساسین بازی کردن ما :|
بــچـه که بـیدم بــقالــمونـــــــ گـزاشتــم تو تـرازو گفت :((بـزرگـ بشـی چی میـ شیـ ! ))
:)