سلام بر همه گیمرهای عزیز
شماره تماس:09360394463 بنده سید مهدی میرصالحی sms و تلگرام یا مستقیماٌ میتونید تماس حاصل فرمایید
یک عدد PS3 و PS4 برای فروش آماده است
مشخصات PS3 بشرح ذیل میباشد
1- PS3 slim 320 G
2- کاستور فریمور دستگاه rebug 4.70 (کپی خور نرم افزاری)
3-یک عدد بازی ارجینال apocalypse بعنوان راه انداز
بازیهای درون هارد metal gear solid the phantom pain v و pes 2016 و call of duty advanced warfare و far cry 4 و fifa 2016 و غیره (جدید میباشند)
که مجموعاٌ 17 بازی درون خود هارد است و 20 تا و اندی که یه تعداد درون عکس مشخص هست و چندتای دیگه بدون کاور و رایتی بودن که جایز نبود تو عکس
4-بعلاوه 2 عدد دسته ارجینال
5-و متعلقات همراه که میشه کابل شارژ،کابل برق،کابل HDMI و دفترچه راهنما
و تصویر دستگاه و بازیها قیمت دستگاه 900,000 تومان
مشخصات PS4 بشرح ذیل میباشد
1- ps4 500gb bundle
2-کاستور فریمور دستگاه 3.00 میباشد(نیاز به آپدیت برای من آفلاین باز نبودش) 3 ماه از خرید دستگاه گذشته که فقط یک بار آپدیتش کردم!
3- ریجن دستگاه 1 و منطقه آمریکا شمالی است
4- به همراه دستگاه فقط بازی های انحصاری موجوده عبارتند از 4 عدد بازی 2 عدد فیزیکی و 2 عدد بازی دیجیتالی
بازیهای دیجیتالی عبارتند از the last of us remastered نسخه کامل و bloodborne بهمراه آخرین آپدیت ها
5- و متعلقات همراه دستگاه دسته بازی،کابل شارژ،کابل برق،کابل HDMI و دفترچه راهنما
و تصویر دستگاه و بازیها قیمت دستگاه 1,400,000 تومان
و اینکه دلیل فروش چی هست که خیلیها میپرسن که چی میتونه باشه و میگم دیگه برای سن من بسه که 28 سالمه ولی هنوز نشستم پای آتاری بقول مادرم
برای PS4 زیاد عجله ای برای فروش ندارم تا مشتری خودش با قیمت من پیدا بشه ولی بازم راه میام با خریدار
شماره تماس:09360394463 بنده سید مهدی میرصالحی sms و تلگرام یا مستقیماٌ میتونید تماس حاصل فرمایید