موضوعها: 2
08-21-2013, 01:05 PM
(آخرین ویرایش: 08-21-2013, 01:11 PM، توسط L I O N E L.)
(08-21-2013, 11:30 AM)'Freedom' نوشته است: سلام اینم نتیجه بازی های امروز:
نتیجه بین منچستر یونایتد و چلسی:
چلسی 1 بر 0 از منچستر یونایتد برد.
نتایج:
نیمه اول:
نیمه دوم:
بازی بین دو تیم رئال مادرید و بایرن مونیخ:
به دلیل ترکیب ندادن و غیبت بایرن مونیخ بازی 3 بر 0 به سود زئال مادرید به پایان رسید.
جدول ها به طور کامل پس از دو بازی ساعت 7 و 15 دقیقه گذاشته می شوند.
با تشکر.
Come On Baby[img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
بابا یکم خلاقیت به خرج بدین آقای Freedom[img]images/smi/s0 (43).gif[/img]
یه عکس از منوی ترکیب بگیر بفهمیم درست چیدی تیم رو یا نه.
اگه تونستی گلها رو آپلود کن.
زننده ی گلها رو بگو. همین جوری دیمی نمیشه که.
در ضمن الان این جا قانون بازی رو در رو باشه بهتره تا تفاضل گل. این مسابقه رو خودمون انجام نمیدیم که.
راستی کسی میدونه pes 2013 رو به صورت آنلاین چطوری روی پی سی بازی کرد؟
موضوعها: 3
پلتفرم های شما:
چشم اقایون من تسلیمم الان بازی رئال و بایرن رو دوباره اجرا می کنم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
همزمان با اون دو تا بازیه دیگه نتایج به همراه جدول ها رو [img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
من الان ترکیب همه تیم ها رو دریافت کردم براتون همه چیز رو از جدول گرفته تا ........ ساعت 8 شب می زارم شما غمتون نباشه!!!![img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
اونجور که شما میگید اقای Lionel من چند جا غیر اینجا رو اداره می کنم اصلا نمی تونم جوری که شما با جزئیات می گید عمل کنم اما سعی می کنم دور بعد تمام تمرکزم رو توی همینجا معطوف کنم.[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
با تشکر و عذر خواهی از اقا امیر[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
فرآیند تکمیلی نقد بهترین بازی استراتژیک
Stronghold Crusader
موضوعها: 2
(08-21-2013, 03:14 PM)'Freedom' نوشته است: چشم اقایون من تسلیمم الان بازی رئال و بایرن رو دوباره اجرا می کنم[img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img]
همزمان با اون دو تا بازیه دیگه نتایج به همراه جدول ها رو [img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
من الان ترکیب همه تیم ها رو دریافت کردم براتون همه چیز رو از جدول گرفته تا ........ ساعت 8 شب می زارم شما غمتون نباشه!!!![img]images/smi/s0 (37).gif[/img][img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
اونجور که شما میگید اقای Lionel من چند جا غیر اینجا رو اداره می کنم اصلا نمی تونم جوری که شما با جزئیات می گید عمل کنم اما سعی می کنم دور بعد تمام تمرکزم رو توی همینجا معطوف کنم.[img]images/smi/s0 (60).gif[/img][img]images/smi/s0 (60).gif[/img]
با تشکر و عذر خواهی از اقا امیر[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
بازی ها به صورت CPU هست دیگه. یعنی شما می شینی بازی رو نگاه می کنی؟ درست میگم؟
خب اسم گلزن ها رو حداقل بگو
داداش خوشحالم که به اشتباهت پی بردی[img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
بی صبرانه منتظر نتیجم[img]images/smi/s0 (83).gif[/img]
من دیگه همیشه با همون ترکیب بازی میکنم و با همون سیستم[img]images/smi/s0 (37).gif[/img]
من فقط میگم نتایج کافیه+گل زن ها=همین
موضوعها: 0
باورم نمیشه صعود کردم [img]images/smi/s0 (5).gif[/img][img]images/smi/s0 (5).gif[/img]
ولی در هر صورت خوشحالم فقط قرمز نه آبیـــــــــــــــــــــ[img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img][img]images/smi/s0 (24).gif[/img]
[img]images/smi/s0 (34).gif[/img][img]images/smi/s0 (34).gif[/img]
خب دوستان من صعود کردم!
بازی بعدی من با کیه؟؟
_______________________________________________________--
کنفرانس خبری بعد از بازی=
به نظرم ما خوب بازی کردیم
میتونستیم رئال رو هم ببرین
فک کنم بازی بعد با پی جی 30 باشه
ان شالالله بریم فاینال!! و قهرمان شیم
بازی با آؤسنال همش دست ما بود.
بازی با ریال هم=بازی دست ما بود.میتونستیم ببریم
اشکال نداره.بچه ها خستن.ی ریکاوری کنن درست میشه
پلتفرم های شما:
آقا باور می کنید دلیل باخت من گل به خودی بود [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]. بازیکنای ما همه قدرتمندن دروازه ببینن شوت میزنن حالا فرقی نداره چه دروازه ای [img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (25).gif[/img][img]images/smi/s0 (74).gif[/img]