امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عنوانی جدید با طعمی تکراری/Strider
نمیدونم شما اون موقع بودید یا نه، من که نبودم. ولی اولین سری از عنوان Strider چیزی حدود 25 سال پیش توسط Capcom ساخته شد. عنوانی که به گفته دیگران در آن زمان مثل یک بازی AAA محسوب میشده. اما شاید عنوان Strider در آن زمان به جایگاه و حق واقعی خود نرسید ونینجای ما کمی بد شانسی آورد و با فروش فوق العاده ایی رو به رو نشد و بعد نیز از خاطرات  محو شد اما اینبار شاید دوباره بر پیکره بی جان این عنوان فوتی دمیده شود. ما این دفعه نظارگر یک Strider جدید با پایبندی شدید به ریشه ها هستیم، پایبندی ـهی که شاید بعضی جا ها بیش از حد شود.

این است داستان رسیدن از فرش به عرش
[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcRPwo08loBlY_qDBEA7swL...KSRK9ELxNw]
[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcRr3swI5Jl6b1gu234BT4W...R7NXSJe8pa]

داستان:
این عنوان همانند سری های قبلی خود داستانی قدیمی بازگو میکند، اینبار ما شخصی به نام (هیرویو) هستیم، نینجایی قابل، که توانایی های زیادی در رابطه با فنون جنگی دارد، هدف ما خیلی ساده است، ما باید Grandmaste Meio)) را نابود کنیم اما کشتن او به همین سادگی ها هم نیست موانع ومشکلات زیادی بر سر راه ما است! قبل از این که توضیح بیشتری بدهم میخواهم شخصیت های بازی را معرفی کنم و سپس ادامه ی داستان را بگویم.
هیرویو: عضو یک سازمان سری بوده و وظیفه ی قتل Meio به او محول شده او جوانی 20 ساله است، و تنها نینجای جوانیست که توانسته از امتحان های سنگین این سازمان سر بلند بیرون بیاید و تبدیل به یک نینجای سری A شود، متاسفانه به دلیل این که سازمان وی یک سازمان سری است هیچ اطلاعاتی از وی در دسترس نیست.
[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcQ2RBCMwBS4zmpH9orplNd...pcm6bQdv3o]

Grandmaste Meio: او در واقع Bad Man اصلی سری بوده،و از او به عنوان استاد اعظم یا فرمان روای تاریکی نیز یاد میشود، همچنین او یک موجود زمینی نیست، و از سحابی که در کهکشان ما سرگردان بوده وارد کره ی زمین شده وماموریت یافته کل کره ی زمین را ه اشغال خود در بیاورد، او نیز این کار را کرده وهمچنین قزاقستان را به عنوان پایتخت بر گزیده، او حال 48 سال است که بر زمین حکومت میکند.
[تصویر:  images?q=tbn:ANd9GcS9g8QdEmpMB1MRnfXi6tt...HiKrZSyeOr]

ویتایاز-1: او یکی از محافظان اصلی Grandmaste Meio است، وهمچنین فرماندهی سرباز های ویژه را نیز بر عهده دارد.
[تصویر:  Vityaz-1_intro.png]
گروه کانیا: متشکل از سه خاهر به اسم های Bei، Tong، Sai که البته در این سری فردی به اسم Nam نیز به آنها ملحق شده، آن ها نیز وظیفه ی نابودی هیرویو را بر عهده دارد.
[تصویر:  200px-Kuniang_Sisters.jpg]
خوب حال باز به سر جای اول و همان خط داستانی بر میگردیم ما یعنی هیرویو وظیفه نابودی استاد اعظم را بر عهده داریم، همانند سری های قبلی هیرویو توسط یک کایت وارد مرحله میشود و شروع به نابودی دشمنان می کند.
همچنین خبر خوش دیگر این است که داستان بازی خطی نبوده و میتوان به روش های مختلف آن را ادامه داد.

باز هم همان مار 25 سال پیش!
[تصویر:  strider.jpg]
[تصویر:  Strider_2013_11-20-13_004.jpg]

گیم پلی:
گیم پلی همچنان تند و سری دنبال میشود به طوری که Stop = Kill، تنها کافیست یک لحظه در صحنه های شلوغ بایستید تا بمیرید! به گفته Capcom سرعت حرکات وکلا بازی 8 برابر سری تر از عنوان قبلی است! همچنین باید گفت شما هستید و یک شمشیر پلاسمایی به اسم Cypher که البته نباید از قدرت زیاد اون صرف نظر کرد، همچنین ما خنجر هایی به اسم Kunia در اختیار داریم که در نبرد ها کاربرد زیادی دارد. البته زیاد ناراحت نشوید همین دو سلاح به ظاهر ساده آپگرید هایی دارد که به مراتب آن را از یک تفنگ نیز قوی تر میکند البته باز هم شایان زکر است که باید مواظب اسلحه های گرم دشمن باشیم به هر حال شمشیر، شمشیر است و تفنگ، تفنگ! اما باز با آپگرید ها وضع بههتر میشود، آپگرید هایی چون اضافه شدن قدرت یخ و آتش به شمشیرتان میتواند بسیار موثر باشد با این قابلیت ها میتوانید در یک صدم ثانیه دشمن را منجمد یا به آتش بکشید، البته از قابلیت منحرف کننده ی گلوله نیز نباید غافل شد این قابلیت یکی از مهم تریب آپگرید های سلاح شما است، آپگرید های دیگری چون افزایش نوار سلامت و ... نیز وجود دارد. همچنین ممکن است شما از مرحله ایی بگزرید که در آن چند در بسته وجود دارد و برای شکستن آن به نیروی خاصی نیاز دارید ولی در آن زمان آن را ندارید! اما پس از گذشت از چند مرحله آن را به دست می آورید، حال میتوانید به مرحله قبلی بازگردید ودوباره آن را به اتمام برسانید و صد البته آن در رانیز باز کنید وبفهمید چه چیزی پشت آن انتظار شما را میکشد، اینن اتفاق خود به خود احساس نیاز به اتمام دوباره ی بازی را در شما افزایش میدهد. به غیر از این مورد موارد وهمچنین جا های زیادی در شهر پنهان شده که با گشت و گذار در شهر میتوانید آنها را بیابید، مواردی چون گنج ها، ماجرا ها وهمچنین آپگرید ها پشت آنان انتظار شما را میکشند.
حرکات نرم وفنون خوب طراحی شده که البته وجود یک باگ کوچک در جا هایی که نیاز به سرعت است واقعا عصاب خورد کن است، تقریبا ما همیشه باید سریع باشیم اما بعضی جاها باید خیلی خیلی سریع باشیم! که در آن مواقع وقتی میخواهید از دیوار بالا برید ممکن است به دیوار بجسبید و دیگه هر کاری میکنیم دیوار رو ول نمیکنه! گیم پلی نیز مانند سری های پیشین طراحی شده، حتی بعضی از باس ها نیز شباهت زیادی به باس های سری قبلی دارند، من خودم سری اول رو تجربه نکردم ولی برادر بزرگترم سری قبلی Strider رو بازی کرده، میگفت: این بازی یه کپی است که تنها مدرن تر شده و در زمینه ی گرافیکی پیشرفت کرده. خوب پس مسلما باید این سری از بازی Strider برای مخاطبان پیشین بازی جالب باشه.
[تصویر:  026375.jpg]
باران گلوله !

گرافیک:
گرافیک بازی یکی از نکات خوب وقابل تامل بازی است، ماشاهد گرافیکی چشم نواز ونور پردازی خوبی هستیم همچنین طراحی 2/5 بعدی بازی نیز به خوبی پیاده شده وکم و کاستی در آن دیده نمیشود، گرافیک هنری بازی نیز همچنان خوب است و در یک کلمه گرافیک این بازی حداقل استاندارد ها را دارد ونمره ی قبولی را میگیرد وشما هرگز از آن خسته نمی شوید.

متوجه شباهت ها میشوید؟
[تصویر:  str03.gif]
[تصویر:  ps4-game-7874-lower-marq.jpg]

موسیقی وصدا گذاری:
در این بازی اگر ما شاهد نقطه ضعف خاصی باشیم آن نقطه ضعف چیزی نیست، جز بخش صدا گذاری وموسیقی.
متاسفانه صدا گذاری شخصیت ها خوب نیست همچنین موسیقی ها آن حال و هوای لازم را به مخاطب نمیدهند، تنها شاید در زمینه ی افکت های صوتی این عنوان در حد خوب یا متوسط عمل کرده و دیگر چیزی برای عرضه در زمینه ی صدا ندارد.
البته با وجود این که سازندگان گفته بودند موسیقی های قدیمی را اصلاح کرده و در این عنوان جاسازی کرده اند این اتفاق آنچنان نیز بعید به نظر نمیرسید. شاید هدف Capcom یک یاداوری کامل بوده که البته به نظر من کمی نو آوری نیز بد نبوده، شاید آن موسیقی ها برای آن زمان خوب بوده ولی حال اوضاع فرق میکند.
[تصویر:  large.jpg]
باید سریع تر از تفنگ ها باشی در غیر این صورت خواهی مرد!
نمره ها:
داستان:7
گیم پلی: 8
گرافیک:9
موسیقی وصدا گذاری: 5
نمره کل: 8

کلام آخر: این عنوان به شدت پیشنهاد میشود به خصوص به گیمر های قدیمی و کسانی که سری های پیشین را تجربه کرده اند، این بازی معجونیست با طعم  Ray Manو  Devil may Cry.
[تصویر:  strider2.jpg]
سرعت را حس کنید

[تصویر:  Strider-Gameplay-5.png]
با این قابلیت چند ثانه به انگشتانتان استراحت بدهید

.Oh, then that's the rule you'll have to break to know the truth
پاسخ
مرسی از نقدت فقط غلط املایی ها رو درست کن(تو بخش گیم پلی خیلی بود) یه ذره هم مرتب تر می نوشتی عالی بود، تازه به نظر من عنوان بهتری هم می تونستی انتخاب کنی اما تجدید خاطره ی خوبی بود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

منظورم قبلی شه
[تصویر:  sergioramos1080.jpeg]
تو تعصب و غیرت بالاتر از این بشر ندیدم من...
پاسخ
(06-24-2014, 10:40 PM)'rouch' نوشته است: مرسی از نقدت فقط غلط املایی ها رو درست کن(تو بخش گیم پلی خیلی بود) یه ذره هم مرتب تر می نوشتی عالی بود، تازه به نظر من عنوان بهتری هم می تونستی انتخاب کنی اما تجدید خاطره ی خوبی بود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

تجدید خاطره؟! عزیز بازی جدید اومده
بعد هم نباید همش راجب بازی های مشهور نوشت
چشم من دارم عناوین زیادی مینویسم منتظر مقاله ویژه spc ops: the line
نقد شبگرد ,fast and furios, call of juarez, نیز باشید

پاسخ
اقا ممنون مثل هميشه زيبا نوشته بودي
پاسخ
سلام!
این تیکه بهتره تصحیح بشه:
تنها شاید در زمینه ی[bgcolor=#0000FF]افک های[/bgcolor]صوتی..
موفق باشی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

[تصویر:  STALKER_2.jpg]
پاسخ
(06-24-2014, 11:59 PM)'Clonel Kovolsky' نوشته است: سلام!
این تیکه بهتره تصحیح بشه:
تنها شاید در زمینه ی[bgcolor=#0000FF]افک های[/bgcolor]صوتی..
موفق باشی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

اصلاح شد[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ببخشید حرف ((ت)) رو جا انداخته بودم[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
شما هم خوب دیدیش ممنون [img]/images/smi/new/134.gif[/img]

پاسخ
تشکر از دوست عزیزمون که اسمش رو هم نمیدونم... مقاله خیلی خوبی نوشتی و مهم ترین نکته مثبتش (از نظر من) کوتاهی مقاله هست. یه عده فکر می کنند مقاله باید طولانی باشه ولی حاضرم شرط ببندم که حتی نصف کسانی که در زیر مقاله های طولانی کامنت میدن، اصلا مقاله رو نمیخونن و فقط اظهار نظر بیخود می کنند ! اما شما در عین کوتاهی، پر محتوا و زیبا نوشتی. فقط ای کاش کمی بیشتر در مورد قسمت گرافیک توضیح میدادی چون فقط دو خطه....

درکل به عنوان Strider علاقه ویژه ای داشتم، مخصوصا بخاطر اینکه خاطرات بچگی منو دوباره زنده کرد... عجب روزایی بود... اون موقع کی انتظار داشت بازی ـی بیاد که واقعیت رو به نمایش بزاره ؟! (Grand Theft Auto V)

(راستی امیدوارم بخاطر ماجرای قبلی ناراحت نباشی. شاید ترول کنم ولی ته قلب هیچی نی [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img])
[تصویر:  14524140361477914331_Mortal%20Kombat%20Sign.jpg]
پاسخ
(06-25-2014, 12:47 AM)'Matin Mafia' نوشته است: تشکر از دوست عزیزمون که اسمش رو هم نمیدونم... مقاله خیلی خوبی نوشتی و مهم ترین نکته مثبتش (از نظر من) کوتاهی مقاله هست. یه عده فکر می کنند مقاله باید طولانی باشه ولی حاضرم شرط ببندم که حتی نصف کسانی که در زیر مقاله های طولانی کامنت میدن، اصلا مقاله رو نمیخونن و فقط اظهار نظر بیخود می کنند ! اما شما در عین کوتاهی، پر محتوا و زیبا نوشتی. فقط ای کاش کمی بیشتر در مورد قسمت گرافیک توضیح میدادی چون فقط دو خطه....

درکل به عنوان Strider علاقه ویژه ای داشتم، مخصوصا بخاطر اینکه خاطرات بچگی منو دوباره زنده کرد... عجب روزایی بود... اون موقع کی انتظار داشت بازی ـی بیاد که واقعیت رو به نمایش بزاره ؟! (Grand Theft Auto V)

نام واقعی رو که زدم تو پروفایلم محمد هستم راجب گرافیک هم چشم اضافه میشه (فردا ان شا ا...)

پاسخ
دوست عزیز عزیز خسته نباشی.
خیلی کار خوبی کردی که به جای بازیهای معروف که هرکی میاد یه نقدی ازشون مینویسه، درباره این بازی نوشتی که نقدش حتی تو سایت هم نیست.
(06-25-2014, 12:50 AM)hexer نوشته است:
(06-25-2014, 12:47 AM)'Matin Mafia' نوشته است: [تصویر:  str03.gif]

نام واقعی رو که زدم تو پروفایلم محمد هستم راجب گرافیک هم چشم اضافه میشه (فردا ان شا ا...)
همونطور که آقا متین گفتند، بعضی جاها زیادی کم نوشتید ولی این که بخواید دوباره اون بخش رو کاملتر کنید به نظرم کار درستی نیست. بازی نیست که بخوای آپدیتش کنی و باگهاش رو برطرف کنی. دیگه نوشتی تموم شده رفته؛ از این به بعد بیشتر دقت کن و برای مقاله هات بیشتر وقت بگذار.
موفق باشی
[تصویر:  8f3_sfv_ed.jpg]
?So who you gonna be when the reaper come knocking
Actions speak louder than words, so stop talking
So watch me break out of this cage
I fight now, I wont change
پاسخ
مثل همیشه خوب نوشته بودی فقط غلط املایی ها تو درست کن .
ممنون به خاطر نقدت [img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (83).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ویدیوی نقد و بررسی بازی جدید واچ داگز لیجن به زبان فارسی mrdot2010 0 1,751 11-05-2020, 01:32 AM
آخرین ارسال: mrdot2010
  (شیوه ای جدید در مقاله نویسی)Battlefield-vs-Call of duty one.aiden 13 5,513 04-11-2020, 02:39 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
  آموزش بازی سازی: چگونه عناصر تکراری مراحل را جذاب کنیم؟ MoeinTN 0 1,454 12-25-2017, 12:10 PM
آخرین ارسال: MoeinTN
  نگاهی جدید به سری متال گیر به مناسبت سی سالگی این بازی gardeshgar 3 2,884 08-12-2017, 10:45 AM
آخرین ارسال: gardeshgar
  نکات مخفی جدید از تریلر جدید death starnding ALIREZA A.T.A 0 1,704 12-08-2016, 04:57 PM
آخرین ارسال: ALIREZA A.T.A

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان