(02-29-2016, 07:42 PM)بالایی Tyrion نوشته است: این کریستوف والتز که اختلاف بین دوتا اسکارش 3 ساله چجوری میگی دو بار پیاپی؟
توی تاریخ آکادمی فک کنم فقط تام هنکس و اسپنسر تریسی دوسال پشت سر هم اسکار گرفتن.
خب درسته دیگه، در دو فیلم پیاپی
تارانتینو بازی کرده، اسکار گرفته
البته اصلاح میشود، اونجا چک نکردم و منظورم با سالهای پیاپی قاطی شد، یاد دو فیلم پیاپی تارانتینو افتادم و هر دو مراسم اسکار رو هم دیده بودم اونجا به اشتباه نوشتم
تنکیو( اونجا هم یه اصلاح اضافه شد تا دوستان در جریان باشن و اطلاعات اشتباه ندیم
)
و . . . باید اضافه کنم که
کاترین هپبورن فقید ( Katharine Hepburn ) هم دوبار پیاپی اسکار گرفته و البته فکر کنم با چهار اسکار نقش اصلی که گرفته رکورد دار هم هست( اینو هم چک نکردم، برید ببینید درسته یا نه بعد بیایید غلط گیری کنید
)
لئوناردو دیکپریو امسال دیگه اسکار رو ببره،
راستش یه نکتهای رو باید اشاره کرد که علاوه بر اینکه شاید بگن کلا آکادمی با این مشکل داره و از این داستانا و ... ولی به رقبایی هم که داشته باید اشاره کرد. مثلا اون سالی که برای
الماس خونین( که بازی خوبی هم داشت) کاندید شد ییهو
فارست ویتاکر میاد و یه بازی تحسین شده انجام میده و اسکار رو میگیره . . . از این دست تقابلها زیاده . . .
مثل
آل پاچینو که با اون بازی فوقالعادش در
بعداز ظهر سگی میخوره به پست
جک نیکلسون و دیوانه بازیش در
پرواز بر فراز آشیانه ی فاخته، شاید هر سال دیگه ای بود اسکار رو میتونست ببره . . .
(بحث تکمیلی در مورد این بخش ها و بقیه مسائل فنی بماند)
- اما خب
تام هاردی هم ماشاا... طرفدار زیاد داره و شاید همه توجه ها به اون باشه توی فیلم ولی به نظرم بازی
شارلیز ترون لول بالاتری داشت از هاردی، با اینکه فیلم طوری نیست که زیاد به کرکترها پرو بال بده( منظور اکشن نیست بلکه اون پرداخت فیلمنامه روی شخصیتها و ... هست ) بخصوص با وجود کم دیالوگ بودن و ... اما شارلیز ترون این کرکتر رو به زیبایی به یکی از قهرمانان زن به یادماندنی تبدیل میکنه، هرچی دیالوگ کمه با نگاهش جبران میکنه ترون، شاید Mad Max همونقدر که فیلم مکس هست ، فیلم فیوریوسا هم هست و شاید بیشتر . . . اگه نامزد اسکار میشد هم تعجبی نداشت!
(اینم بحث تکمیلیش بماند)
دوستان متخصص در مورد فیلمها صحبت کنن تا ما هم مستفیض بشیم، فقط یه روزهها . . . یا بود(مثل این فیلمها میمونه که کارکترش تا ساعت دوازه فرصت داره تا . . .
)
آما داستان ادامه دارد. . . شاید . . .