موضوعها: 2
پلتفرم های شما:
یعنی الله وکیلی هیچ گیمی هیجان ریمن رو نداره حتی کال آو [img]images/smi/s0 (34).gif[/img](میدونم حرف مفت زدم [img]/images/smi/new/109.gif[/img]،به بزرگی خودتون ببخشید!)
این ریمن لجندز که دیگه شاهکاره واقعأ حرف نداره من هر چی بیشتر میرمش بیشتر معتادش میشم.
اون مراحلی که ما با ریتم آهنگ بازی پیش میریم بهترین بخش بازیه![img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 10
پلتفرم های شما:
- PC
- Playstation 3
- Xbox 360
- Playstation 4
نقد خوبی بود ممنون
عاشق دار ودسته ی احمق هام
امسال مادریدی کشون داریممم
موضوعها: 60
پلتفرم های شما:
واقعا بازی خوبی بود من که از بازی کردنش لذت بردم.[img]images/smi/s0 (29).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
راستی نقد خوبی بود.[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ممنون کیوان جان بابت این نقد [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]نقدی فانتزی برای یک بازی فانتزی ،واقعا زیبا بود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]در مورد پارگراف اول باید بگم که نظر خودم هم تا قبل از تجربه ریمن این بود که بازی های +7 اصلا ارزش بازی رو ندارن ولی بعد از بازی ریمن نظرم به کل عوض شد[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]تیتری که در مورد موسیقی زدی واقعا به جا و درست بود[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]گرافیک بازی هم به گفته خودت در حد این بازی خوب بود[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]فقط اون پاگراف آخر فیلتر چی بود؟،اگه میشه دوباره یه جور بنویسش که خونده بشه چون رفتم تو حس داشتم نقدت می خوندم که این فیلتر زد حال زد[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]در کل نقدت مثل خودت عالی بود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
(فک کنم باید من هم بیافتم دنبال یه بازی قدیمی تا نقدش کنم شاید FAR CRY3 یا BF3 [img]images/smi/s0 (25).gif[/img])
موضوعها: 19
پلتفرم های شما:
والا اون ******* کلمه + هجده هست!
موضوعها: 4
پلتفرم های شما:
به داستانم 10 می دادی دیگه چون قراره یه بچه ی 7 ساله هم بازیو درک کنه
موضوعها: 0
پلتفرم های شما:
من بازیشو خیلی دوست دارم.نقد خوبی بود