امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لیست سیاه/نقد و بررسی SPILINTERCELL BLACKLIST
(08-22-2013, 01:47 PM)'arvin2013' نوشته است: بابا وایسا 2 روز از خریدنش بگذره بعد نقدش کن[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
خیلی نقدت کم بود :ا
حد اقل باید 700 کلمه باشد[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]

چی میگی نقدم نزدیک 921 کلمه هست [img]/images/smi/new/106.gif[/img][img]/images/smi/new/106.gif[/img][img]/images/smi/new/106.gif[/img][img]/images/smi/new/106.gif[/img][img]/images/smi/new/106.gif[/img]
[تصویر:  0lrjsvrdpibq98jmwvn8.jpg]
پاسخ
خسته نباشی عزیز ... می دونم زحمت کشیدی ولی دوست دارم یه سری نکاتیو بگم که امیدوارم دفعه ی بعدی هم بهتر بنویسی هم پیشرفته تر ...
1. تو جمله بندی هات بیشتر دقت کن ( مثل خط اول که خیلی گنگ به نظر میرسه )
2. اسپلینتر در 5 سری عرضه نشده ، سری به یه مجموعه میگن ... بهتره اینطوری بنویسی :
این سری در 5 بازی منتشر شده و ...
کلا سری رو خیلی جاها اشتباه به کار بردی ... سری یعنی مجموعه ، مثل سری اساسین که از نسخه ی اول تا چهارم تشکیل شده . به طور کلی به جای همه ی سری هایی که نوشتی باید بازی بنویسی .
3. سعی کن متنو دو سه بار بخونی که هم روون ترش کنی هم غلط املایی نداشته باشی 
4. وقتی از یه موضوعی تو نقد یا هر جای دیگه حرف میزنی بهتره توضیح بدی ، چون اینجا فرومه نه کسی بالا سرته که تند بنویسی نه کسی هم پشتته کم بنویسی ( مثلا یار ها رو معرفی کردی که توضیحی ندادی )
5. داستان بازی توضیح دادی ولی مثل اینکه یادت رفته این نقد بازیه و باید نقد کنی داستان ... هیچی در مورد خوب یا بد بودن داستان و شخصیت پردازی و ... نگفتی .
6. سلاح 
7. یکمی بیش از حد کم نوشتی ، مخصوصا یکمی بیش از حد نقد نکردی ، فقط توضیح دادی در حالی که توضیح مختص پیش نمایشه نه نقد و بررسی و تو نقد بیشتر باید به جنبه های مثبت و منفی بپردازی .
8. سعی کن متن و پشت سرهم بنویسی و تا یه بند کامل برسونی .. همین که دو خط نوشتی یه عکس بینش نذار و بیشتر به متن و نوشتت اهمیت بده تا عکس ... کاربری که واسه عکس اومده دنبال نقد ، بگو اصلا نیاد ، اینجا نقد و بررسی نه پست عکس های بازی .
9. همه چیزو تو یه خط خلاصه نکن ( دوباره میگم عجله نکن )
10. یه نکته ای که من خودم همیشه دنبالش میرم و به همه میگم اینه که یه منتقد مبتدی مثل من و شما چه لزومی داره یه بازی در حد اسپلینتر نقد کنه ؟ مگه بازی های مستقل چشونه ؟ اگه یه بازی مستقلو نقد میکردی مطمئن باش هم زودتر پیشرفت می کنی هم سوتی های کمتری میدی هم تسلطت رو متن بیشتر میشه چون به موضوعو بهتر درک میکنی ولی یه بازی بزرگ کلی جنبه ی مختلف داره و از جنبه های مختلفی باید بحث بشه که من و شما نمی تونیم بفهمیمشون پس بهتره تا وقتی به سطح قابل قبول نرسیدیم ، ازشون واسه یاد گرفتن نقد نویسی استفاده نکنیم ...
در کل نقدتو کم بود ، نقد کردن هم توش کم بود ، افسار بازیو خوب تو دست نگرفتین ، جنبه های مختلفو بررسی نکردین ، غلط املایی داشتین ، بعضی جمله بندی ها مشکل داشت ولی خوب بود ، خیلی از مشکلات نگارشیو نداشت ، جمله بندی ها به جز اون چند مورد خوب بودن ولی جای کار داره هنوز ...
به نظرم قبل اینکه بری سراغ نقد بعدیت رو همین کار کن ، اصلاحش کن و بعد برو سراغ ادامه ی بازی ها و سعی کن کوچیک تر از سام فیشر باشن 
موفق باشی ، امیدوارم پیشرفت روز افزونتو ببینم ، و اینکه این نکاتو اگه قابل دونستی به چشم برادری ببین نه چیز دیگه .[img]images/smi/s0 (62).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
به نام خدای خاکستری ....
Grey Pen
BLOG: Gpen.ir
Y! ID: Grey_joker
FB ID: Hadi.Jourbonyan1
پاسخ
من نمی دونم شما بازی رو باز کردی یا نه که این نقدو نوشتی چون نوشتی اگه لو بری میمیری که اتفاقا مشکلی هم ایجاد نمیشه والا سازنده ها حالت Assault که اکشن هست رو تو بازی نمیزاشتن
پاسخ
بنظرت- جون من بهش کم ندادی[img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img][img]images/smi/s0 (45).gif[/img]
تازه خیلی کم بود[img]images/smi/s0 (41).gif[/img][img]images/smi/s0 (41).gif[/img]
ولی در کل به جز نمره نقد خوبی بود[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
Time is power
پاسخ

(08-22-2013, 01:29 PM)'ALAN' نوشته است: دوست عزیز مقالت خوب بود ولی یکی از اشکالاتش نوشتن آ به صورت ا بود.
در ضمن در آخر هم از ارزش کارت کم کردی یعنی چی تا موقع اومدن GTA V؟
چه ربطی داشت این جمله به این مقاله؟
نمره کم ندادی؟

داداش شما کلا با gta مشکل داری.اره؟!
اونسری هم من تو مقالم بهترین بازی تابستون رو gta v انتخاب کردم شما اومدی گیر دادی؟!
بازی به این شاخی چرا اینقدر بدت میاد.
ضمنا اقای microsoft هم حرف حق و زده !
[تصویر:  breaking-bad-animated-series-640x503.jpeg]

پاسخ
(08-22-2013, 02:37 PM)ALAN PAYNE نوشته است:  
(08-22-2013, 01:29 PM)'ALAN' نوشته است: دوست عزیز مقالت خوب بود ولی یکی از اشکالاتش نوشتن آ به صورت ا بود.
در ضمن در آخر هم از ارزش کارت کم کردی یعنی چی تا موقع اومدن GTA V؟
چه ربطی داشت این جمله به این مقاله؟
نمره کم ندادی؟

داداش شما کلا با gta مشکل داری.اره؟!
اونسری هم من تو مقالم بهترین بازی تابستون رو gta v انتخاب کردم شما اومدی گیر دادی؟!
بازی به این شاخی چرا اینقدر بدت میاد.
ضمنا اقای microsoft هم حرف حق و زده !

من از هیچ بازی بدم نمیاد اما واقعا می خونم بدونم برای چی اسم این بازی باید تو این مقاله باشه؟سبک هاشون
یکیه؟داستاناشون یکیه؟قراره با هم منتشر بشن؟سازنده هاشون یکیه؟
پاسخ
خیلی عالی!

دوست عزیز، چون داستان بازی مربوط به ایران بود، نمره کم دادی؟
خب این کارت معنی نداره....
خب هر بازی تو یه کشوری اتفاق میفته، پس این دلیل نمیشه که به داستان بازی کم نمره بدی!

بهترین نسخه، بعد از نسخه های 1و2، همین بود
[تصویر:  0nxp_assassins_creed_fanart_by_barbeanic...4og5u0.jpg]
پاسخ
دوستان ، شما این بازی رو تو چند دی وی دی گرفتید ؟؟ یا تمومش کردید ؟؟؟
.
.
نقدت خوب بود ولی عالی نبود چون نمره 7ونیم خیــــــــــــلی کمه عزیزه دل

[تصویر:  iranianguards.jpg]

" زنــــــــــــــــده بـــــــــاد ایــــــــــــــــــران و ایــــــــــــــــــــــــــــرانی "
پاسخ
(08-22-2013, 04:28 PM)Amir Game Khor نوشته است: دوستان ، شما این بازی رو تو چند دی وی دی گرفتید ؟؟ یا تمومش کردید ؟؟؟
.
.

من برای ایکس باکس گرفتم دوتا دی وی دی بود
پاسخ
(08-22-2013, 04:40 PM)'ALAN' نوشته است:
(08-22-2013, 04:28 PM)'Amir Game Khor' نوشته است: دوستان ، شما این بازی رو تو چند دی وی دی گرفتید ؟؟ یا تمومش کردید ؟؟؟
.
.

من برای ایکس باکس گرفتم دوتا دی وی دی بود
برای تموم کردنش دی وی دی 2 هم لازمه یا دومیش آنلاینه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[تصویر:  iranianguards.jpg]

" زنــــــــــــــــده بـــــــــاد ایــــــــــــــــــران و ایــــــــــــــــــــــــــــرانی "
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نقد و بررسی بازی مافیا officialamir 1 2,000 05-10-2023, 04:01 PM
آخرین ارسال: برنا زرین
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,108 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  بررسی بازی Lego Star Wars: The Skywalker Saga ساسان گیمر 0 1,142 04-18-2022, 11:40 AM
آخرین ارسال: ساسان گیمر
  زنگ ورزش | نقد و بررسی FIFA 14 White Fang 23 8,624 02-28-2022, 03:36 PM
آخرین ارسال: alireza663
  نقد و بررسی گوشی سامسونگ a51 pishrotech 0 1,290 10-20-2021, 07:48 PM
آخرین ارسال: pishrotech

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان