01-09-2016, 11:50 AM
تقریبا دو سال است که از انتشار کنسولهای نسل هشتم میگذرد. اکس باکس وان و پلی استیشن ۴ عملکرد بسیار خوبی داشتهاند و سال ۲۰۱۶ نیز قرار است بهتر از همیشه باشد. حال طبق گزارشات اخیر نسل بعدی کنسولهای سونی و مایکروسافت در سال ۲۰۲۰ عرضه خواهند شد.
طبق تحلیلها و پیشبینیهای مایکل پتچر، پلی استیشن ۵ و اکس باکس بعدی سال ۲۰۲۰ منتشر میشوند. او ادامه داد این امکان وجود دارد که سال ۲۰۱۹ نیز شاهد معرفی آنها باشیم و بسیار شگفت آور است که سال ۲۰۱۸ معرفی شوند. او معتقد است که حداکثر شاهد عمر هفت ساله کنسولها هستیم.
منبع
طبق تحلیلها و پیشبینیهای مایکل پتچر، پلی استیشن ۵ و اکس باکس بعدی سال ۲۰۲۰ منتشر میشوند. او ادامه داد این امکان وجود دارد که سال ۲۰۱۹ نیز شاهد معرفی آنها باشیم و بسیار شگفت آور است که سال ۲۰۱۸ معرفی شوند. او معتقد است که حداکثر شاهد عمر هفت ساله کنسولها هستیم.
نقلقول:گرچه مایکل پنچر پیشبینیهای اشتباه زیادی را تا به حال انجام داده است اما بهنظر میاید که تحلیل جدید او تا حدودی درست و قابل اعتماد است.من تعجب میکنم که اگر سال ۲۰۱۸ کنسولها معرفی شوند، این امکان وجود دارد که سال ۲۰۱۹ عرضه شوند و حداکثر سال ۲۰۲۰ شاهد کنسولهای نسل نهم خواهیم بود. فکر میکنم در بهترین حالت هفت سال طول بکشد و مطمئنا عمر این کنسولها بیشتر از پنج سال خواهد بود.
منبع
No soldier should be honored for doing what is expected J-117