05-07-2014, 08:27 PM
(آخرین ویرایش: 05-07-2014, 08:28 PM، توسط Rocksteady.)
(05-07-2014, 08:21 PM)'Golden_Eagle' نوشته است: سلام دوست عزیز امیدوارم از انتقادهایی که می کنم نارحت نشی[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
باید بهت بگم که نقد توصیف کردن نیست، نقد نشون داد خوبی ها و بدی های یک بازیه(شما در بخش گرافیک نسبتا خوب کار کردید) که در این امر بیشتر باید نقاط ضعف رو بگی، به قول دوستان به بازی رحم نکن.
تیتر هات اصلا جالب نبود، مثلا می تونستی به جای مبارزات جهنمی یه تیتر جنجالی و جالب استفاده کنی مث به میدان نبرد خوش آمدید. یا تو بخش داستان، راستی فک کنم داستان بازی میره به گذشته تا آینده این تیتر براش خوب بود: سفر به گذشته، قسمت گیم پلی هم تیتر: بکش یا کشته شو بهتر بود، نمایی از خشم اصلا تیتر جالبی برای بخش گرافیک نیست، مثلا می تونستی از تیتر: به زیبایی یک جهنم استفاده کنی، بخش صدا گذاری هم میتونستی از تیتر ندایی از ته ججهنم استفاده کنی. ولی خب انتخاب با خودته هر چی خودت میخای برای مقالت انتخاب کن[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
همچنین نقدت پر از غلط املاییه سعی کن قبل از منتشر کردنش حداقل 2 بار بخونیش.
از ، ؛ ّ َ ُ ِ ٍ ٌ ً که بهشون میگن علائم نگارشی اصلا استفاده نکردی، در ضمن فک کنم از نقطه خیلی خوشت میاد همینجوری فرت و فرت نقطه گذاشتی[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
همچنین اگر اولین نقدته باید بگم گل کاشتی[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
مرسی از نظرت [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
ناراحت نمی شم چرا که اگه شما نظر ندی تو نقد بعدی دوباره این مشکلات رو تکرار میکنم
در مورد توصیف بازی هم باید بگم که تو ی چند تا از نقد ها که مل نویسنده های مبتدی بود دیدم که در یک بخش مانند گیم پلی کل گیم پلی رو توصیف کرده بودند
باز هم مرسی از نظر[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
(05-07-2014, 08:18 PM)'Danial Shaykhi' نوشته است: برای اولین مقالتون، خوب بودید عزیز.
در مقالات و کارهای بعدی تون موفق باشید [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
مرسی از نظر[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img] ولی این اولین نقدم نبود