امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مردی در تاریکی:بیوگرافی شخصیت های بازی شبگرد
شبگرد بازی ایرانی است که توسط استدیو پردیس درحال ساخت است.با اطلاعاتی که از این بازی منتشر شد جلوه ی خوب و پیشرفت صنعت گیم را در دل مردم جای داد در این پست میخواهم باا بیوگرافی شخصیت های این بازی بسیار زیبا که در سایت این بازی منتشر شده آشنا شویم...

سهراب جم
سهراب جم 45 ساله فارغ التحصیل از هنرهای نمایشی، فعالیت خود را با آموزش تخصصی ویولن آغاز کرد و پس از مدتی با توجه به علاقه شخصی وارد صحنه تئاتر شد و توانست در چندین اجرای متفاوت مهارت‎های خود را در بازیگری نشان دهد. آخرین اجرای او با نام نوشته‎ای بر روی تابوتم مورد استقبال بینندگان قرار گرفت تا جایی که برای چندین ماه متوالی کار او بر روی صحنه‎ی نمایش رفت. جم پس از چندین اجرا به سرعت به چهره‎ای شناخته شده تبدیل گشت و این مورد باعث شد رفته رفته دشمنانی پیدا کند. درگیری میان او و برخی از افراد ناشناس در تئاتر اصلی شهر باعث شد تا صورت او در جریان این حمله و آتش گرفتن بخشی از صحنه نمایش آسیب ببیند ولی با پیگیری‌های فراوان توانست تمامی دشمنان را شناسایی و از میان بردارد. جم بعد از این درگیری و دیدن آسیب‌های وارده به چهره، دچار نوعی از بیماری روانی شد و تا مدت‎ها در آسایشگاه روانی تحت مراقبت قرار گفت، اما سابقه بیماری روانی او به سن 24 سالگی برمی‌گردد، درست جایی که به اسکیزوفرنی مبتلا شد ولی توانست با دارو درمانی آن را تا حدودی کنترل کند. هر روز جم به انسانی خطرناک‌تر و زخمی‌تر تبدیل می‌شد و انگیزه بالای او برای انتقام باعث ظهور خطرات فراوانی می‌شد اما او تصمیم گرفت در آخرین ماجراجو‌یی به مبارزه با... 
[تصویر:  90kqxa2z6vvjkdb70jdg.png]
سهراب جم
پژمان رادمنشپژمان رادمنش 35 ساله افسر نیروی پلیس، و مدرس جرم شناسی در یکی از دانشگاههای کشور پس از استخدام در نیروی پلیس توانست در قسمت دایره تجسس و بررسی صحنه جرم به شکل جدی فعالیت نماید و تجربیات ارزنده او در زمینه شناسایی صحنه جرم زبانزد است. اما ورود پروندهای متفاوت و عجیب همه چیز را دگرگون کرد تا اینکه... 
[تصویر:  18eju5vjwa6vva03h2xr.png]
پژمان رادمنش
فرامرز شفیقفرامرز شفیق 58 ساله لیسانس حقوق. در سن 32 سالگی توانست با استفاده از نفوذ خود در باندهای مافیایی و ارتباط با فروشندگان مواد، فعالیت‌های حقوقی و دور زدن موانع قانونی این گروه‌ها را به خوبی انجام دهد و با توجه به شخصیت کاملا متفاوتش در برخورد و نوع رفتار عجیبش در مواجه با مردم، هر روز بیشتر از دیروز مورد توجه افراد خلافکار قرار گرفت. پرونده‎های متعدد او مبنی بر پولشویی، رشوه و قاچاق باعث شده تا به سوژه‎ای شناخته شده برای نیروهای پلیس تبدیل شود... 
[تصویر:  lms94ridf3xxvwkyez01.png]
فرامرز شفیع
داریوش مهرگاندکتر داریوش مهرگان 68 ساله فارغ التحصیل رشته‎ی روان‌ پزشکی و همچنین دارنده‎ی دکترای رشته‎ی فلسفه. تجارب ارزنده او در زمینه پزشکی و فلسفه توانست شیوه‌ای جدید از درمان را در بیماران آغاز نماید که در آن تکیه بر مضامین فلسفی و نگرش عمیق او نسبت به دنیای اطراف و درون انسان‌ها باعث نوع خاصی از اندیشه و پارادایم فلسفی به دنیا می‌شد. اما مواجه مهرگان با فردی عجیب و متفاوت از آن چیزی که تا به حال دیده بود، تجربه و علم چندین ساله او را به چالش کشید... 
[تصویر:  ng13yz38pysnr2o1p7lu.png]
داریوش مهرگان
آریافرفرهاد آریافر 45 ساله، تحصیلات دانشگاهی خود را در دانشکده پلیس به اتمام رساند و در سن 27 سالگی وارد پلیس بزرگ شد. آریا فر به سرعت توانست جایگاه خود را ارتقاء ببخشد و به عنوان سرهنگ و کاردار انهدام باندهای مواد و مافیایی قاچاق منصوب شد. شخصیت جدی و در عین حال مصمم و پیگیر او در شناسایی و انهدام باندهای قاچاق مواد و تشکیل گروههای شناسایی باعث شهرت او در بین مردم شد. اما این جدیت و اراده برای نابودی باندهای مافیایی آریافر را مورد تهدیدات فراوانی از سوی باند‌های مواد مخدر قرار میداد. بارها توسط خلافکاران مورد حمله قرار گرفت که در آخرین سو قصد جان سالم بدر برد تا اینکه... 
[تصویر:  8j74nyggm64ezvy1cxt.png]
آریافر
شبگردبعد از حادثه‎ای عجیب حافظه‎ی خود را از دست داد و به انسانی سرگردان تبدیل شد. اتفاقات و عوامل بسیاری رخ داد تا حافظه‎ی او از بین برود. بافت پوستی او آسیب جدی دیده و قسمت‌هایی از آن در اثر سوختگی از بین رفته که قرار‌گیری در نور خورشید برای او رنج بسیاری به همراه دارد، به همین دلیل او به تاریکی شب پناه برده. صدمات جبران ناپذیری که به روح و روان او وارد شده، پس از مدتی او را به بیماری افسردگی دچار کرده است. شبگرد هیچ چیزی برای از دست دادن ندارد، هیچکسی در این بین نمیتواند کمکش کند، او هیچ راهی جز تسلیم شدن در برابر سرنوشت نخواهد داشت اما... 
[تصویر:  95ejdzsk8rdifjw1lqo.png]
شبگرد
روح تاریک متروتنها اطلاعات موجود از این شخصیت، لقب «روح تاریک مترو» می باشد که مردم به او نسبت داده اند. 
[تصویر:  cqryzb6ix16lvtjmp05q.png]
پاسخ
شبگرد از معدود بازی های ایرانیه که خوشم میاد واقعا ... ایده نابی داره ولی زمان ساختش طولانی شده ... [img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
به نام خدای خاکستری ....
Grey Pen
BLOG: Gpen.ir
Y! ID: Grey_joker
FB ID: Hadi.Jourbonyan1
پاسخ
شبگرد پتانسیل بالایی داره که راه خودش رو بین بازی های ایرانی باز کنه، اما من دمویی که ازش دیدم به جرئت میگم انیمیشن ها و گرافیکش در حد GTA:SA بود. البته هنوز جای پیشرفت داره.[img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
به امید پیشرفت...[img]images/smi/s0 (74).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
!Video Games ruined my life, Good thing I have two extra

[تصویر:  p2zgsueqyro65v5fsqse.jpg]
پاسخ
قیافه هاشون شبیه به ایرانی ها نیست.[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
!Every time i feel tired of video games  i play skyrim then suddenly all those feelings gone
پاسخ
بهترین بازی ای که تا حالا ایرانیا ساختن قطعا همین شبگرده ولی هنوز هم کلی جا برای پیشرفت داریم،پردیس گیم سابقه زیادی تویه این حیطه داره یقینا شاهد پیشرفت روز افزون بازیهاش خواهیم بود،کم رد مورد شخصیت ها توضیح دادی بیش تر ازشون میگفتی جالب تر از آب در میومد.
پاسخ
ممنون بابت مطلب...من به  ارتش های فرا زمینی بیشتر امید دارم...[img]images/smi/s0 (43).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]

[تصویر:  76561198078353517.png]

پاسخ
صد در صد یکی از بهترین بازی های ایرانیه،خدا کنه زودتر بیاد
                                                            بیست سال بعد،بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس میخوری تا بابت کارهایی که کرده ای.
                                                                                          بنابراین روحیه تسلیم پذیری را کنار بگذار. 
                                                                                                                 بگرد.
                                                                                                                آرزو کن.
                                                                                                              کشف کن.
                                                                                                          «مارک تواین»
پاسخ
همه ی اینا کپی توی خود سایت بازی که برید همه ی اینا رو نوشته کاملا کپی
سایت رسمی شبگرد
[تصویر:  50433933756944799486.jpg]
پاسخ
(06-06-2013, 07:54 PM)'pars' نوشته است: همه ی اینا کپی توی خود سایت بازی که برید همه ی اینا رو نوشته کاملا کپی
سایت رسمی شبگرد

مگه من سازنده ی بازی هستم که از خودم بیوگرافی شخصیتاشو در بیارم خوب معلومه که باید از یه منبع این اطلاعات رو میاوردم من با خودم گفتم اونایی که با این سایت آشنایی ندارن از همینجا اینا رو بخونن...[img]images/smi/s0 (66).gif[/img]

پاسخ
یکی از آشنایان من تو تیم ساخت این بازیه... ولی از این بازی خوشم نمیاد![img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
weep not for roads UNTRAVELLED
weep not for paths left ALONE
 cause beyond every BEND
is a log blinding END
...i'ts the worst kind of PAIN i've known
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بررسی بازی The Quarry : فیلم خوب، بازی معمولی علی امینی 0 1,093 06-14-2022, 03:46 PM
آخرین ارسال: علی امینی
  زمین بازی خدایان،نقد بازی INJUSTICE GODS AMONG US Funny Man 29 14,475 11-28-2020, 06:39 AM
آخرین ارسال: saeid15
  دنیای خمیری (نقدی کوتاه از بازی بیاد ماندنی neverhood)+دانلود بازی ALAN PAYNE 14 9,489 04-11-2020, 02:31 PM
آخرین ارسال: peyman_eun
Video بیوگرافی کوتاه کرکتر های بازی Lightninghero 6 3,350 09-08-2017, 08:04 PM
آخرین ارسال: Lightninghero
  مدیریت بازی مدیریت زندگی است .نقد بازی قهرمانان دیوار قرون وسطی mghnlolo 0 1,817 06-22-2017, 04:49 PM
آخرین ارسال: mghnlolo

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان