موضوعها: 97
پلتفرم های شما:
فقط گرافیک بازی رو دوست داشتم ولی هیچ وقت نه میدان نبرد رو گرفتم و نه مدال رو[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] چون از EA خوشم نمیاد[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
ممنون به خاطر نقد خوبت[img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
خسته نباشی امیر عزیز ...
نقد خوبی بود ، مخصوصا که واسه اولین بارت بود ... مشکلات زیادی نداشت نقدت فقط تو بخش داستان فقط توضیح نده داستانو یکم بیشتر در مورد جزییات داستان و ... بحث کن . گیم پلی خوب بود ولی یکی دو تا مشکل کوچیک بود کم کم برطرف میشه . بر خلاف بعضی نقدای دیگه نگارشت واسه اولین بار خوب بود و مطمئنا دفعات بعدی هم کیفیت نوشته هات بالا تر میره ....
در آخر منم از نقد همین بازی شروع به نوشتن کردم و خیلی خیلی بدتر از تو نوشته بودم [img]images/smi/s0 (25).gif[/img] موفق باشی ، منتظر مقالات دیگت هستم [img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
موضوعها: 20
پلتفرم های شما:
نقدت عالی بود[img]images/smi/s0 (62).gif[/img]
والا من که با این بازی خیییلی حال کردم.آخرشم سردر نیاوردم که چرا بهش نمره کم دادن؟[img]images/smi/s0 (43).gif[/img] مگه چی کم داشت؟[img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
به قول امیر مرحله اولش خیل باحال بود.منم صدارو تا ته بردم بالا.اصلا جو بازی خییلی باحال بود.من که این نسخه رو بهترین نسخه این فرانچاینز میدونم[img]images/smi/s0 (29).gif[/img]
موضوعها: 55
پلتفرم های شما:
من که از بازیش خوشم اومد و به نظرم خوب بود.
ممنون بابت نقدت [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
موضوعها: 20
پلتفرم های شما:
نقد خوبی بود. سعی کن به قول یارو گفتنی Expand بدی جملاتت رو.
بشکاف، برو جلو [img]images/smi/s0 (74).gif[/img]
The more you give, the more I maim
You are spirit, and I am bane
Your truth strikes through, as steel guides true
It's enough for pride, but not enough to survive