12-22-2013, 10:33 PM
سلام خدمت تمام دوستان.یک اکانت ریجن دو دارم که هنوز حدود دو ماه پلاس داره.بازی های این اکانت شامل:(خواستید بگین قیمت تک تک اش رو در استور انگلیس بنویسم)
littlebig planet
god of war:ghost of sparta
the jack and dexter trilogy
Vikings attack
motor storm rc
stealth inc:a clone in the dark
lego the lord of the rings
street fighter x tekken
new little kings story
indoor sports world
دوماه هم پلاس داره که غیر از تخفیفها بازی های زیر رو فعلا داره:
uncharted
gravity rush
gta:liberty city stories
sonic & all-stars racing transform
guacamelee
خودم ارزش اکانت رو غیر از پلاس حساب کردم تقریبا 180 پوند شد که اگر کسی بخواد 160 تومان باهاش حساب می کنم.الان فقط بازی street fighter x tekken قیمتش 39.99 پوند هست که به تومان خیلی بیشتر از این چیزی میشه که من برای این اکانت از شما می گیرم.(ضمن اینکه بعدا هم می تونید بفروشیدش) اگر کسی تمایل داشت با اعتمادسازی اکانت رو سه ماهه به صورت مشترک استفاده می کنیم و مبلغ 60 تومان نیز برای این حالت دریافت خواهد شد. برای خرید یا همینجا درخواست دهید یا با 09368083284 تماس بگیرید.
littlebig planet
god of war:ghost of sparta
the jack and dexter trilogy
Vikings attack
motor storm rc
stealth inc:a clone in the dark
lego the lord of the rings
street fighter x tekken
new little kings story
indoor sports world
دوماه هم پلاس داره که غیر از تخفیفها بازی های زیر رو فعلا داره:
uncharted
gravity rush
gta:liberty city stories
sonic & all-stars racing transform
guacamelee
خودم ارزش اکانت رو غیر از پلاس حساب کردم تقریبا 180 پوند شد که اگر کسی بخواد 160 تومان باهاش حساب می کنم.الان فقط بازی street fighter x tekken قیمتش 39.99 پوند هست که به تومان خیلی بیشتر از این چیزی میشه که من برای این اکانت از شما می گیرم.(ضمن اینکه بعدا هم می تونید بفروشیدش) اگر کسی تمایل داشت با اعتمادسازی اکانت رو سه ماهه به صورت مشترک استفاده می کنیم و مبلغ 60 تومان نیز برای این حالت دریافت خواهد شد. برای خرید یا همینجا درخواست دهید یا با 09368083284 تماس بگیرید.