05-05-2016, 10:03 PM
(آخرین ویرایش: 05-07-2016, 09:46 PM، توسط Lightninghero.)
{به نام الله}
سلام دوستان من شدیدا دلم واسه کارای صوتی تنگ شده بود :) خواستم داستانی که یکی از منحصر به فرد ترین کاربر ماندگار انجمن یعنی Qeiji (استعداد خاصی در تیکه انداختن و جنبه طنز دارد!) منتشر کرده رو به صورت صوتی بدم بیرون و خودم هم سرگرم شم خب چرا فقط من؟ خواستم شما رو هم در این سرگرمی شریک کنم تا دور هم باشیم
خلاصه داستان: اعتراضات به قدری زیاد شده که ادمین رو بردن به دادگاه برای برقراری عدالت اخه ادمین افراد زیادی رو بن کرده و خیلیا ناراحت شدن!...
دلیل این که تاپیک جداگانه زده شد و در تاپیک خودم نگذاشتم این بود که کلا صاحب اثر ایشون هستن و من کار خاصی به جز گویندگی انجام ندادم در تاپیک خودشون هم نگذاشتم چون اینطوری زیاد تو چش نیست و هر مشکلی هم بود به بزرگی خودتون ببخشید دیگه عجله ای کار کردم(عجب بهونه خوبی!) اخه درسام زیاد بود از طرفی هم نمی تونستم این روز عالی و تکرار نشدنی در فضای مجازی رو ول کنم و یک اشتباه بزرگی هم کردم و این بود که قبل از این که کار رو کامل کنم با جناب Qeiji مشورت نکردم و این یعنی سرپرست گوینده نبود که تقصیر خودم بود و دیگه این اشتباه پیش نمیاد.
قوانین
1-اسپم ممنوع
2- بحث بیخود درست نکنید
3- ادب را رعایت کنید
نویسنده: Qeiji
کارگردان: Lightninghero
گوینده: Lightninghero
دوستان این تاپیک باعث شد که من دست به کار صوتیش بزنم و باید بگم کلا همه کاره جناب Qeiji بودن و حتما ازشون تشکر فراوان بکنید اگه از این کار خوشتون اومد:)
.
.
<توجه داشته باشید که این کار فقط جنبه طنز دارد>