05-08-2015, 08:58 PM
(05-08-2015, 07:48 PM)PWLG نوشته است:اولا سلام(05-08-2015, 07:14 PM)mr of 619 نوشته است:ببین دوست عزیز اینکه شما هوای رفیقت و یه جورایی هم تیمیت رو داری خیلی خوب و ستودنیه ولی این حرفا همش چرنده و بهونه ای بیش نیست!(05-08-2015, 07:00 PM)PWLG نوشته است: به نظرت برای پیش نمایش یه مقدار دیر نیست؟
از نظر من که خیر دیر نیست. تا 1 دقیقه قبل از تاریخ انتشار رسمی بازی اگر ازش مقاله بذارید پیش نمایش محسوب می شه. چرا؟ چون هنوز بازی منتشر نشده که بخواد دیر بشه. درسته الان این بازی منتشر شده و داش میثم با یک روز اختلاف پیشنمایش بازی رو گذاشت اما همونطور که گفت مشغله زیاد باعث این تاخیر شد. مقاله این داداشم 4 شنبه آماده بود ولی برای یه سری دلایل قانع کنند که من و دبیران و بعضی از دوستان آگاه هستن ، قرار بود 5 شنبه ساعت 6 این مقاله بیاد رو انجمن. ولی همونطور که داش میثم در پایان مقالش گفت، درگیر یه سری کارها بودند که امروز منتشرش کردند.
البته شما داش گلم هم به نکته خیلی خوبی اشاره کردی و ازت ممنونم :heart:
ولی خودمونیم کار و بار خبر نمیکنه. یهو تو یه روز ممکنه آدم یه دنیا کار بریزه سرش.
بازم ممنون :heart:
منم تو تحریریه تا دلت بخواد مشغله داشتم ولی حاضر بودم مقاله رو دیر بدم اما از کیفیتش نزنم! هنوز نقد بازی لگو بتمن3 رو دارم تو سیستمم ولی چون کیفیتش به نظرم قابل قبول نبود و وقت نکردم که نقد بهتری بنویسم، هیچوقت ندادمش به زاهدی تا بذاره تو مجله! منم واسه مقاله هام همیشه تاخیر داشتم و نسبت به مقدار زمان حضورم تو تحریریه از همه کمتر مطلب نوشتم ولی همیشه سعی داشتم کیفیت کارام بالا باشه و هیچوقت سعی نکردم تاخیرات و بدقولی هام رو گردن نگیرم! آقای زاهدی هم خوب یادشه که سر همین چیزا بود که رفتم از تحریریه و تا الان هم برنگشتم! همه کار داریم ولی بقول حامد زاهدی: "وقتی وارد یه سیسستم پیچیده میشی، باید مطابق با قوانین اونجا کار کنی"
پیش نمایشی که به زور 2000 کلمه میشه واسه یه همچین بازی ای قابل قبوله؟
خب شما یه لحظه فکر کن این بره تو سایت... هیچ اتفاقی نمیوفته و همه میان به به و چه چه میکنن مثل همین الان که همه میان تو نقدهای ضعیف و دم دستی سایت کلی ازش تعریف میکنن ولی تنها اتفاقی که میوفته اینه که اعتبار گیمفا از اینم پایین تر میاد!
یعنی آکادمی فقط برای همین زده شد؟
بعدم ما کی بدقولی ها و تاخیر گردن نگرفتیم که این بار دوم باشه شما به ما نشان بده من خودم گردنش می گیرم
در مورد انتشار مطلب یه جمله بگم به نظر شما مسخره اما از قصد این کارو کردم. آره درسته از قصد، خوده شما می گید تا یه مقاله به سطح کیفی نرسه نباید داد بیرون اما این برای شما که کارتون تضمین شده هست صدق می کنه. اما اینجا آکادمی قبول دارید؟ یعنی مدرسه قرار آموزش ببینیم تجربه کسب کنیم اینجا. حالا کم بود و غلط داشت اینا که اصلا توش بحثی نیست من 100% قبول دارم گفتم برای قصور خودم بود اما نباید توانایی خودم برای نوشتن تو زمان کم محک می زدم؟ یه بار خدایی ناکرده ما شدیم عضو تحریریه گیمفا، بازم خدا چه دیدی آقای زاهدی به ما گفت فلانی 1 هفته ای پیش نمایش بازی فلان بنویس کسی که می خواست بنویسه مشکل خیلی مهمی براش پیش اومده. من باید تمرین کنم تا بتونم یک هفته با مشغله کاریم بتونم بنویسم یا نه؟ اینم بهونس؟ بهانه یعنی من غلط بنویسم بیام زیرش کامنت بزارم از زیر دستم درفت اصلا خود ملکه غلط بود از اول. اما سر این بحث خودم می دونستم چی کار کردم برای همین گفتم به خاطر مشغله کاری بود تا حداقل فکر نکنن از قصد یه همیچین مقله کم دیر و ... نوشتم. من سر این مقاله سر جمع با عکس 3 ساعت وقت نذاشتم.
تمام حرف های شما درسته اما باید خودم اگر می خوام محک بزنم الان بزنم اگر فردا جزئ تحریریه شدم این مشکل پیش اومد آقای زاهدی نمی تونه برای صبر کنه می تونه؟ الان می تونم اشتباه کنم و درس بگیرم و تا می تونم اشتباه هم می کنم و نمی ترسم چون الان دوتا حرف آدم باسابقه مثل شما و اساتید بشنوم بهتر تا فردا ارزش سایت گیمفا پایین بیارم. مطمئن باشید من خودم تمام سعیم می کنم هیچ وقت برای کارم کم نزارم نقد بازی منو نگاه کنید همه بالای 3000 کلمه هست اما ضعف نوشتاری و نگارشی 100 تا چیز دیگه. بازم دارم تمام سعیم می کنم کمش کنم هیچ وقت نشده کسی ازم انتقادی کنه ناراحت بشم این متن فقط برای این نوشتم که فکر نکنید دنبال تگ این حرفا خواستم تند تند مقاله بعدی بنویسم که تگ بگیرم تو یادداشت آقای استادی نگاه کنید، متن من هست، من تا 2 شنبه 3 شنبه اصلا نمی دونستم این بازی قراره این هفته منتشر شه مشکل شخصی منم یه اتفاق بود که اصلا قابل پیش بینی نبود برام. من همیشه سره 2 هفته مقالم تحویل می دادم اینبار فقط به خاطر اینکه پیش نمایش بود و دلایل بالایی که گفتم منتشرش کردم
امیدوارم ناراحت نشده باشید فقط به خاطر اینکه دیدم واقا ناراحت هستید گفتم جوابتون بدم که فکر نکنید برام اهمیت نداره حتی کوچکرین نظر و انتقاد همه دوستان رو تو کارم تاثیر می دم انشالله نقد بعدی دیگه چنین خطایی سعی می کنم مرتکب نشم شما هم لطف کنید ما رو از یاد نبرید به تجربه شما دوستان نیاز داریم
ممنون از شما