04-13-2014, 11:15 AM
، به نام خدا ،
به نظرم هر منتقدیکه می خواهد در مورد بازی هایی نظیر AC-NBA-PES-COD و همین فیفا که هرسال منتشر می شود ممطلبی بنویسد برای نوشتن یک مقاله کار کسل کننده ای دارد . چون نمی داند چی بنویسد . حکایت من هم همین قضیه شده است . خب به حر حال میخواهم اولین نگاه خودم را به عنوان Fifa 14 بنویسم . 18 آپریل فیفا 14 معرفی شد نسخه ای جدید از سری بازی های EAsport . خب در جریان هستید که نسل هستم رسما شروع شده است . سازندگان تمام تمرکز خود را روی کنسول های نسل بعد گذاشته اند . EA هم در تدارکات یک فیفا ی خوب برای نسل بعد و سودی بهتر است .
باز هم لیونل مسی!
سری بازی های فیفا توی سال های اخیر همیشه از وین رونی روی کاور رسمی یازی استفاده می کرد اما خب سال 2013 متفاوت بود . روی تنها کاور رسمی بازی که مسی تنهایی نبود فقط بازیکنانی نظیر joe hart و alex chamberlin حضور داشتند و البته از کاکا و رونی نبود ! در مورد نسخه هم این بار ولی مسی روی کاور ها است . به هر حال به نظر من حظور بازیکنانی مثل مسی و رونالدو روی کاور می تونه به فروش بازی بیشتر کمک کنه چون در همه ی دنیا محبوبند .
ایده های جدید ولی موفقیت آمیز !
خب مثل همیشه و به لطف teammate Intelligence هوش مصنوعی حریفان و یاران شما بهتر و طبیعی تر می شود یعنی بازی بدون توپ و جای گیری یاران خودی بهتر می شود مثلا می توانند در خلق موقعییت ، باز کردن دفاع حریف و چند کار دیگر موثر تر باشند و حریف هم سعی فوتبالی نظیر شما را تقدیم کند. یعنی این که اگر جلو است توپ را به صورت حرفه ای تر از گذشته در گوشته ی میدان نگه دارد تا وقت تمام می شود .
بخش career mode فیفا با تغیراتی همراه نیست ! شما بازیکن می خرید ، می فروشید ، در آمد کسب می کنید مسابقه می دهید و کار های همیشگی به هر حال فیفا باید طبق استاندارد های جهانی پیش برود .
خسته نباشید پایان
بخش career mode فیفا با تغیراتی همراه نیست ! شما بازیکن می خرید ، می فروشید ، در آمد کسب می کنید مسابقه می دهید و کار های همیشگی به هر حال فیفا باید طبق استاندارد های جهانی پیش برود .
خسته نباشید پایان