موضوعها: 1
هیچ وقت از فوتبال خوشم نیومد
اما با گرافیکش حال میکنم
Nightcall
Kavinsky &lovefoxxx
i'm giving you a nightcall to tell you how i feel
i want to drive you through the night down the hills
i'm gonna tell you something you don't want to hear
i'm gonna show you where it's dark but have no fear
موضوعها: 40
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
آفرین واقعا قشنک بود. از تمامی لحاظ بررسی شده بود.[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
موضوعها: 60
پلتفرم های شما:
نقد و بررسی خوبی بود. نسخه ی ps4 رو بازی کردم واقعا فوق العادست و گرافیک خیلی خوبی داره. کسانی که ps4 دارند و هنوز این بازی رو انجام ندادند بهشون پیشنهاد میکنم که حتما این بازی رو انجام بدند چون واقعا عالیه.
ممنون بابت نقد و بررسی.[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 8
پلتفرم های شما:
- PC
- Xbox 360
- Playstation 4
فقط می تونم یک نکته بگم:
فکر نمی کردم بشه از یک بازی ورزشی چنین نقد فوق العاده کاملی نوشت!
عالی بود!
یاد اون روزگاری که نه رو اسماشون خط خورده بود و نه رنگ اسماشون انقدر کم رنگ بود به خیر...
پلتفرم های شما:
نقد خوبی بود و به نکاتی خوبی اشاره کرده بودی ! فیض بردم :دی ! من تا پارسال فیفا باز نبودم و فقط pes بازی میکردم ! که یهوو تصمیم گرفتم pes رو بزارم کنار و فیفا باز بشم :دی ! ولی انصافا با این نسخه خیلی حال کردم ! به نظرم برا اینکه لذت کافی رو از این بازی ببرید حتما باید رو ps4 تجربش کنی ! (که خودم تجربش کردم) ! ignite هم که دیگه نگو ...! با نقدت حال کردم ! [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
PSN ID : se7en_Pro [img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
پلتفرم های شما:
خب خیلی وقت بود که نظر نداده بودم ! :D نقد خوبی بود فقط این که نیازی نبود اون همه توضیح برای یک نقد بنویسی ! خواننده میخواد نقد بازی رو بخونده نه توضیحات و خوب یا بد بودن بازی های قبلی ! اگر هم میخوای توضیحی بده کوتاه باشه تا حوصله ی خوننده سر نره ![img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
[url=
]img[/url]