(03-21-2015, 01:19 PM)amir87 نوشته است:خواهش میکنم؛درسته پی سی انحصاری های شاخش توی استراتژیکه معمولا برای همین نمیتونم برات رقیب انچارتد بیارم :D ولی از بعضی انحصاری ها:wow و csgo(البته برای ps3 و 360 هم هست) و general و total war نمیشه به راحتی گذشت hy:(03-21-2015, 01:08 PM)HAMED1945 نوشته است:(03-21-2015, 12:42 PM)amir87 نوشته است: سلام اولا ممنون بابت مقاله دوما برتری پی سی فقط گرافیک هست و هیچاین تعداد دی وی دی ها که حل هست و مشکلی نیست(رو دی وی دی ناین و دانلود کردن و .... کرک هم من پارسال (93) مشکلی نداشتم غیر از یکی دو مورد
الان یه پی سی که بازی هارو با گرافیک بقول شما 4K و 60 FPS اجرا کنه 4.5 ملیون پول می خواد (برو سیستم ویچر 3 برای اخرین کیفیت رو ببین) ولی با 1600 میشه یه PS4 خرید
کنسول اصلا درد سر نداره بازی رو میذاری و بازی میکنی (کرک و تعداد بالای دی وی دی ها وئ هزاران درد سر دیگه)
انلاین بازی کردن باهاش راحت تره و با روش های ساده ای میشه پلاس و گلد رایگان گرفت و با اومدن سیستم شیرینگ میشه با 60 تومن صاحب بازی شد دیگه پس نگید 200 تومن
((((بازی انحصاری)))) و تمام
حالا میرسیم انلاین بازی کردن! این اتفاقا نقطه قوت پی سی هست!پلاس نمیخواد که هیچ ، شبکه بزرگ استیم هم حمایتش میکنه
این روش های گرفتن پلاس و گلد رایگان هم به ما بگین ممنون میشیم
برای حرف اخرتون من ترجیح میدم ده تومن پول بدم و دردسر کرک و دی وی دی هم بکشم ولی 60 تومن! پول ندم برای بازی
کرک مولتی هم که میاد بعد ی مدت دیگ چی میخوایم؟ :D
حالا انحصاری:همچین میگین انحصاری انحصاری انگار پی سی هیچی نداره!کدوم انحصاری کنسول ده سال بعد منتشر شدنش هنوز هم بازیش میکنن و لذت میبرن؟( ما هم بعد ی مدت نسبتا طولانی انحصاریاتونو با شبیه ساز میزنیم :) )
کلا پی سی بازی که چه عرض کنم یک سبک بازی سازی انحصاری داره!(استراتژیک)
داداش حرفت متین و کاملا درست ولی انحصاری های کنسول کجا و پی سی کجا بازی های مثل انچارتد و ..... خیلی ها فقط واسه GOW3 رفتن پلی 3 خریدن
در مورد انلاین هم من اصلا نمی دونستم بازی بازی کرک شده میشه انلاین زد و فکر میکردم برا انلاین باید فقط اورجینال بخری ممنون منو مطلع کردی
روش پلاس و گلد رایگان هم خواستی تو P.M بهت توضیح میدم
اون روش هارم بگی ممنون میشم لنگ گلدم :D مرسی :heart: