امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فیل اسپنسر درباره ی تاخیر در عرضه ی xbox one می گوید
عرضه ی Xbox One در بعضی از نقاط جهان قبل از تعطیلات کریسمس تاخیر خورد.فیل اسپسنر درباره ی ترس خود از علت آن می گوید:"هیچ وقت کار آسانی نبوده"
[تصویر:  20130820_xbox_one_3.png]
کنسول جدید مایکروسافت در شمال اروپا تا پاییز 2014 تاخیر خورد.این کشور های بخت برگشته شامل دانمارک,فنلاند,نوروژ و سوئد هستند. 
فیل اسپنسر می گوید آرزو داشتم وقتی بر روی صحنه ی E3 بودم کل جهان در حال تماشا بودند و کنسول ما به صورت جهانی عرضه می شد.وقتی من بر روی صحنه بودم 21 کشور را معرفی کردم...اضافه بر این ها خیلی کار ها از جمله زبان آن کشور و بسته بندی مخصوص آنجا نیاز بود و در حال انجام بود ولی این مانند یک ماجراجویی است و بعد از روز انتشار کنسول دیگر برد و باختی در کار نبود بلکه وسیله ای برای بازی کردن با کیفیت عالی در هر نقطه در کار بود.البته ایشون عقیده دارند که لیست Line-Up کنسول به حدی بوده که رضایت مصرف کننده را به دست بیاورد.

ایران که جزو این کشور ها نیست ولی باید از تلاش مایکروسافت برای تلاش بر ارائه ی سالم در تمامی نقاط  جهان قدردانی کرد.البته خیلی ها هم معتقدند که آنها خیلی هم موفق نبودند.شما چه می گویید؟

منبع

پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نسخه‌ی فیزیکی بازی Panzer Dragoon: Remake به‌زودی عرضه خواهد شد White Beard 0 1,223 10-22-2019, 09:31 PM
آخرین ارسال: White Beard
  احتمال عرضه‌ی بازی Arise: A Simple Story برروی کنسول نینتندو سوییچ White Beard 0 1,412 10-18-2019, 09:35 PM
  انتشار بازی Divinity: Fallen Heroes با تاخیر مواجه شد White Beard 0 1,167 10-17-2019, 12:41 AM
  بازی Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 تاخیر خورد White Beard 0 1,116 10-17-2019, 12:32 AM
  گزارش: بازی Death Stranding با جلدی ثانویه نیز در اروپا عرضه خواهد شد White Beard 0 986 10-12-2019, 10:13 PM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان