10-14-2012, 10:26 PM
بسم تعالی
درحالی که علت قتل گروهی انسان بی گناه در هاله ای از ابهام است و گروهی اشباح زشت و کثیف مزاحم روح این قربانیان بی چاره را شکنجه میدهند،دختری از خانواده ای شجاع و دلیر که سال هاست،اعضای این خانواده در تلاش اند که روح این قربانیان را آزاد و به بهشت بفرستند. آلیسا همیلتون طی نامه ای از طرف مادرش نانسی،متوجه میشود که شغل این اصلی خانواده چیست و باید چیکار کند؟!.در نامه آمده است که آلیسا باید تا قبل از پانزدهمین سالگرد تولدش علت اصلی مرگ هر کشته را بفهمد چراکه این تنها راه نجات او میباشد. داستان بازی تنها به همین چندخط بسندیده نمیشود و در طول بازی،کاراکتر اصلی بازی،یعنی آلیسا با قاتلینی از جنس شیطان مواجه میشود که با استفاده از قدرت هایی خدادادی و وسایلی که جد در جد از خانواده ی خویش به ارث برده است استفاده کند و جلوی این قاتلین را بگیرد. فکر کنم الان حدس زده باشید که سبک بازی چه جوری هاست!چی؟میگی اکشنه؟شما میگی،ماجراجویی و معماییه؟شما چی؟میگی ترسناکه؟ باید بگم که تک تک حدس های شما درست است!اما باید تمام سبک های ذکر شده را کنارهم قرار دهید!یعنی game آموخته از 3 سبک در یک بازی.
گرافیک بازی برای PS2 کاملا متناسب و رضایت آور می باشد.در بازی نقطه ی تار بسیار کم دیده میشود و محیط کاملا واضح و زیبا می باشد.آجر بندی های روی دیوار کاملا به ترتیب می باشد و به هم ریختگیی از نظر چینش وجود ندارد. طرحی کاراکترها بسیار حرفه ای و بادقا صورت گرفته است،بافت های صورت و بدن کاراکترها بسیار زیبا و بدون هیچ مشکلی ایجاد شده است.در تصاویری که مشاهده می کنید کاملا واضح است. در یک بازی فکری باید به محیط پیرامون بیشتر اهمیت کرد،زیرا اگر بازی محیطی نامناسب داشته باشد،گیمر نمی تواند ماموریت یا شیء مورد نظر را انجام یا یافت کند. همیشه Capcom را تحسین میکنم،چون در کم تر بازیی مشاهده میکنم که گرافیکش در نمره ی زیر 15 باشد. اشیاء موجود در CT3 از بافت مناسبی برخوردار هستند و گیمر می تواند به راحتی اشیاء مورد نیاز خود را یافت کند و یا پیدا ! دموهای Clock Tower3،هر دو چشم گیمر را به TV میخ کوب میکند به طوری که انگار در حال مشاهده ی فیلمی می باشد! در کل گرافیک بازی،برای کنسول پیر PS2 کاملا عالی بود.
از بخش گرافیک که رد بشیم،میرسیم به کجا؟آفرین!به گیم پلی! آیا یک گیمر از یک بازی که در خود مخلوطی از 3 سبک را دارد چه انتظاری دارد؟ گیم پلی ct3 ،کاملا راحت بوده و در بازی فقط از چند دکمه ی اساسی و رایج استفاده می کنید و لازم نیست همیشه کل دسته را زیر نظر داشته باشید! وقتی که یک غول(شبح تغییر یافته) به سمت شما حمله ور میشود،گیمر می تواند با پاشیدن محلولی به نام آب مقدس روی شبح،او را مدت کوتاهی متوقف کند و خود را از آن منتطقه دور بنماید تا مخفیگاهی پیدا کند و باز هم برای مدتی اما یکم طولانی تر از شر این شبح های بی رحم راحت کند. شبح های رییس به صورت کاملا وحشیانه به دختری 14 ساله حمله ور میشوند و با ابزارو مایعاتی هم چون (اسید،شمشیر(از نوع اتزیو)،آتش.....)به این دختر مظلوم و زیباBig Grin آسیب می رسانند. متاسفانه تعداد کاورهای مخفی در بازی خیلی کم می باشد و گیمر باید بیشتر در حال فرار باشد! همیشه CAPCOM در بازی هایی با این سبک مانند سری بازی های RE البته به جزء نسخه ی 5،از ماشین های تایپ و کتاب هایی استفاده کنند که بازیباز بتواند از طریق ان شیء بازی را SAVE کند.که در نوع خودش بسیار جالب می باشد.
گیم پلی clock tower3 به گونه ای با گیمرهای امروزی و دیروزی که از سن 10 سال شروع میشود تا 100 سال ارتباط برقرار میکند. خیلی زیباست که کاراکتر اصلی بازی،دختری هم سن و سال ما میباشد و همانند ما می نوشد،می خورد،فکر میکند،حرف می زند و می ترسد !. همیشه گیمران کوچک دنبال این گونه بازی ها می گردند و من هم این بازی را بهشون معرفی میکنم. آلیسا دختری زیبا،بامزه،نترس(میترسه اما زیاد نه!یعنی بی هوشی هایش حدود 1 دقیقه طول میکشه!!)و عضو خانواده ای سروت مند می باشد که به کمک شما نیاز دارد! در بازی محلی به نام دریاچه ی مقدس موجود می باشد که شما می توانید از طریق آن،شیشه ی آب مقدس خود را پر کنید،در اول بازی تنها می توانید 3 مرتبطه از این شیشه استفاده کنید و بعد از این 3 مرتبه باید دوباره شیشه ی خود را پر کنید،اما به تدریج به 7 بار هم میرسد. توصیه میکنم که این بازی قدیمی را هر طوری شده ،تهیه کنید و play کنید تا لذت گیم پلی clock tower3 را بچشید! موسیقی بازی همیشه در حال تغییر میباشد و وقتی که شما در پناه گاه قرار دارید و روحی هم دنبال شما میگردد،موسیقی بازی آرام نمیشود و صدای تب تب قلب شما با موزیکی هیجانی مخلوط میشود و شما را فقط به سکوت فرا می خواند و بعد از دور شدن روح و یا دشمنان،موزیک کمی آرام تر میشود و آلیسا با گفتن کلمه ی(بخیر گذشت ها) نوید زندگی دوباره ای به شما میدهد!
صداگذاری برای کاراکترها بسیار عالی میباشد،همه ی کاراکترها صدای به خصوص خودشان را دارند و هیچ جای شکی نیست که capcom گل کاشته است! در بازی تیکه کلمه های بسیار بسیار زیادی وجود دارد،روح ها با صدای خودشان و آلیسا هم با صدای خودش،دقیقا مثل بازی splinter cell. به عنوان مثال آلیسا،وقتی دارد روی روحی که خیلی اذیتش کرده آب مقدس می ریزد می گوید:ببین برات چی دارم زشته یا مزه ی این را چشیدی؟ اشباح هم لال وای نمیاستند و وقتی آلیسا را می ببیند میگن:بانوی زیبا،موقع مرگ تو فرا رسید...آلیسا کجایی برات شیرینی آوردیم و...... در بازی رزیدنت اویل یک صدا بسیار جالب بود،صدای بسته شدن یا باز شدن درها،در ct3 هم این صداها وجود دارند. از اینکه تا آخر همراهی کردید ممنونم ،دوست دار شما.
درحالی که علت قتل گروهی انسان بی گناه در هاله ای از ابهام است و گروهی اشباح زشت و کثیف مزاحم روح این قربانیان بی چاره را شکنجه میدهند،دختری از خانواده ای شجاع و دلیر که سال هاست،اعضای این خانواده در تلاش اند که روح این قربانیان را آزاد و به بهشت بفرستند. آلیسا همیلتون طی نامه ای از طرف مادرش نانسی،متوجه میشود که شغل این اصلی خانواده چیست و باید چیکار کند؟!.در نامه آمده است که آلیسا باید تا قبل از پانزدهمین سالگرد تولدش علت اصلی مرگ هر کشته را بفهمد چراکه این تنها راه نجات او میباشد. داستان بازی تنها به همین چندخط بسندیده نمیشود و در طول بازی،کاراکتر اصلی بازی،یعنی آلیسا با قاتلینی از جنس شیطان مواجه میشود که با استفاده از قدرت هایی خدادادی و وسایلی که جد در جد از خانواده ی خویش به ارث برده است استفاده کند و جلوی این قاتلین را بگیرد. فکر کنم الان حدس زده باشید که سبک بازی چه جوری هاست!چی؟میگی اکشنه؟شما میگی،ماجراجویی و معماییه؟شما چی؟میگی ترسناکه؟ باید بگم که تک تک حدس های شما درست است!اما باید تمام سبک های ذکر شده را کنارهم قرار دهید!یعنی game آموخته از 3 سبک در یک بازی.
گیم پلی clock tower3 به گونه ای با گیمرهای امروزی و دیروزی که از سن 10 سال شروع میشود تا 100 سال ارتباط برقرار میکند. خیلی زیباست که کاراکتر اصلی بازی،دختری هم سن و سال ما میباشد و همانند ما می نوشد،می خورد،فکر میکند،حرف می زند و می ترسد !. همیشه گیمران کوچک دنبال این گونه بازی ها می گردند و من هم این بازی را بهشون معرفی میکنم. آلیسا دختری زیبا،بامزه،نترس(میترسه اما زیاد نه!یعنی بی هوشی هایش حدود 1 دقیقه طول میکشه!!)و عضو خانواده ای سروت مند می باشد که به کمک شما نیاز دارد! در بازی محلی به نام دریاچه ی مقدس موجود می باشد که شما می توانید از طریق آن،شیشه ی آب مقدس خود را پر کنید،در اول بازی تنها می توانید 3 مرتبطه از این شیشه استفاده کنید و بعد از این 3 مرتبه باید دوباره شیشه ی خود را پر کنید،اما به تدریج به 7 بار هم میرسد. توصیه میکنم که این بازی قدیمی را هر طوری شده ،تهیه کنید و play کنید تا لذت گیم پلی clock tower3 را بچشید! موسیقی بازی همیشه در حال تغییر میباشد و وقتی که شما در پناه گاه قرار دارید و روحی هم دنبال شما میگردد،موسیقی بازی آرام نمیشود و صدای تب تب قلب شما با موزیکی هیجانی مخلوط میشود و شما را فقط به سکوت فرا می خواند و بعد از دور شدن روح و یا دشمنان،موزیک کمی آرام تر میشود و آلیسا با گفتن کلمه ی(بخیر گذشت ها) نوید زندگی دوباره ای به شما میدهد!
نویسنده و منتقد: حامد زاهدی
[b]پاورقی : نقد و بررسی گردآوری شده از آرشیو می باشد.
اینستاگرام: Hamedzahedi_ir
واتساپ: 09360649125
یاد باد آن روزگاران
یاد باد
واتساپ: 09360649125
یاد باد آن روزگاران
یاد باد
[url=bazyrayane.ir][/url]فروشگاه اینترنتی بانوی من